sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Pakkaspäivä

Tänään oli syksyn ensimmäisiä pakkaspäiviä. Pakkasta -6 astetta. Aamulenkille tytöt saivatkin uudet neuleet päälle. Neuleet istui päälle kuin valettu ja olivat oikein hyvät! :)
Perjantaina pesin kummatkin koirat ja eilen aamusta trimmasin. Kerttu on paikallansa ja nauttii trimmauksesta ja pesusta/kuivauksesta, mitä ei aivan heti tytöstä uskoisi!

Viimeviikolla varasin ajan Kauhajoen evankelisen opiston järjestämälle ilmaiselle koirahieronnalle. Hieronta meni hyvin, kummallakin koiralla oli 2 hierojaa.

Kertulla hieronta oli lähinnä vain totuttelua ja sitä, että joku vieras ihminen koskee. Hertta nautiskeli ja tykkäsi hieronnasta, pienen alkuihmettelyn jälkeen. Takana Hertalla oli pientä lihaskireyttä, minkä aiemmin jo tiesinkin. Itse oon hieroskellut tyttöjä jonkin verran, lähinnä kirjan ja kurssilla oppimani mukaan. Herttaa olen ajatellut käyttää hierojalla tulevaisuudessakin ja Kerttuakin, kun tyttö hieman kasvaa :-)

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla ja tosi ihanat koirat::) http://mellubella.blogspot.com/ < jos viittit ni voisit käyä kattomas mun blogia ehkä jättää kommentti ja/tai liittyy lukijaks :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)