perjantai 11. marraskuuta 2011

Toivepostaus: Kerttu

 Vaarallista kuvamateriaalia, saattaa aiheuttaa ainakin lievää pentukuumetta!

24.1 maailmaan tupsahti 4 villakoirapentua, 2 narttua ja 2 urosta. Yksi niistä, tummin aprikoosi muutti meille maaliskuussa ja siitä asti meidän perheessä on riittänyt vipinää ja vilskettä! :-)

Kertun eka yö meni todella hyvin, muutaman kerran vingahti, mutta rauhoittui.
 Kerttukaan ei ole tuhonnut juuri mitään, lukuunottamatta muutamia rättejä ja nenäliinoja. Kertun paheisiin kuuluu kynttilöiden varastaminen, erityisesti tuikut ovat suosiossa. Kertun kaikeksi harmiksi, kynttilät ovat muuttaneet astetta turvallisempaan paikkaan! :)
Luonteeltaan Kerttu on erittäin vilkas ja leikkisä tapaus. Lisäksi Kertusta löytyy myös ripaus temperamenttia! Yllättävää kyllä, Kerttu oppii nopeasti ja jaksaa keskittyä tekemiseen.
Kertun kanssa ei ainakaan vielä varsinaisesti mitään harrasteta, mutta tarkoituksena olisi aloittaa agility. Lähinnä nyt ollaan Kertun kanssa harjoiteltu perustottelevaisuutta ja erilaisia temppuja. 
Muutaman kerran ollaan käyty myös mätsäreissä pyörähtämässä, lähinnä totuttelemassa suureen väki- ja koirajoukkoon.
Kertun kanssa olemme käyneet arkitoko/pentukurssin. Lisäksi olemme olleet näyttelykurssilla harjoittelemassa ja totuttelemassa muihin koiriin. Tulevaisuudessa on tarkoitus käydä myös muitakin kursseja!

Kerttu ja Hertta tulevat loistavasti toimeen, mikä olikin varsinainen helpotus. Toki useimmitenhan pentu ja aikuinen koira tulevatkin toimeen! :)
Koiratapaamisissakin käy yleensä niin että meidän koirat leikkivät keskenään ja muut koirat tulevat sitten perässä :-)
Jäikö jotain kertomatta? Haluaisitko tietää jotain lisää? Kommenttia tulemaan! :)

4 kommenttia:

 1. Voi mahdottoman suloisia pentukuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Haha, Kerttukin ollut noin pieni;D. Olen instagramin puolelta @sheltijaseropi ja eksyin sitten tänne lukemaan teidän vanhoja postauksia CX. Ei uskois että samat tyypit;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oikeessa oot - mäkään en muistanut kuinka kirppu Kerttu on ollut :P

   Oi ihanaa, että eksyit tännekin <3 Tervetuloa oikein paljon :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)