torstai 24. marraskuuta 2011

Kerttu 10kk! :)

Kerttu täytti tänään tasan 10kk, enää pari kuukautta, niin Kerttu on jo vuoden. Ei voi kuin ihmetellä kuinka nopeasti aika vierähtää! :-)

Kerttu painaa tällähetkellä noin 4kiloa ja rakenteeltaan Kerttu on Herttaa paljon sirompi ja pienempi. Kerttu on erittäin rohkea, sosiaalinen ja iloinen neiti, joka rakastaa kaikkia täysillä! :)
Mutta nyt kuitenkin varsinaiseen kysymykseen: Kertun kanssa ollaan käyty pariin otteeseen Kertun silmästä eläinlääkärillä, saatu kosteutustippoja ja silmätippoja. Nämä kuitenkaan eivät ole auttaneet ja eläinlääkärin mukaan silmässä ei ole mitään vikaa. Silmän vuotaminen on kuitenkin onneksi pikkuisen hellittänyt, mutta silmänaluset on edelleen likaiset. Kerttua itseään se ei haittaa. Trimmauksellakaan ei jälkiä saa kokonaan pois. Onko teillä vinkkejä mikä auttaisi? Osaksihan tämä ongelma kuuluu rotuunkin, mutta olisi kuitenkin kiva tietää onko teillä jotain neuvoa tähän! :)

3 kommenttia:

  1. Painaako Kerttu tosiaan vain neljä kiloa? Olen ajatellut jotenkin, että se olisi paljon suurempi :) Kai kun itse olen enemmän nähnyt vain isompia villiksiä, niin jotenkin kuvittelen niitä isommiksi :) Ja kun meidän Sofi painaa lähes 8 kiloa, mutta westiet ovatkin aika rotevia koiria, nuo teidän taitavat olla vähän kevytrakenteisempia. Kerttu on sitten saman painoinen kun meidän pikku Mila :) Mutta Mila kasvaa vielä paljon :) Onnittelu-rapsutukset Kertulle 10kk iän saavuttamisesta! :)

    VastaaPoista
  2. Jälleen vanhempieni Hilma-koiraan viitaten (cottonmix), silmien päivittäisellä puhdistuksella silmien aluset ovat pysyneet valkoisina. Ja sen kyllä huomaa, jos joku päivä on jäänyt välistä. Että meiltäpäin ei muuta vinkkiä vuotaviin silmiin, tsemppiä ja onskuja :)

    VastaaPoista
  3. Oon tainnut muuten joskus teidän blogia lueskella! Ja hurjan nätti tämä Kerttu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)