maanantai 25. maaliskuuta 2013

Koirahieronnan jatkokurssi osa 2

Sunnuntaina lähdettiin vähän paremmalla onnella matkaan. Suuntana olis siis koirahieronnan jatkokurssi. Oltiin ajoissa paikalla ja käytiin siinä pienellä lenkillä ennen kurssin alkua.

Kerttu osasi odottaa häkissä suht nätisti (verrattuna lauantaihin). Kertun mielestä oli ihan kamalaa, kun kaveria hierottiin, eikä häntä.

Sunnuntaina keskityttiin enemmän trigger-ja spiinapisteisiin, homeopatiaan, takapään lihaksiin sekä LED-valohoitoon. Lopuksi saimme kokeilla LED-valohoitoa omilla koirillamme.

Valitettavaa on, että monet kadulla kulkevat koirat ovat ihan jumissa. Luulen ja osaksi jopa tiedän, että useimmat koiranomistajat eivät ole ikinä kuulleetkaan koirahieronnasta. Aika harmillista, vai mitä? Tarkoituksena ei ole syyllistää ketään, vaan laittaa ihmiset miettimään ja ennenkaikkea, pitämään silmät auki. Ja hieronta tekee kyllä koiralle oikein hyvää, vaikkei jumeja ym.olisikaan :-)

Sunnuntaina aamulla katseltiin koirien liikkeitä ulkona ja opittiin suhteellisen hyvin tunnistamaan mahd. ongelmakohdat koirassa.


Väsyttävää puuhaa, tuumaa Hertta!
Jatkokurssi oli todella antoisa ja mielenkiintoinen. Itsellä ainakin jäi paljon käteen uusiakin asioita. :) Kiitos kaikille!

Psst! Täältä löytyy lisää kuvia koirahieronta-kurssilta! Kannattaa käydä kurkkaamassa! :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)