lauantai 23. maaliskuuta 2013

Koirahieronnan jatkokurssi osa1

Tämä päivä ei lähtenyt käyntiin kovin loistokkaasti..herätyskello ei jostain syystä herättänyt aamulla, ja heräsin vasta siihen, kun ystäväni soitti minulle. Onneksi, sillä muuten olisin myöhästynyt kurssilta ja se ei olisi ollut kovin kivaa. Ei auttanut kuin vetää aamupala äkkiä nassuun, laittaa koirat autoon ja kääntää auton nokka kohti Ilmajokea. Tarkemmin ottaen, koirahieronnan jatkokurssia. Ehdittiin kurssille (onneksi) hyvin, eikä edes myöhästytty!

Kurssilaisten koiriin mahtui monen rotuista. Oli griffoneita, cockerspanieleita, australianpaimenkoira, mittelspitzi ja tietysti mun villikset!

Tämän päivän aiheena oli kerrata hieronnan perusteet nopeasti ja mennä sen jälkeen triggerpisteitä sekä omia hierontakokemuksia läpi. Lisäksi hierottiin jokaisen koira(t) ja jokainen sai tunnustella koirista mahdolliset jumi-ja lukkokohdat.

Tässä tämän päivän kurssilta kuvia. Lisää voit katsoa täältä! Yritän viikonlopun jälkeen saada myös omista koirista hierontakuvia :)
"Eikö kukaan hiero minua?"Kerttu loppupäivästä; väsyneenä ja hierottuna.

Viime viikonloppu meni kokonaan koirien merkeissä ja niin menee tämäkin! Ens viikonlopuksi ei ole vielä hommattu mitään koiratekemistä, mutta sitä seuraavalle viikolle on..hihi :3 Vitsit, kun tälläiset koiraviikonloput onkin piristäviä!
Nyt vielä muutama iltatoimi ja sen jälkeen nukkumaan. Huomenna taas uudestaan kursseilemaan! :)

4 kommenttia:

 1. Minkälainen toi hierontakurssi on ja mitä se pitää sisällään?:) Mua kovasti kiinnostais käydä joku kurssi, kirjoja on tullut lueskeltua jonkin verran, mutta eipä niiden avulla opi löytämään/tuntemaan mitään jumeja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse oon tykännyt kursseista lujaa. Osaa asioista käydään kurssilla vain "pintapuolisesti" läpi ja osaan perehdytään vähän enempi.
   Peruskurssilla käytiin mm.tekniikat, hieronnan vaikutukset, millaista koiraa saa hieroa, kuinka usein saa hieroa jne.
   Jatkokurssilla perehdyttiin syvemmälti hierontaan ja kerrattiin eri tekniikat. Lisäksi käytiin mm.triggerpisteitä ja homeopatiaa.

   Koirahieronta on kyllä tosi kivaa ja mielenkiintoista. Meillä koirat nauttivat hieronnasta ihan täysillä! Suosittelen :)

   Poista
 2. Voi vitsi mua kiinnostais kanssa osallistua tollaselle kurssille! Saako sinne ottaa ihan omatkin koirat mukaan, toi ois tosi kätevää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti mennä, jos vain mahdollista!

   Me saatiin ottaa sekä perus-että jatkokurssille koirat mukaan. Käytännössähän koirahieronnan kuitenkin parhaiten oppii :) Ja lisäksi kaikilla on erilaiset koirat (=erilaisia vaivoja), joten pääsee käytännössä näkemään ja kokeilemaan miten mitäkin vaivaa hoidetaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)