sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

"Paljon onnea vaan,paljon onnea vaan..."

Vitsi, mikä viikonloppu takana! Paljon raitista ilmaa (=lenkkeilyä) hyvässä seurassa, uusien temppujen opettelua ja rentoutumista. Näitä viikonloppuja saisi olla useamminkin! :)

Tänään päivällä lähdettiin Tiian ja Lobon kanssa metsätielle, tarkoituksenamme juoksuttaa koiria. Aluksi suunnitelmissa oli mennä laavulle, mutta kun tajuttiin, että tiet laavulle oli tukossa, niin päätettiin mennä muualle, sillä meidän tuurilla oltaisiin jääty lumeen kiinni, eikä kummallakaan meistä ei ollut pakottavaa halua työntää autoa lumipenkasta pois :-D
On ollut kiva nyt kolmena päivänä peräkkäin nähdä koirakavereita ja ennenkaikkea jutustella! Kiitos Tiia ja Lobo!

Jos haluat nähdä lisää kuvia Lobosta, niin klikkaa tänne! :)Ettei menisi vain pelkäksi jokapäiväiseksi löpinäksi, niin tänään juhlittiin Kertun nimppareita. Tartteeko aina juhlistaa vain niitä numeroita, kun voi juhlistaa nimiäkin! :-D

 Nimpparilahjaksi Kerttu sai ison luun, jota se on pitkän lenkin jälkeen jäystänyt ihan tohkeissaan! 

Porukat kävi Keskisellä viime viikolla ja toivoin, että he toisivat koirille jotain herkkuja (ja Kertulle jonkun pienen nimpparilahjan), sillä meidän herkkukaappi alkoi ammottaa tyhjyyttä.. noh, Keskisellä oli ollut kivat tarjoukset, ja herkkuja oli tarttunut sitten vähän enempi mukaan :-)
Ens viikolla olis luvassa koirahieronnasta jatkokurssi sekä match show Kurikassa! Saas nähdä eksynkö jommankumman kanssa kehään, huvittais kyllä, mutta kentän pohja on multaa, eli sotkee hirvittävästi :/ Vaikka mä en sotkua pelkääkkään, mutta ennen sisälle tuloa on koira(t) pakko pestä..Mutta katsotaan nyt miten käy :)
 
PS. Muistakaa kysellä ahkerasti! 

4 kommenttia:

 1. Onpa kiva blogi ja suloisia villakoiria! Heitänpä pari kysymystäkin vielä mukaan tuohon kysymyspostaukseen: 1. Miksi juuri villakoira? 2. Onko haaveissa joku toinenkin rotu? Mikä?

  Minullakin on kaksi pikku koiraa, osoitteessa: http://painonsa-arvoista-kultaa.blogspot.fi
  Liityin lukijaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hertta ja Kerttu omistajineen kiittävät sekä kehuista,kysymyksistä että uudesta lukijasta! :)

   Me käydään katsomassa teidän blogi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)