perjantai 1. maaliskuuta 2013

Temppuohje: Takajalkojen nosto

Teknisten ongelmien takia helmikuun toivepostaus hieman viivästyi. Joten tässä se tulee! :)

6 kommenttia:

 1. tää oli kiva, voisin yrittää opettaa omalle koiralle! :D Hertta ja Kerttu ovat tosi suloisia :)

  VastaaPoista
 2. Villiksillä toi voi onnistuakkin, mutta meidän koirilla ei varmasti milloinkaan :D hyvä jos olen Milalle saanut peruskäskyt opetettua, se tykkää vaan juosta ja häärätä, eikä riitä keskittyminen tommoseen :D Sofi jaksaa kyllä keskittyä, mutta sen takapään hallinta on niin huono, ettei se varmaan edes tiedä omistavansa takajalkoja :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Mä oon jo pitkään miettinyt, että omistaakohan Hertta ollenkaan takajalkoja, kun ei niitä hirmusesti tunnu välillä käyttävän, mutta nyt kun ollaan tätä treenattu, niin jopa Hertta käyttää edes joskus niitä :)

   Mutta aivan totta, villakoirat ovat kyllä (ainakin joskus) erityisen oppivaisia :)

   Poista
 3. Mitä tosta tempusta hyötyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Paula! :)

   Ensinnäkin, tarvitseeko aina kaikesta hyötyä? Yleisesti ottaen koirien kanssa touhuamisella ja erityisesti temppujen opettelulla luot hyvän pohjan yhteistyöllenne. Voin vain kuvitella mitä minun ja koirien yhteistyö olisi, jos ei oltaisi esim. opeteltu juuri näitä temppuja :)

   Tää temppu auttaa koiraa mm. hallitsemaan omaa takapäätään. Useat koirat eivät "tiedosta" saatikka hallitse omaa takapäätään, joten tämä auttaa siinä. Niinkuin ihmisellä, oman kehon hallinta on tärkeää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)