keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Turhaa tavaraa...

Nyt luvassa hieman pientä mainostusta! Ellei mitään suurempia tapahdu, niin olen tulossa nyt lauantaina (12.10) Seinäjoelle koiramaiseen syyspäivään! Tapahtuman ohessa olevan koiratarvikekirppiksen innoittamana keräsin meille turhia tavaroita kasaan. En osannutkaan odottaa, että niitä oli näinkin paljon...ja suurinosa näistä on vielä uusia!

Myynnissä on mm. D.A.P-suihke, shampoo, jakajia, kangashäkki, aktivointipelejä sekä koukkuja pantojen ym.ripustamiseen naulakkoon.

Tapahtumassa on koiratarvikekirppiksen lisäksi mm. match show, harrastusesittelyä sekä agilityn knock-out-kisa.
Tervetuloa tutustumaan ja ostelemaan meille turhia tavaroita edullisesti! Paljon en näillä hintaa pidä, sillä haluaisin nämä pois nurkista pölyttymästä :) Ja kaikki tavaroista ovat joko täysin uusia tai vähän käytettyjä.

Jos haluat tietää jostain tavarasta hintaa/lisätietoja etukäteen, niin minulle voi laittaa viestiä s-postiin (heljakeskilusa(at)gmail.com) tai laittamalla kommentin alle. Kaikki mukaan vain!

6 kommenttia:

 1. onko toi kangashäkki millanen/minkä kokoinen & hintainen?:).. Täältä tulossa kyseiseen tapahtumaan, jos vain suinkin saan kyydin/auton käyttööni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon koko on 60 x 42 x 42 cm. Tuon kangas on sellaista tukevaa ja verkko on paksua (olen törmännyt sekä ohueen että paksuun verkkoon), joten kestää jonkin verran koiran rapsimista. Tosin aina on mahdollisuus, että koira tulee läpi..

   Hintaa tuolla oli uutena 60euroa, eli jos sen 40euroa tuosta sais :-) Toki saa tarjota, jos tuo hintapyyntö ei miellytä :)

   Tervetuloa! Toivottavasti näemme ja aina saa tulla jutustelemaan :)

   Poista
 2. Heips! Toi Hurtan namitasku kiinnostaisi ja minkälaisia hihnanjakajia sulla on?

  T. Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu :-) Hihnanjakajat ovat heijastillisia ja väriltään sinisiä. Hihnanjakajan yhden hihnan pituus on 50cm, eli yhtenä pötkönä hihnanjakaja on metrin pitkä :)

   Poista
 3. Höh! Seinäjoki on meistä sen verran kaukana ettei sinne päästä mutta onko mahdollista näin ostaa sulta? Kiinnostaisi melkein kaikki lelut. Etenkin Kongin keppi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja onnistuu toki :-) Tosin postikulut tulevat sitten hintojen päälle.

   Osa leluista meni Seinäjoella, mutta esim.tuo Kongin keppi ja possu jäi. Voitko laittaa minulle s-postia (heljakeskilusa@gmail.com) niin voidaan sopia asiasta tarkemmin? :)   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)