sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Koiratarvikenettikauppa Dog Gallery

Saimme uudelta yhteistyökumppaniltamme Dog Gallery:ltä, lahjakortti-arvonnan lisäksi, uuden koiranpedin. Kyseessä on Hunterin Aspen-koiranpeti, jossa on aivan ihastuttava karvavuori ja koristeena karvavuoresta tehty luu.
Alussa olin hieman skeptinen uuden koiranpedin suhteen, sillä meillä ei kummatkaan ole ikinä tuossa vanhassa ja kieltämättä, vähän kyllä raihnaisessakin koiranpedissä viihtynyt. Kummatkin koirat nukkuvat paljon mielummin sängyssä kuin tuossa pedissä.

No, peti saapui meille sitten viime maanantaina (todella nopeasti lähetyksestä!) ja pakettia avatessa tytöt olivat kummatkin innoissaan katsomassa mitä paketista paljastuu. Toki yleensä kaikki meille tulevat paketit ovat tarkoitettuja koirille, joten tytöt tietävät odottaa paketista jotain kivaa. Paketti avattiin yhdessä, ja sieltä paljastui kyseinen peti. Tytöt haistelivat ja tutkivat pedin läpikotaisin, mutta siihen se kiinnostui sitten jäikin. No, ei mennyt kuin muutama tunti, kun yllätyksekseni "yllätin" pedistä nukkumasta kenenkä muunkaan kuin Kertun.

Peti on ollut meillä käytössä nyt viikon ja voin ihan rehellisesti sanoa, että oma skeptisyyteni oli enemmän kuin turhaa. En oo yllättyny hetkeen näin lujaa! Peti tuli siis todella tarpeeseen ja tytöt oikeasti viihtyvätkin siinä! Mutta ihmekös tuo, sillä peti on todella pehmoinen, laadukas ja lämpöisen tuntuinen. Peti oli myös hoitokoira Pepin mielestä kiva, ja Peppi nukkuikin siinä monet yönsä. Ja kuten kaikki koiranomistajat tietävätkin, koira tuo (varsinkin näin syksyllä kurailmoilla) sisälle tullessaan kuraa ja hiekkaa sisälle vaikka kuinka paljon. No, pelastukseni huomasin, että tämän pedin voi pestä 30asteessa. Huh!

En voi siis kuin lämpimästi suositella Dog Galleryä ja ennenkaikkea, Dog Galleryn koiranpetejä. Itselle Dog Gallery oli ennen tätä aivan uusi tuttavuus, ja oli todella mielenkiintoista sekä antoisaa tutustua uuteen koiratarvike-nettikauppaan. Ja vielä hyvään sellaiseen!
Nyt on siis hyvä aika tilata vaikka juuri se uusi koiranpeti sen vanhan ja kuluneen tilalle. Taikka puurunkoinen ruokailuteline tai vintagekassi. Vaihtoehtoja on todella monia! Ole siis tänä vuonna kerran(kin) ajoissa joululahjojen suhteen ja tilaa Dog Gallery:ltä koirallesi kiva joululahja pukinkonttiin :-)

Hieman vielä mainostaakseni ja kehuakseni, niin Dog Gallery:llä monipuolinen valikoima tarvikkeita, hinnat on hyviä sekä asiakaspalvelu ystävällistä. Itse ainakin aion tuolta jatkossa tilata tarvikkeita. Ehkä kenties juuri nuo joululahjat, sitä en vielä tiedä..:-)

Ja muistathan, että Dog Gallery:llä on 100% tyytyväisyystakuu sekä ilmainen 14päivän vaihto-ja palautusoikeus. Ja kuten jo yllä mainitsinkin, toimituksessakaan ei mene kauaa, vain 1-3 arkipäivää! Ei siis ollenkaan paha :-)

Lämmin kiitos ja kumarrus Dog Gallery! :)


PS. Käykääs myös tykkäämässä Dog Gallery:stä Facebookissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)