tiistai 29. lokakuuta 2013

Kuraa, rapaa ja hiekkaa...

Tosiaan, meillä oli syysloman ajan hoidossa parsonrusselityttö Peppi. Peppi on ollut meillä jo muutaman kerran aiemminkin hoidossa, joten tytöt olivat toisilleen jo entuudestaan tuttuja.

Tälläkertaa huomasi, että tytöt todella tunsivat toisensa, sillä arjen rutiinit ja lenkkeilyt sujuivat niin hyvin, että voisi luulla, että Peppi on ollut meillä jo pennusta saakka.
Mikä parasta, tytöt saivat itselleen samankokoisen leikkikaverin! Leikki luisti lenkeillä (ja välillä myöskin sisällä kotona) oikein hyvin ja oli mukavaa nähdä millaista rallia tytöt juoksivat vapaana :-)Peppi oli koirapersoonana oikein sopiva meidän laumaan. Oli enemmän kuin mukavaa saada tälläinen ihana koiratyttö vierailulle, sillä Peppi oli oikein kiltti (mutta samalla hieman itsepäinenkin) ja aktiivinen koirakaveri.

Meillä on ollut viimeisen 1,5vuoden aikana hoidossa monenlaisia koirapersoonia. Kaikkia hoitokoiria en ole voinut täällä julkisuudessa esitellä, mutta sen voin sanoa, että karvatassuja löytyy ihan kultaisestanoutajasta cavalieriin :) Kokemusta on tullut eri roduista runsaasti, mutta paljon on vielä kokematta.

Nyt kysynkin, onko muilla ollut hoidossa hoitokoiria? Tai oletteko käyneet asiakkaan luona hoitamassa koiria? :)

4 kommenttia:

 1. Meilläkin on ollut paljon koiria hoidossa ja itse nuorempana olin "töissä" eräällä kasvattajalla. Tällä hetkellä omien lisäksi eniten hoidan yhtä sheltti poikaa ja joulukuussa pääsen tutustumaan moneen erilaiseen koiraan kun menen koirahoitolaan tettiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Voi kuinka kummatkin kuulostaa mielenkiintoisilta paikoilta! Noissa paikoissa on mukavaa, kun oppii ihan käytännössä mm. eläinten käyttäytymistä sekä aina oppii uutta eri asioista, vaikka olisi kuinka pitkään koirien kanssa toiminut "koirakonkari" :)

   Poista
 2. sähän lupasit seuraavaksi tehdä postuksen niistä villis blogeista :D missäs ne viipyy ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äsh, mitähän mä sekoilin, enkä vielä julkaissut sitä, vaikka siellä se retajaa valmiina luonnoksissa...

   Julkaisen postauksen loppuviikosta, eli tulossa on! :) Pahoitteluni.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)