perjantai 6. joulukuuta 2013

Luukku 6

Nyt vuorossa olisi Marraskuun Suosikit-postaus. Ajattelin ruveta toteuttamaan tälläisiä postauksia useamminkin, jos vain löytyy kannatusta tälläisille sieltä ruudun toiselta puolen :-)

Ensimmäisen maininnan ansaitsee Hau-Hau Championin ateriapatukat. Näppärä ja maittava palkinto koiralle annettavaksi. Oon pilkkonut välillä näitä ihan pieneksi makupalaksi ja välillä antanut vähän isompina paloina. Meillä kummatkin koirat ovat ihan hulluina näihin :-) (klik ja klik)

Toisena mainitsen Orbilobin Safety Light-turvavalot. Sanoisin, että aivan ehdoton hankinta koiraperheeseen pimeille ilmoille. Hintavahkoja, mutta nää on kyllä olleet jokaisen sentin arvoisia! (klik)

Leluista meillä tällähetkellä on käytössä varmaan kaikkein eniten kaikki veto-ja narulelut. Tää on helppo ottaa pihalle mukaan, sillä sisälle tulon jälkeen tämän voi vain nakata pesukoneeseen pyörimään. 
(Ohjeen narulelulle löydät täältä)

Syksyn parhaimpia hankintoja on ollut Kurastoppari-matto eteiseen vanhan ja rikkimenneen tilalle. Tääkin on yksi koiraperheen must have-tuote. Tää estää jo pelkästään koirien tassuista tulevan kuran ja märän tuloa sisään, ja helpottaa siivoamista huomattavasti. Alla olevasta kuvasta voitte havannoida kuinka hyvin matto on meillä toiminut...:-D

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä Hau-Hau Championin kanakierteet. Tämä tuote ei varmaan tullut kenellekään teistä enää yllätyksenä, vai tuliko? Nää on varmaan ikuisesti meidän lemppareita :-)
Mitä tykkäätte tälläisistä postauksista? :)  
Jatkanko näiden toteuttamista vai lopetanko tähän? Nyt saa vaikuttaa!

16 kommenttia:

 1. Todella kiva postaus, tämmöisiä lisää! :) Pitääpä koittaa maistuisko meidän herralle noi ateriapatukat. Kanakierteet ovat ykkösiä myös meidän taloudessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, nuo kanakierteet taitaa siis olla ykkösiä aika monilla :-) Suosittelen testaamaan!

   Poista
 2. Meillä Dooris rakastaa kanakierteitä, mutta Mörkö on ihan outo kun ei syö niitä ollenkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs ole ikinä vielä kuullut, että kanakierteet eivät kelpaa :-D Heh! Mutta makunsa kullakin :)

   Poista
 3. Voi, meiän neiti myös ra-kas-taa nuita kanakierteitä!! Se ei puolusta ruokaansa koskaan muulloin, mutta kun sillä on kanakierre suussa niin kukaan ei säästy murinoilta jos lähelle uskaltautuu:D

  -Sara
  pentumaista.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka mukava kuulla, että kanakierteet maistuvat sielläkin! :) Ne on kyllä niin ykkösiä!

   Poista
 4. Tosi kivoja nää postaukset! Täällä kans kanakierteet kelpaa, jopa meidän ylinirso tiibettiläinen tykkää niistä, eli ei voi olla huonoja ;) Mukavaa kuulla positiivisia kokemuksia noista turvavaloista, ois nimittäin näillekin niin kätevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, ihana kuulla! :) Noiden kanakierteiden resepti on ollut vissiin niin hyvä, että ollaan saatu yhdistettyä juuri sopivat ainekset kaikille koirille ;)

   En voi kuin suositella noita turvavaloja! Nuo ei todellakaan ole mitään halppiskrääsä-valoja, vaan nuo toimivat oikeasti :)

   Poista
 5. No nyt tuli hinku tilata noita patukoita hau haulta! Mtta joskus sattu silmään sulla on ollu niitä "dödön" näkösiä herkkuja? Miten ne on toiminu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi kuin suositella tilaamaan! :)

   Ollaan käytetty noita "dödön" näköisiä herkkuja moneen otteeseen ja myös koirakaverit ovat niitä päässeet testaamaan. Koirat on tykännyt, mutta sanoisin, että ei nuo vedä vertoja normi nameille. Mielestäni noi sopisivat kaikkein parhaiten esim.agilityssä ja tokossa koiran palkkaamiseen :-)

   Poista
 6. Mimmikin rakastaa kanakierteitä ja ylipäänsä kanaa kaikissa muodoissa :D Muulloin se syö vaan sen mitä jaksaa, mutta kun on kanaa niin välillä syö jopa liikaa :DD

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus , näitä lisää . Ja meilläkin noi kanakierteet on ykkösiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka mukava kuulla :-) Kanakierteet on kyl ehdottomia lemppareita!

   Poista
 8. Hei ihan pakko kysyä noista orbilocin vilkuista. Meillä kans tommonen punanen ja ollut alusta asti todella piukkaan kiinni, että ihan verillä sormin saa sitä avata. Onko noi sun samanlaisia vai oliko se meidän vaan vähän oikku? D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko sitä lukkoa, jolla tuo valo laitetaan esim.pantaan kiinni vai itse lampun kupua, jota kiertämällä valon saa palamaan?
   En ole itse ainakaan huomannut mitään suurta piukkuutta tuossa, eli oliskohan teille sattunut jokin maanantai-kappale? :/

   Kannattaa ottaa ostopaikkaan yhteyttä, sillä noissa on 3vuoden takuu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)