torstai 1. lokakuuta 2015

Puhelinkuvia osa 14

Taas täällä puhelinkuvapostauksen merkeissä! Nää postaukset on kyllä juurtumassa tänne blogiin niin vahvasti, että pian koko blogi vain tulvii näitä..haha :-D Nojoo, musta nää kokoaa kuukauden tapahtumat kivasti yhteen ja tuo toivottavasti uusiakin juttuja esiin meistä - kaikkea, kun ei todellakaan tule kameralla ikuistettua.

Syyskuu sujui meillä kiireisissä merkeissä - oli mätsärin järjestelyä, treenejä, töitä, koulua, eri projekteja, monia koirakavereita, temppuesitystä, valokuvauskeikkoja ja vaikka mitä muuta. Siitä huolimatta kerittiin päivitellä blogiakin vähän edelliskuukausia useammin. Nyt ollaankin pääsemässä taas siihen normaalin bloggaamisrytmiin!

(Edelliset puhelinkuvapostaukset löytyy 1 , 2 ja 3 )
1. Voi pieni♥ vitsi mikä pentukuume!! 2. Yölenkillä - nyt tarvitsee jo käyttää lamppua ja heijastinliiviäkin! 3. Mätsärissä Seinäjoella 4. Tuitui, meitsin ikioma päikkärikamu
5. ja 6. Koirakamuja jälleen! 7. Maailman kultasimmat tytöt vanhemmillani köllöttelemässä..Kerttu lienee jossain rapsutettavana :-D 8. Matkalla treeneihin!
9. Mätsärivalmistelut parhaimmillaan... 10. Arpapöytäkin oli valmiina vastaanottamassa osallistujia! 11. Mätsäriväkeä 12. Kurikan Kamu Hertta suositteli jokaiselle osallistujalle pientä juomataukoa..
13. Iltapalaksi rustoluu.. 14. Iltalenkkimaisemat - kyllä kelpaa! 15. ♥ ♥ ♥ 16. Koirakamuja tapaamassa metsässä..
17. Ei oo muuttunu tavat miksikään täs yli 10kuukaudessa!

18. Parhaat kamut! 19. Mätsärissä tuomaroimassa pitkästäaikaa! 20. Mikä tää sää on oikein olevinaan? Toivottavasti syksy ei tuu olemaan kokonaan tämmöinen! 21. Sain otettu aika kivoja kuvia meidän lenkiltä :-)

22. Syksyn parhautta - sänkipellot! 23. Sneakpeakia tulevasta 24. Uusi Tassunjälkiä-kirja luettavana 25. Pikkuhiljaapikkuhiljaa - uusi Roadmasters-verkko torista edullisesti ja uusi kuramatto! Enää puuttuu vain koiraveräjä :-)
26. Tältä me näytämme pimeällä! 27. Näin hyvin koirat näkyy.. 28. Koirakavereiden kans iltalenkillä - mukana menossa oli cavalier, malikkapentu, kääpiösnautseri ja staffi 29. Syksyn parhautta - sänkipellotSyksyn kolmatta kertaa juoksentelemassa!

30. Vanha kettu vieläkin - neiti teki tätä pienenä pentunakin! 31. Syksy32. Kong-perhe kasvoi taas! Ollaan ihan hullaannuttu näihin :-) 32. Onko mitään söpömpää näkyä, kuin aamu-uninen Hertta....


33. ja 34. ♥♥♥ 35. Treenattiin yks ilta pyöräilyn tekniikka lyhyillä ja kevyillä harjoitteilla. Tää neiti on vaan niin luonnonlahjakkuus! 36. Syksy on täällä♥
37. ja 38. Oltiin eilen pitkästäaikaa hakutreeneis ja äääää kuinka fiiliksissä oon!! Meillä oli niiiiin hyvät treenit - neiti teki monta superhyvää pistoa ja sinnikkäästi etsimällä etsi. Nenäkin oli tälläkertaa avoinna eli pieni tauko teki todlelakin terää :) 39. ja 40. Höntsäilyä♥
Kerrassaan siis toiminnantäyteistä elämää, mutta toisaalta kaikki toiminta pitää meidät virkeänä! Odotankin innolla mitä kaikkea keksitään tälle kuulle..ainakin vuorossa ois eka virallinen näyttely, mätsäreitä, 2 x koirahieronta, mökkireissu ja koiramainen luento. Ei siis varmasti tulla mädäntymään paikallamme nytkään...:-D heh!

8 kommenttia:

  1. Haha ihana tuo Hertan kuva :D Ootko ollut tyytyväinen noihin rukan valjaisiin Martalla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mitäs on niin aamu-uninen ja hupsun näköinen koiruli :-D♥

      Mä oon tykännyt noista ihan hirveesti, istuvat säädettävyyden ansiosta mainiosti ja ovat olleen kivan keveät kesälläkin :-) Meille ihan ehdoton juttu on valjaissa pestävyys, kun neiti ryöppää itseään kuralammikoissa ja vedessä vähän turhankin usein.. Nää on siis ollut oikein helpot pestä, kun kuivuvat vähän eri tahtiin kuin esimerkiksi meidän Ratian valjaat :) Suosittelen!

      Poista
  2. Voi ku martta on kasvanu! Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä kuule! Äkkiä se aika vain menee :-) Kiitos paljon♥

      Poista
  3. Harrastatko itse liikuntaa? Jos ei koirien kanssa lenkkeilyä lasketa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä mä harrastan aina kunhan kerkeän ja jaksan :-) Teen työkseni todella fyysistä työtä ja sen lisäksi liikuntaa tulee mm. työ-ja koulumatkoista pyörällä, joten aina ei jaksa eikä edes kerkeäkään työpäivän ja koirien ulkoiluttamisen lisäksi muuta tehdä.

      Näiden lisäksi tulee vapaa-ajalla mm. suunnistettua, rullaluisteltua ja käytyä juoksulenkillä. Harrastaisin myös muuta jos vain aika ja voimavarat antaisi periksi :)

      Poista
  4. Oi vitsit oisin halunnu tulla sun mätsäriin! Miks me asutaan näin kaukana...

    Kuinka paljon yleensä liikutte/treenaatte koirien kanssa päivittäin? (tästä aiheesta postaus olisi tosi kiva;)

    Ps. Heijastin postauksen inspiroimana ollaan laitettu pimeille iltalenkeille oiken erityisen paljon heijastimia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikä! Isot välimatkat on kyllä välillä vähän kurjia..:/

      Oooo kiitos kivasta postausehdotuksesta♥ Pitääpäs toteutella ideasi tässä syksyn mittaan! Apua, alkoipa aivan itseänikin kiinnostaa meidän liikunta/treenimäärät, vaikka pidetäänkin suht tarkkaa kirjaa kalenteriin kaikesta niin yhtäkkiä en kyllä osaa heittää minkäänlaista arviota. Martan hakutreenit on yleensä 1-2krt/viikossa ja sen lisäksi pidetään ns. "omatoimi" treenejä itsekseen tai kaveriporukalla. Siihen vielä kaikki ulkoilut yms päälle niin aika monta tuntia tulee tehtyä kaikkea viikon aikana koirien kanssa :-)

      Tää kommentti saa melkein ilon kyyneleet silmään - et tiedäkkään kuinka hienoa on kuulla, että meidän joku postaus on inspiroinut jotakuta♥♥ ja varsinkin näin ajankohtaisen sekä tärkeän aiheen osalta! Hyvä te <3 Jatkakaa samaan malliin ja kiitos ihanasta kommentista! :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)