torstai 21. huhtikuuta 2011

Kevättä rinnassa aivan tosissaan!

Kevät on oikeasti tullut! Aurinko paistaa ja lumi on lähes kokonaan sulanut! :) Tyttöset voi oikein hyvin, pihalla ollaan jo reilusti kauemmin kuin normaalisti, kun sää on ollut tosi hyvä!


Kertun paino on noussut 2,2kg, Hertan paino on tällähetkellä 6,4kg !  Kerttu oli tiistaina ekalla rokotuksella ja kauhea tohotus kokoajan päällä! Pistosta tyttö ei edes huomannutkaan! Samalla reissulla oli mukana Kiiski-kissa rokotuksessa myös ja Hertta silmänsä takia. Nyt Hertta on antibioottikuurilla + kostutustippoja silmiin.

Tänään olin Hertan kanssa reilut 15km lenkillä. Mentiin meiltä keskustaan , käveltiin siellä ja tultiin takaisin! Meiltä keskustaan on hiukka vajaa 5km/suunta. Tyttö oli hieman väsynyt kun tultiin kotia! Tavattiin matkalla paljon koiria ja tehtiin tosi hienoja ohituksia pyöräilijöistä, koirista ja rullaluistelujoista. Oli kyllä paljon väkeä liikkeellä, kun aurinkoinen ja leuto ilma oli. Kotiinpäästyämme käytiin läpi muutama temppu harjoittelun vuoksi!

Tytöt yhdessä.


Oltiin eilen kaverini kanssa illalla lenkillä koirien kanssa. Hänellä oli mukanansa Vilma-kääpiövillakoira & Pipsa-kääpiövillis! Koirat leikki keskenänsä ja sainpa napsaistua yhteiskuvankin! ;)
Vilma, Pipsa & Hertta

Mukava ja väsyttävä viikko takana ja jospa sais hieman usemmin tästä lähtien tätä blogiakin päiviteltyä!

2 kommenttia:

 1. Ihanan keväisiä kuvia! On tuo Kerttu vaan aika söpö tapaus :) Ja Hertta tietysti myös ;) Kiva, että ohitukset sujuvat. Mukavaa kevättä teille! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! (:

  Kerttu on kyllä aika vekkuli tapaus. Todella temperamenttinen ja pippurinen! Huhhuh, sanon minä! ;)

  Hertta oli pennunpana paljon erilaisempi, toki silloin ei ollut toista koiraa jo talossa.

  Sitä samaa myös teille! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)