maanantai 4. huhtikuuta 2011

Pesu & trimmi takanapäin!

Perjantaina pesin kummatkin ja sujui oikein mallikkaasti. Hertta pääsi ekana käsittelyyn, sitten vasta Kerttu! Kerttu suhtautui pesuun oletettua rauhallisemmin, ainoastaan kuivauksessa iski kauhea hätä. Onneksi Hertta riensi hätiin!:) Ollaan päädytty Bio-Groomin Super White-shampooseen, vaalentaa hiukan Herttaa. Shampoona toimii siis Hertalla:


Lauantaina oli vuorossa  trimmaus. Hertalta sujui se aina niinkuin ennenkin, eli rauhallisesti. Tyttö pääsikin eroon karvoistaan, eli saksin reilu senttiseksi. Kerttua vain totuttelin trimmikoneeseen, vähän kuonoa vain ajelin! :) Ja tassukarvoja saksin . Trimmikoneena siis toimii Andiksen AGC 2-nopeuksinen.


Ja muutamia kuvia pesusta sekä trimmauksesta:
Lopuksi vielä lopputulos, vaikkakin Hertta näyttää kuvassa lähinnä vaaleahkolta aprikoosilta:


Me ollaan nyt tämä viikonloppu naksuteltu ahkerasti Hertan kanssa "kuolemista". Ainut juttu mitä Hertta on pelännyt, on kyljelleenmeno. Trimmauksessa kun joskus olivat laittaneet kyljelleen, niin tyttöhän siitä oli sitten säikähtänyt! Onneksi nyt ollaan tästä pelosta päästy pois ja menee kyljelleen vapaaehtoisesti ja tosi hyvin! Enää täytyy vain liitää käskysana "kuole" temppuun! :)
  Jos onnistutaan temppu saamaan hyvään jamaan, ja saadaan joku kuvaamaan se meille, niin saatte sitten ihan videon kera tänne tempusta esimakua! ;)

Tulossa on siis temppupostauksia ja lisäksi vielä varustepostauskin jossain välissä! :)
Eilen satoi kaatamalla vettä, ja lunta suli paljon! Nyt toki kauhea märkäkeli! Hertan kurapuku tuli aivan liian isoksi kun turkkia lähti pois ja nyt pitäisi hommata sitten tytölle kurapuku! Kerttu saa odottaa vielä hetkisen! ;)

Arki alkoi oikein hyvin, tänään pitäisi lähteä koirien kanssa kylään tutuille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)