lauantai 26. marraskuuta 2011

Rotutuotteita!

Moni ihminen haluaa ostaa itsellensä omasta koirastansa/rodusta tuotteen, esim.mukin, avaimenperän tai hupparin. Rotutuotteita löytyy ihan käsintehdystä teollisesti valmistettuihin. Tuotteita voi ostaa tavallisesta kaupasta, näyttelystä, netistä tai lemmikkieläinkaupasta. Tai vaikka tehdä itse :-)

Rotutuotteita netistä:
Tessukka
Ilo-Willa
Huovasta tehtyjä koiria
Lisäksi mm.Petnetstore, Musti ja Mirri ja Petenkoiratarvike myy rotutuotteita!

Meiltä löytyy pari avaimenperää, treeniliivi, muki, huppari, autotarroja, dvd, magneetteja, piparimuotteja, pyyhkeitä(monia kokoja ja värejä). Itseäni harmittaa se että usein villakoira on kuvissa 'puudelina' , ja eikä se silloin miellytä omaa silmääni yhtä paljon, kuin 'kotitrimmattu'.. Lisäksi etsintää vaikeuttaa se, että villakoiran tulisi olla vaalea aprikoosi/valkoinen! :-)
Tessukan jääkaappimagneetteja
normaaleja koirapyyheitä
IloWillan treeniliivi

2 kommenttia:

  1. Tuo Hurtan liivi heijastaa ihan tosi hyvin ja on tosi kiva muutenkin kun sitä saa paljon säädettyä ja näyttäisi olevavan hyvä päällä. Tuo Milan liivi kääntyisee siten, että toiselta puolelta voi mennä heijastimet piiloon, Hurtan liivissä ei ole sitä ongelmaa. En edes muista, mistä tuo Milan liivi on ostettu, kun se on niin vanha. Mutta hurtan liivi on mustista ja mirristä. Sitä kyllä suosittelen, aion ostaa Milalle ensi talvena samanlaisen kun on kasvanut lopulliseen kokoonsa! :)

    Kiva postaus tämä, täytyykin tutkailla nuo linkit! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)