torstai 1. joulukuuta 2011

Kauan odotettu joulukuu alkoi!

Noniin, vaihtuihan se tylsä marraskuukin joulukuuhun! Ja pian on joulukin! Mutta missä se lumi...? Ensilumi käväisi viimeviikolla maassa sekoittaen kummankin neidin päät hetkeksi :) Ihana oli seurata mikä ilo lumesta oli! Ensilumi kuitenkin suli melkein heti pois ja jäljelle jäi vain kurakelit..

Petenkoiratarvikkeella on joulukalenteri, mistä tänään aukesikin ensimmäinen luukku! Kurkkaa joulukalenteri täältä! Ekasta luukusta paljastui Nina Ottonsonin aktivointipeli vajaa 20eurolla...täytyypä katsoa, josko tilaisi :-)

Toivepostauksen äänestyskin on pyörinyt blogissa jo hetkisen aikaa. Toteutan ideoita tässä pikkuhiljaa, miten aika antaa myöden! :)

Pari kuukautta sitten ostin 'raatolelun' ja kuten varmaan huomaatte, kummatkin koirat tykkäävät hirmuisesti:

Kauan odotettu naulakko pääsi vihdoin paikoillensa. Koirat saivat siis uuden vaate/pantanaulakon entisen tilalle. Meillä kun noita pantoja ym löytyy, niin halusin saada pannat/remmit nätisti esille ja ennenkaikkea nopeasti saataville. Ja haalarit/manttelit saivat myöskin oman paikkansa hyllyn yläpuolelta! :) Autovaljaatkin pääsivät omalle paikallensa! Tuossa siis käytössä olevat normaalit pannat, mutta eteisen kaapeista löytyy sitten hieman erikoisemmat pannat/remmit, joita ei normaalikäyttöön kelpuuteta :-)
 Naulakko on huomattavasti helpottanut ja nopeuttanut arkea!
oikealla Kertun, vasemmalla Hertan
syyskamppeet, kopassa raatolelu,namipussi,kakkapussit jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)