sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Blogit top 5!

Kiitos kaikille bloginsa linkittäneille :-) Vaikka kuinka monta hienoa blogia tuli esiin, wau! Eläinblogit pärjäsivät tälläkertaa, sillä haimme juuri näitä eläinblogeja.Valinta oli enemmän kuin vaikea, ja vaikka et päätynytkään tähän blogien top5:seen, se ei tarkoita sitä etteikö blogisi olisi mielenkiintoinen ja hyvä! :)

Valitsemisessa ei ollut mitään erityistä kriteeriä, mutta muutamia juttuja, mihin kiinnitin huomiota blogeja valitessa/mistä tykkäsin:
-onko eläinblogi
-onko kuvia
-postaustahti
-ulkoasu
-tekstin luettavuus (pilkut, pisteet..)
-monipuolisuus!

( Blogit eivät ole paremmuusjärjestyksessä! )

Blogi kertoo novascotiannoutajan,cavalierin ja kahden australianpaimenkoiran elämästä. Treenailua ja kisailua sekä hyvälaatuisia kuvia ja sopivasti tekstiä yhdistettynä yhteen!


Kleinspiz Taavin ja lagotto Epun elämää. Monipuolisia tekstejä yhdistettynä hyvillä kuvilla.Tarinoita koiran jumppailusta, koirakavereista, turkinhoidosta..


Oliver-shetlanninlammaskoiran elämää. Temppuja, mätsäreitä, tokoa, näyttelyitä, arjen iloja ja suruja. Todella monipuolinen blogi! Fannyn, Linuksen, Severin sekä Flipin oma blogi! Agilityn treenausta sekä kisailua, videoita ja koiranelämää!


Leevi-rotikan elämää yhdessä Emma-omistajan kanssa. Monipuolisia tekstejä höystettynä
hienoilla kuvilla. Temppuja, koiranelämää ja tokon & jäljen treenailua.

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)