lauantai 11. helmikuuta 2012

Hrr!

Viime viikko oli tosi kylmä! Mittari näytti joka päivä yli -25astetta! Koirat jäivät mielummin sänkyyn peiton alle nukkumaan, kuin lähtivät ulos. Vaikka vaatekerroksia oli meillä kaikilla, tuntui että pihalle jäätyi heti kun ovesta astui ulos. Onneksi pakkanen on edes hieman viime viikosta lauhtunut.

Tänään oli vain -5 astetta ja lähdettiin tietenkin nyt vähän pidemmälle lenkille. Koirat juoksivat suurimman osan lenkistä vapaana, joten energiaa kului tuplasti enemmän kuin hihnassa.

Testasin ennen lenkille lähtöä Kertulle jo aiemmin ostamaani haalaria, ja se oli vihdoin sopiva! Jee! :)

Tässä muutamia kuvia sekä video riehunnasta:
 


Huomenna olisi luvassa taas koirahieronta, sillä maanantaina oli sen verran huono sää, ettei lähdetty ajelemaan hierojalle. Lisäksi huomenna on luvassa valokuvauskurssi, jos saisin vähän vinkkejä kuvaukseen!  
Mukavaa lauantai-illan jatkoa kaikille! :)

5 kommenttia:

 1. Heipsulivei. Löysin juuri ensivisiitille blogiisi ja täällä näyttää kivan koiramaiselta! :)

  VastaaPoista
 2. Heippa! Liityin lukijaksesi! Kivannäköinen blogi ja suloiset villikset! Miten päädyit trimmaamaan korvatkin?? :-) Käypäs kurkkaamassa meidänkin blogiin!! http://runoxirinabeauceron.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! :) Paljon kiitoksia!

   Korvat päädyin trimmaamaan, koska menivät helposti takkuun ja menivät ruokakuppiin, jonka seurauksena olivat sitten ruuassa.
   Korvien ajaelu siisti koko koiran olemusta huomattavasti! Oon tykännyt ja voin vain suositella, jos joku miettii korvien ajelua! :)
   Lisäksi hännän ajelu on helpottanut meidän jokapäiväistä turkinhoitoa huomattavasti!

   Me käydään kurkkaamassa! :)

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)