torstai 12. huhtikuuta 2012

Kerttu trimmattu!

Tammikuussa asetettiin tämän vuoden tavoitteeksi saada Kertun turkki parempaan kuntoon (mm.tuuheutta). Turkki takuttui järjettömän nopeasti, vaikka harjasin parikin kertaa päivässä. Luin monia eri blogeja ja keskustelufoorumeita ja kyselin villakoiraihmisiltä miten turkin saisi parempaan kuntoon, kaikilta tuli sama vastaus: vedä turkki lyhyeksi.

Hieman hirvitti itseäni vetää turkki aivan lyhyeksi. Pitkän pohdiskelun jälkeen päädyin kuitenkin tähän. Onhan tuo turkki saatava parempaan kuntoon. Otin trimmauskoneen ja ajelin Kertun lyhyeksi.

Tässä lopputulos:

Kerttu ei ollut moksiskaan koko ajelusta. Aluksi Kerttua kyllä hieman palelutti, mutta vähän lämmikettä päälle, niin sekin helpotti. Nyt reilun viikon aikana Kertun turkki on jo kasvanut hieman.

Saa nähdä meneekö nyt Kertun turkki yhtään parempaan suuntaan :)

4 kommenttia:

 1. Voi Kerttua kun siitä tehtiin kalju! :D No mutta kyllähän sitä nyt kesää vasten sopiikin vähän nakuilla, ainakin meilläpäin Satakunnassa on jo tänään ollut vähän lämpipämpääkin! :) Ei mutta nätti tyttö hän on edelleen <3 Toivotaan että turkista tulee nyt parempi kun saa aloittaa kasvunsa uudestaan puhtaalta pöydältä (tai iholta).

  VastaaPoista
 2. Teillä on ihan huippu ihana blogi! Kirjottelet tosi kivasti Hertan ja Kertun elämästä. Mukava lukea!:D

  VastaaPoista
 3. Voi Kerttua, mutta sievän näköinen toinen on uudessakin lookissa :)
  Ja karvahan on uusiutuva luonnonvara, joten toivotaan tosiaan, että turkki kasvaa entistä paremmaksi.

  VastaaPoista
 4. Eeva: Kertusta tuli todellakin kalju! Onneksi nyt on ollut tosi hyviä ja lämpöisiä ilmoja (kesä on selvästikin tulossa!) :) Pidetään peukkuja turkin parantumiselle! :)

  Saara: Kaunis kiitoksemme :) Olemme otettuja!

  Tassun viemää: Yllättävän kivannäköinen kyllä tuli, vaikka Kerttu onkin kalju! Osa Kertun karvoista menikin hyvään tarkoitukseen, mutta esittelen sen hieman myöhemmin :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)