tiistai 3. huhtikuuta 2012

Valtakunnallinen koiranpäivä 24.4

Valtakunnallista koiranpäivää (koirien "jouluaattoa") vietetään 24.4. Tänä vuonna koiranpäivää juhlitaan jo kuudetta kertaa.
Tänä vuonna Koiranpäivän teemana on "Vastuu koiran omistajana".  Edellisien vuosien teemoja ovat olleet mm.vapaaehtoistoiminta, terve koira yhteiskunnan jäsenenä,koiraharrastus ja koira liikuttaa .

Karvatassulle voi suunnitella juhlan kunniaksi vaikkapa yksityisen hemmotteluhetken. Muutamia helppoja huomionosoituksia:

1.Haasta ystäväsi yhdessä koirineen lenkille ja menette koirienne kanssa niitten lempipaikkaan. Antakaa koirien juosta vapaina ja riehua sielunsa kyllyydestä. (mahdollisuuksien mukaan)

2.Lähtekää yhdessä johonkin uuteen paikkaan, jossa riittää aivan uusia hajuja haisteltavaksi. Anna koiran nuuskutella hajuja kiireettömästi. Tänään omistaja ei hosu eteenpäin :-)

3.Anna karvatassullesi rentouttava hieronta. Sivele-taputtele-venyttele koko koiran keho.

4. Tarjoa koirallesi jokin uusi makuelämys, esim.ruuan sekaan.(mahdollisuuksien mukaan)

5.Kokeile uutta harrastusta, vie koira esim.agilityä treenaamaan tai verijäljelle metsään tai tee vaikka omalle kotipihallesi makkarajälki.

6.Ole tämän päivän kunniaksi koirasi arvoinen omistaja, et hermostu etkä huuda! Ota karvatassu kainaloosi ja muista, että karvatassusi on ainutlaatuinen:)

Voit käydä tykkäämässä Koiranpäivän Facebook-sivusta ja samalla osallistua valokuvauskilpailuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)