maanantai 25. kesäkuuta 2012

"Ei meidän Musti enää leiki, se on jo niin vanha.."

 Monesti kuulee otsikossa olevan lauseen koiraihmisten suusta. Onhan se niinkin, että vanhentuessaan koirat eivät enää jaksa leikkiä, ja koiran leikkiminen riippuu muutenkin niin monesta asiasta.Meillä kuitenkin tytöt ovat innokkaita leikkijöitä, mistä johtuukin, että meillä on paljon leluja.

Lämpimän kesäpäivän kunniaksi kuvasin siivouksen yhteydessä melkein kaikki lelut. Meillä on leluja enemmän kuin riittävästi kahdelle koiralle, mistä johtuukin, että osa leluista onkin aina välillä kaapissa piilossa ja kun lelut otetaan esille, on tytöillä taas uutta intoa niillä leikkiä :-)

Käykäähän kurkkaamassa myös aikaisemmin esitellyt TOP3 lelut sekä aktivointipelit ja -lelut!

TREENILELUT
 Jossainvaiheessa Hertta ei meinannut syttyä millään ja kaverin suosittelemana hommasin pari kaninkarvalelua. Nää on ihan ykköset palkkauksessa ja tytöt suoraansanoen palvoo näitä!
Pieni vinkulelu joka on helppo laittaa taskuun piiloon, parit vetolelut ja kettu.

POSSUT
Possuille possuja, vai miten se nyt oli? :-)

PEHMOLELUT
Meillä on ehdottomasti eniten pehmoleluja! Näitä löytyy erikokoisia -ja näköisiä. Rakkaimmat näistä ovat etualalla olevat kirahvi ja lehmä ja taka-alalla oleva iso pehmolelu.

PALLOT
+2 pientä palloa
Sählypalloista tennispalloihin..Pallot on enemmänkin Kertun juttu kuin Hertan. Hertta tykkää enemmän pehmoleluista tai naruleluista.

NARULELUT/VETOLELUT
Naruleluja, vetoleluja, köysiä sekä solmulla olevia sukkia. Sukat on tosi hyviä leluja ulkoleikkeihin (=helppo heittää pesukoneeseen) kuten naru-ja vetolelutkin.

VINKULELUT
+3 muuta
Kuten ehkä huomaatte, ei meillä hirveästi vinkuleluista välitetä.Toki niillä leikitään, mutta ei yhtä paljon kuin muilla leluilla :-)

DAMIT
+2 nahkasta ja 2 mokkaista
Nää on etenkin talvella ulkona ihan ykköset kun lumi ei tartu ja helppo heittää koirille noudettavaksi. Eikä näillä ole nyt niin väliä vaikka hukkuisivatkin lumee, aina voin ottaa ja ommella uuden :) Kyllä ne kevään tullen sitten löytyvät, toki eri asia missä kunnossa..

SEKALAISET

Suurinpiirtein tälläinen valikoima Hertalla ja Kertulla on siis leluja. Kuvista puuttuu muutamia leluja, jotka tytöt ovat kuskanneet niin hyvään piiloon, ettei niitä tähänhätään löytynyt :-)

6 kommenttia:

 1. mistä sä noi kaninkarva lelut oot hommannut?:)Oliko hintavat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tilannut nuo kaikki yksityiseltä tuulenkoirien puolelta, mutta huomasin että esim. Petenkoiratarvikkeella oli noita myynnissä hintaan 15,90€ :) Tuo val.pun oli aika samaa luokkaa tuon petenkoiratarvikkeen lelun kanssa, mutta nuo kaksi uudempaa narua oli hieman halvemmat (pari viimeistä kappaletta) :)

   Poista
 2. kivoja leluja teillä =)

  VastaaPoista
 3. Huhuh, luulin että meiän Lotalla on paljon leluja, mutta nää kuvat nähdessäni taidankin ostaa vielä vähän lisöö.. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Onhan noita kertynyt ja varmaan puolet on ns.turhia. Toki lelujen vaihtelu tuo kivaa vaihtelua ja uutta intoa leikkimiseen :)

   Eikun ostelemaan, ei niitä voi koskaan olla liikaa;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)