keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kehäilyä..

Oltiin sunnuntaina (30.9) mätsärissä Kurikassa. Mätsärin järjestäjänä toimi Koirapalvelu Taikatassu!

Oli periaatteessa "pakko" lähteä paikalle sillä täällä Kurikassa harvoin mitään järjestetään, joten piti ihan pelkän kannatuksenkin vuoksi lähteä :)

Saavuttuamme paikalle, satoi. Välillä sade lakkasi hetkeksi ja sitten taas satoi. Eli ei ollut todellakaan mikään paras mätsäri-ilma!
Ensin meitä vastassa oli terrieri(?), joka hyppi ja pomppi, eikä juossut/seissyt edes kunnolla. Tuomari sijoitti meidät kuitenkin sinisiksi, mikä jäi hieman harmittamaan. Tästä asiasta kuulin kehästä tultuamme muiden sivultakatsojien mielipideitä, mm. "mitä ihmettä tuo terrieri sai punasen? tuo villishän meni paljon paremmin!" ja "ei oo totta, tuo terrieri sai punaisen!"
Harmittihan se vähän, mutta toisaalta kunnioitan tuomarin mielipidettä ja leikkimielisiä kilpailujahan nämä onneksi vain ovat :)

Jostainsyystä sinisten kehä tuli niin nopeasti, että riennettiin sinne melkein juoksujalkaa. Sinisten kehässä me oltiin sitten neljänsiä, eli me oltiin sitten pienten koirien SIN4! Tyytyväisiä ollaan tulokseen,mehän lähdettiin tuonne sillä meiningillä että pidetään hauskaa ja niinhän me pidettiin!

Lisäksi Hertta tapasi mätsärissä vanhan koirakaverinsa ja voi sitä riemua! :-)
palkinnoksi saatiin mm.lahjakortti ja possunkorva
Valitettavasti mulla ei ole Hertasta ainuttakaan kuvaa kehästä.

2 kommenttia:

 1. Meillä myös on ollut tuollaista "puolueellista" toimintaa...Onneksi mätsit ei ole niin vakava asia:3 hienosti teillä meni,onnea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Kiitoskiitos :)

   Välillä vaan pikkuisen harmittaa tuollainen toiminta, mutta eipä sille mitään oikeen voi:/

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)