torstai 28. helmikuuta 2013

Toiminnantäyteinen viikko!

Meidän viikkoon on mahtunut vaikka ja mitä kivaa tekemistä. Ollaan nähty koirakavereita, lenkkeilty ihanassa säässä ja nautittu lomasta! On tehnyt kyllä meistä kaikille hyvää, kun on saanut vain olla, eikä ole tarvinnut stressata mistään :)

Nyt oon viimeiset pari tuntia perannut ja muokannut kuvia. Että niitä onkin kertynyt paljon!
likaiset, mutta onnelliset koirat!
Viime viikolla saimme hoitoon aivan ihanan cavalier-nartun, Aliisan. Aluksi koirat vähän ihmettelivät, että mitä tämä oikein on, mutta tottuivat pian toisiinsa.

Koirien kanssa sujui asiat oikein hyvin, eikä ollut mitään ongelmia. Voi että, kun olikin ihanaa asustaa ja touhuta kolmen koiran kanssa...ehkä vielä joskus..:)

Tiistaina pesin ja trimmasin Kertun. Hertan pesin vasta eilen, ja pesun kanssa meni niin myöhälle, etten enää jaksanut trimmata. Tänään olis sit trimmauksen vuoro :) Kyllä tuossa vaan aina aikaa vierähtää, vaikkei aivan heti uskoiskaan..

Vasemmassa kuvassa Kerttu likaisena ja juuri ulkoa tulleena, ja oikeassa juuri pestynä ja trimmattuna. Voi vitsi, ku Kerttu näyttääkin tuossa vasemmassa kuvassa masentuneelta :-D häpeää vissiin likaisuuttaan..

Eilen oltiin Miran ja sekarotuisen Hetan sekä Satun ja mäyräkoirien Wilman ja Wandan kanssa koirapuistoilemassa. Kukaan koirista ei oikein innostunut leikkimään keskenään, joten päätettiin lähteä pienelle lenkille. Noh, Heta sitten pääsikin irti siinä sivussa ja aiheutti pari ylimääräistä sydämenlyöntiä meille kaikille. Noh, onneksi saatiin tyttö melko pian kiinni :)

Tänään oltiin Tiian ja Lobo-saksanpaimenkoiran kanssa koirapuistoilemassa noin tunnin verran. Lobolta kuitenkin katkesi kynsi ja verta tuli sen verran paljon, että oli oikeastaan pakko lähteä! Ehkä ens kerralla sit paremmalla onnella :)
"Lähdetään jo!" tuumaa Kerttu.
Loppuviikolle olis luvassa mahdollisesti vielä Tiian ja Lobon sekä Johannan ja bichoni Daisyn näkemistä :) Saas nyt nähdä toteutuuko suunnitelmat! 

PS. Käykääpäs osallistumassa banneri-arvontaan tästä (tai klikkaamalla kuvaa)

2 kommenttia:

  1. Pieni ero tuossa ennen ja jälkeen pesussa:D meillä ihan sama... Mikään ei ole niin ihanaa kun puhdas ja pehmeä villapallo!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)