keskiviikko 7. elokuuta 2013

On aika onnitella voittajaa..

Kuvakisan äänestys loppui ja ääniä koko kisaan saatiin huimat 166! Kuvakisan voittajaksi selvisi huikean 57 äänen voimin australianpaimenkoira Iines! Paljon onnea! :) Laitan sinulle s-postia tänä iltana.

Palasin tosiaan sunnuntaina 1½ viikkoa kestäneeltä Norjan reissulta. Reissu oli mitä mahtavin, mutta oli myös ihana palata takaisin kotiin koirien luo. Voi sitä riemua, kun kaksi koiraa hyppii ja pomppii hulluina ympäriinsä :-D

Eilen käytiin pitkästä aikaa uimassa läheisellä louhoksella. Kummankin koiran lihakset (erityisesti takapään lihakset) ovat hieman jumissa, joten uinti sopi hyvin tytöille iltaliikunnaksi. Hertta oli mulla hihnassa uimisen ajan, sillä halusin seurata tarkemmin Hertan takapään toimintaa vedessä. No, jumissahan se oli ja on, ihan selvästi.
Tällähetkellä tyttöjen turkit ovat todella pitkät ja likaiset, joten oli mukava käydä uimassa ilman huolenhäivää siitä, millaiseksi turkit muuttuisivat veden myötä..

Illalla naksuttelin pitkästä aikaa tytöille. Kertulle opetin eräänlaista pujottelua jaloissa ja Hertalle sormien tunnistusta :-) Katsotaan jos nuo oppisivat temput kunnolla piakkoin, niin voisin laittaa sitten videota pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)