sunnuntai 25. elokuuta 2013

Syksy tulee...

Voikun aika vierähtää aina niin nopeasti..En voi ymmärtää kuinka nopeasti kesäkin on mennyt!

Nyt voin paljastaa teille mun postaamattomuuteni syyn. Olen muuttanut omilleni, ja postaaminen on jäänyt hirveän kiireen taakse. Koirat tosiaan jäivät vanhemmilleni, mutta vierailen kotona aina viikonloppuisin ja yleensä myös puolesta välistä viikkoa. Outoa ja kamalaahan tämä on, koska koirat ovat suurin harrastukseni (tai oikeastaan jo elämäntapa), mutta kun asunnossa ei saa pitää lemmikkejä ja opiskelen eri paikkakunnalla, niin eipä tässä juuri mitään muuta voi. Kaikeksionneksi tiedän koirien olevan todella hyvissä käsissä ja voin vain sanoa, että koirat nauttivat olostaan ja viihtyvät :-)

Mutta nyt vähän koiramaisempiin uutisiin; en olekaan vielä tänne blogiin maininnut, että meillä oli hoidossa noin viikon verran aivan ihana ja oikein kiltti parsonrusseli, Peppi. Koirat tuli alustapitäen tosi hyvin juttuun ja puolesta välistä viikkoa koirat leikkivätkin jo keskenään..
Oli mukavaa huomata kuinka mukavaa arki oli kolmen koiran kanssa, mutta saa nyt nähdä milloin tämä olisi mahdollista. Haluan kuitenkin taata kaikille koirilleni mahdollisimman hyvän ja aktiivisen kodin, kuten varmaan jokainen meistä :-) Onhan se tietty aivan erilaista asua kolmen koiran kanssa, kuin kahden. Silti se ei tunnu ylitsepääsemättömän vaikealta. Onneksi :)

Lisää kuvia Pepistä voit katsoa täältä!Nyt en voi muutakuin toivottaa kaikille aivan ihanaa viikkoa! Ja tietysti myös syksyn alkua :-) Palailen taas jossakin vaiheessa kirjoittelemaan koirien juttuja tänne!

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)