torstai 7. marraskuuta 2013

Kaukaa näen kaiken paremmin, tän valheen jota läheltä todeksi luulin

Meidän arkeen ei kuulu mitään ihmeempiä! Koirat ovat terveitä ja ennenkaikkea, omia iloisia itsejään. Me ei olla nyt keritty mitään ihmeellistä touhaamaankaan, mitä nyt ollaan lenkkeilty, opeteltu uusia temppuja (sekä treenattu vanhoja) ja nähty koirakavereita.

Olimme taas toissaviikonloppuna Tiian ja Lobon sekä Elli-Nooran kanssa lenkkeilemässä. Tälläkertaa kohteena oli meidän lähellä oleva hiljainen pururata sekä metsä. Koirat saivat olla irti lähes koko ajan, joten illalla meillä olikin sitten väsyneitä ja tyytyväisiä koiria kotona!
Koirat ovat nähneet toisensa sen verran useasti, että tytöt ovat jo oppineet, koska lähdetään koirailemaan, sillä aina, kun nappaan kameralaukun kaapista pois, niin koirat ovat sekunnissa innokkaana eteisessä odottamassa. Sen ilon äärellä, en voi koiranomistajana olla kuin onnellinen :)

Lisää kuvia meidän reissusta voi bongailla täältä!


Täällä eletään nyt jännän äärellä...odotukset ovat korkealla ja ilo on mitä suurin, jos kaikki menee kuten pitääkin. Mutta palailen kys.aiheeseen myöhemmin :3 Saamme siis elää nyt jokainen jännityksessä!

PS. Tarkkaavaisimmat huomasivatkin, että en ilmottanut arvonnan voittajaa täällä erillisellä postauksella, vaan ilmoitin sen arvonnan postauksen kommentteihin. Lahjakortti-arvonnan voitti siis tälläkertaa Frosti. Paljon onnea! Olen ottanut yhteyttä voittajaan spostitse. Kiitos kaikille osallistuneille :)

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo kolmas kuva! :) Jännityksen aiheeseen liittyen täällä on varpaat ja sormet ristissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! :-D Näin tehdään! Toivotaan parasta, pelätään pahinta :)

   Poista
 2. Kerta kiellon päälle, sairaan ihana tuo kolmas kuva :)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)