lauantai 2. marraskuuta 2013

Syksyn kivoimmat villakoirablogit!

Nyt pääsevät esittelyyn Linkitä blogisi-postauksen villakoirablogit! Villakoirablogeja tuli esiin odotettua enemmän, ja blogien laatu oli mitä mahtavin! Kiitos siitä :-)

Tässä nyt tulevat omasta mielestäni parhaimmat villakoirablogit. Huomionarvoisia villakoirablogeja olisi ollut enemmänkin, mutta rajasin tämän nyt top5-villisblogeihin, kuten muutkin koirablogit.

-Ensimmäisenä esittelisin Melukat-blogin. Blogi kertoo keskikokoisen villakoiran Dooriksen ja kaverinsa, kiinanharjakoira Mörkön elämästä. Paljon pohdiskelua ja mietteitä koiranomistasesta ja sen kouluttamisesta.


-Toisena esittelyn saa Villi villakoira ja Pirteä paimenkoira-blogi. Päätähtinä blogissa seikkailee kääpiövillakoira Femma sekä sekarotuinen Fiilis, ja sivuprofiilissa toimivat 3 kiinanharjakoiraa. Paljon hyvälaatuisia kuvia ja monipuolisesti erilaisia postauksia!


-Kolmas villakoirablogi on Sindin & Aadan oma blogi! Blogissa Roosa kertoo elämästään ja treeneistä Sindin ja Aadan kanssa. Paljon hyviä kuvia, sekä ennenkaikkea, videoita! :)


-Neljäs blogi oli minulle täysin uusi tuttavuus, nimittäin Piitu-puudelin-blogi. Blogi kertoo isovillakoiran arjen touhuista monipuolisin ja vaihtelevin kuvin :)


-Viides blogi käsittelee kahden keskikokoisen villakoiran Eikan ja Dannyn elämää. Paljon kuulumisia, treenausta ja videoita! :)

Ja erityismaininnan saa Kiira ja Kiharat sekä Mermarittan Paddington-blogit!

Myös villakoirablogien taso oli todella huikea! On mukavaa nähdä, kuinka hyviä kuvaajia ja kirjoittajia teistä löytyy! Oli ja on ihana selailla näitä erilaisten karvatassujen seikkailuja ja tekemisiä pimeinä syysiltoina koirien kanssa teemuki kädessä :)

PS. Lahjakortti-arvonta on nyt päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille! :) Julkistan arvonnan voittajan alkuviikosta.

13 kommenttia:

 1. Kiitos meidän blogin maininnasta!:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos linkkauksista, löysinpä pari uutta blogia lukulistalle :))

  VastaaPoista
 3. Kiitos meidän mainitsemisesta :)!

  VastaaPoista
 4. Oi, kiitos kun päästiin listalle :) Täytyypä joku päivä ajan kanssa käydä tutustumassa muihin listan blogeihin, onkin mulle ihan uusia noi kolme ekaa.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos vain itsellesi! :) Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa!

   Poista
 6. Danny, Eikka ja emäntä kiittävät :) Täytyykin käydä tutustumassa listan muihin (villis)blogeihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos itsellenne linkkauksesta! :) Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa!

   Poista
 7. Tääl kans...vähän erilaisempi kaksikko 4kk amstaffi + pian 3v kääpiövillis :D

  http://bestdaysofmydog.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)