sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Joulukuun suosikit

Tein joulukuussa Marraskuun Suosikit-postauksen ja kyselin, että mitä pitäisitte tuollaisista postauksista vastaisuudessa. No, tehän piditte, joten tässä tulee jatkoa!

Joulukuussa meillä oli käytössä hurjan monta kertaa erilaiset aktivointilelut ja -pelit. Nää on tosi hyvää ja energiaa kuluttavaa ajanvietettä koirille. Esimerkiksi kovilla pakkasilla, kun ei olla päästy kunnon pitkälle lenkille, niin nämä ovat pelastaneet monta tilannetta :-)
Meille on kotiutunut tässä syksyn aikana hurja määrä erilaisia Kongin tuotteita, koska...noh, ne vaan sattuvat olemaan niin hyviä ja ennenkaikkea, kestäviä! Nämä on niin kätevä pestä, kun likaantuvat ja koirille riittää näissä puuhaa pitkäksikin aikaa, jos sisälle piilottaa jonkun herkun. Meillä on vielä pari Kongin tuotetta odottamassa tulevaisuutta, mutta saa nyt nähdä kauanko ne siellä jaksaa odottaa...;-)
Olemme panostaneet eri temppujen tekemiseen koko joulukuun ajan, joten kosketuskeppi on ollut kovassa käytössä. Meillä oli alunperin pelkkä puukeppi ja teippipallo-yhdistelmästä tehty kosketuskeppi ja se palvelikin meitä oikein loistavasti, kunnes vuosi-pari sitten törmäsin tälläiseen kokoontaitettavaan versioon. Loistava keksintö, ei voi muuta sanoa!


Herkuista kärkeen vetää tälläkertaa Hau-Hau Championin putkiluut, joihin koirat ovat tykästyneet oikein kunnolla. Nää on kätevästi kahden luun pakkauksissa, joten yksi paketti riittää sopivasti kummallekin :-) Koirat viettävät näiden parissa helposti koko illan!


Meillä on jo pitemmän aikaa syöty Plaque Off (Animal)-jauhetta. Ihan jo vain hyvän suuhygienian takaamiseksi, mutta myös vähentämään hammaskiveä. Hertalle on kulmahampaisiin kertynyt pieni määrä hammaskiveä (vaikka syökin säännöllisesti kovia luita jne), ja tällä ollaankin saatu hyviä tuloksia aikaan.
Oliko näissä teille lukijoille tuttuja tuotteita? Onko teillä näistä tuotteista hyviä tai huonoja kokemuksia? :)

14 kommenttia:

 1. Millainen valikoima aktivointileluja teillä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä löytyy erilaisia aktivointipelejä aika läjä ja sitten on erikseen aktivointilelut (mm.kongin tuotteita, aktivointipalloja ja -keppejä). Lisäksi välillä värkkäilen esim. tyhjästä vessapaperirullasta tytöille tekemistä.

   Voisin tehdä tässä piakkoin jonkun esittelypostauksen niistä :-)

   Poista
  2. Kun teillä noita aktivointileluja on paljon, niin voisitko joskus tehdä esim. arvostelun tai esittelyn teidän koirien mieleisistä aktivointileluista? Itse olen parhaillaan etsimässä meidän karva kasalle uutta Kong aktivointi lelua :)

   Poista
  3. Voi kiitos paljon ideasta, eiköhän tuollainen onnistu :-) Kong-leluista melkein kaikki ovat todella käyttökelpoisia (melkein kaikki siksi, että meillä ei kaikkia vielä ole ja siksi ei ole kokemusta kaikista) :-)

   Poista
 2. Tykkään kyllä näistä postauksista! Saa niin paljon käytännön läheistä tietoa ja uskaltaa mennä itsekkin kauppaan ja ostaa :) Pitäis itsekkin jakaa omia kokemuksia joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voi kuinka mukava kuulla! :) Kannattaa ehdottomasti!

   Poista
 3. Meillä kiharat tykkäävät tosi paljon tuollaisita putkiluista. Kiira sen sijaan saa ne ikävä kyllä rikki ja ne pirsoutuvat teräviksi palaksiksi. Möh. Kiva postaus joka tapauksessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, pienille koirille nuo on kyllä hyviä, kun eivät saa murskattua pieniksi teräviksi paloiksi, toisinkuin ehkä isommat koirat.
   Hih, paljon kiitoksia :-)

   Poista
 4. Meillä oikeastaan tosi hyviä kokemuksia noistra putkiluista .
  Yksi parhaista herkuista Patun mielestä , I think . :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka mukavaa kuulla, että teillekin kelpaavat putkiluut :-) Itse olen huomannut "huonona" puolena tuon murskaantumisen, mutta meillä se ei ole haitannut, kun eivät ole esim. hotkineet tai ahmineet, vaan syöneet rauhassa pureskellen palaset.

   Poista
 5. Täälläkin on villakoira tykännyt putkiluista.. :)

  VastaaPoista
 6. Niin moni suositellut noita kongin kumiasia aktivointileluja joten ehkä semmoinen pakko ostaa... vielä siihen ite taitella naru niin kiva treeneissäkin :p kosketuskepit on kyllä huippuja, meiltä löytyy puinen jonkun tekemä kun en noista välitä missä naksutin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, sillä noi kaikki on ihan huippuja tuotteita! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)