lauantai 4. tammikuuta 2014

Täällä taas!

Kirjoittelin eilen tyttöjen Facebook-sivulle, että lepäämme vielä hetken blogin pidosta - toisin kävi, en malttanut enää olla poissa täältä kirjoittelemasta. Joten tässä se tulee - vuoden 2014 eka postaus :-)

Uusi vuosi meni meillä tosi kivasti - kummatkaan koirat eivät reagoineet raketteihin, onneksi. Koirat vain hengailivat ja leikkivät keskenään koko illan, eikä pihalta kuuluva pauke haitannut kumpaakaan. Edes pissalenkeillä ei reagoitu mitenkään.

Nyt viimeiset pari päivää ollaan lenkkeilty, treenattu sormien tunnistusta ja lepäilty. Meillä alkaa arki taas pyöriä vasta tiistaina, joten meillä on vielä muutama päivä aikaa kerätä voimia.

Emme tehneet uutena vuotena mitään suurempia lupauksia, muutakuin, että aiomme nauttia tästä vuodesta yhdessä niin paljon kuin vain mahdollista :-)
 Kuten varmasti jo tiedättekin, otamme postausehdotuksia vastaan ilolla :-) Sen voin paljastaa, että tässä tammikuun aikana on tulossa koirien päivä kuvina/videona-postaus, mutta muuten on vielä suunnitelmat auki.

6 kommenttia:

 1. Voisit tehdä videon jossa trimmaat koirasi. Pidän eniten videoista koska niistä pääsee fiilikseen mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta! :) Katsotaan, josko saisin jonkun kuvaamaan trimmausta!

   Poista
 2. Arvonta ois kiva! Ja jos opetat koirille jotain temppua, niin siitä videota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksista! :)
   Arvontaa on jossakin vaiheessa kevättä luvassa, mutta ei aivan vielä, kun juuri saatiin vasta edellinen suoritettua loppuun. Temppuvideo-ideasi yritän toteuttaa mahdollisimman pian :-)

   Poista
 3. Mielipidepostauksia, pohdintoja ym. Toivoisin myös jotaki posteria ehkä jostai seropijutusta ja sitte harrastuspostauksia. En nyt muista mitä kaikkee harrastatte, mutta rallytoko, agility ja jälki kiinnostaa ja olishan näitä mielenkiintoista nähdä vedossakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia kivoista ideoista! :) Yritämme toteutella noita parhaamme mukaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)