tiistai 25. helmikuuta 2014

Niin paljon kerrottavaa...

Aika senkun vain rientää ja rientää..Kevät alkaa pikkuhiljaa häämöttää tuolla tunnelin päässä ja lumetkin ovat kovin vähissä. Blogi on viettänyt pientä hiljaiseloa, sillä olen ollut ulkomaanmatkalla Turkin lämmössä ja koulun työssäoppiminen on vienyt suuren osan ajastani.

No mitä meille sitten kuuluu? Ensinnäkin, olemme taistelleet tämän alkuvuoden ajan koirien painon kanssa. Loppuvuodesta kummankin koiran paino alkoi yhtäkkisesti laskea nopeasti, eikä asiaan löytynyt syytä lukuisista eläinlääkärikäynneistä huolimatta. Nostimme ruoka-annosta normaalia suuremmaksi ja ruoan kanssa annoimme mm. eri lihoja tavalliseen tapaan. Kun mikään ei tuntunut auttavan, päätimme vaihtaa ruoan penturuokaan ja lisätä joukkoon suhteellisen rasvaista pentujauhelihaa. Parin viikon päästä paino alkoi nousemaan ja näin koirien energiatasotkin alkoivat nousta. Ette tiedäkään kuinka kamalaa on katsoa sivusta, kun koirat ovat alakuloisia ja jatkuvasti väsyneitä...
Eikä tässä vielä kaikki, mun Turkin matkan aikana Hertta alkoi yhtäkkisesti ripuloimaan eikä suostunut liikkumaan mihinkään sohvalta. Tytöltä katosi se tietty ilo silmistä ja Hertasta kuulemma heti näki, ettei kaikki ole kunnossa. Ei auttanut kuin soittaa päivystävälle eläinlääkärille ja lähteä käymään siellä. Ainoaksi syyksi keksittiin vain melkein täynnä olevat anaalirauhaset. Itselle ei anaalirauhaset tullut heti mieleen, sillä Hertalla ei ole viimeiseen neljään vuoteen anaalirauhaset vaivanneet. Onneksi nyt näyttää elämä taas voittavan ja koirille on tullut massaa ihan mukavasti :-)

Meille on tullut myös aika läjä erilaisia tuotteita testattavaksi. On tullut ravintoöljyä, herkkuja, leluja sekä vaikka mitä muuta ihanaa. Saimme myös aivan ihanan ystävänpäivä-yllätyksen Hau Hau Championilta, kiitos paljon♥


Olemme nähneet tälläviikolla koirakavereita pitkästäaikaa. Tämän viikon olemmekin pyhittäneet vain löhöilylle, lenkkeilylle koirakavereiden kanssa ja uusien temppujen opettelulle. Emme olekaan hetkeen opetelleet uusia temppuja, vaan olemme keskittyneet enempi vanhojen temppujen ylläpitämiseen :-)
Mites teidän alkuvuosi on mennyt? Onko ollut vastoinkäymisiä vai onko kaikki mennyt niinkuin pitääkin? :)

4 kommenttia:

 1. Hertta ja Kerttu parka :( Onneksi kuitenkin molemmat voivat paremmin!

  Meillä on Mimmillä ollut koko iän vatsavaivoja, ja 4 vuotta sitten jouduttiin leikkaamaan suolituppeuman vuoksi. Ja kesällä Mimmi oli 2vk kovassa vatsataudissa. Onneksi nyt tämä vuosi on mennyt hyvin terveyden puolesta, vaikkakin tietty kun tämän sanon niin heti sairastutaan.. Kuten viimeksi kun mainitsin, että ollaankin oltu pitkään terveinä, niin eikös heti ollut taas vatsavaivoja ;/ Joten ymmärrän hyvin huolesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan :-)
   Kiva kuulla, että tämä vuosi on mennyt paremmin. Toivottavasti Mimmin vatsavaivat jättäisivät teidät rauhaan, ne kun eivät ole koiralle eikä omistajalle mitenkään kivoja juttuja :/

   Poista
 2. Meijän Josella oli juuri hetki sitten aika paha ripuli. Oli oikein "ihanaa" herätä aamulla kakan hajuun ja huomata, että olohuoneen taljalla on iso löysä lörö odottamassa siivousta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)