sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Toivepostaus: Koirien päivä kuvina

Ette arvaakkaan kuinka paljon yksi postauksen teko voikaan stressata! Tämä postaus on jo monen monta viikkoa kuukautta myöhässä, koska mulla ei ole ollut yksinkertaisesti vain aikaa. Varsinkin näin kevään tullen huomaa, että vuorokauden 24 tuntia ei vain riitä tälläiselle suhteellisen meneväiselle ihmiselle.

Teetin tässä joskus alkukesästä (onko siitä muka jo niin kauan?!) kyselyn, missä sai äänestää toivepostausta. Eniten äänestetyimmäksi postaukseksi kiri Koirien päivä kuvina-postaus. Joten tässä se nyt vihdoin ja viimein tulee! Ja tosiaan, tää on kuvattu toissa viikonloppuna.

Meidän aamu alkoi rauhallisesti heräämällä noin klo 11 pintaan. Koirat makoilivat leppoisasti sängyllä, ihan kylkikyljessä. Hipsimme siitä vessan kautta keittiöön. Koirat painuivat siksi aikaa takaisin nukkumaan, ja jonka jälkeen lähdimme käymään aamupissalla ulkona.
Aamupissatuksen jälkeen koirat saivat kummatkin aamuruokansa (nappulat, raejuusto sekä Nutrolin-öljy), jonka jälkeen koirat kömpivät takaisin nukkumaan.

Tässä vaiheessa tein itse puoltoista tuntia töitä kotona, jonka jälkeen lähdimme lenkkeilemään yhdessä Tiian ja Lobon kanssa. Suunnitelmanamme oli lenkkeillä koirien kanssa noin 10kilometrin lenkki ja lopuksi päästää koirat vapaaksi metsätiellä. Nappasin koirat autoon, auto käyntiin ja menoksi! Koirat hengasivat autossa suht rennosti ja pian olimmekin perillä Tiian luona. Koirat olivat innoissaan ja näin ollen, lenkki voi alkaa.
Lenkki sujui hyvin, vaikkakin koirat pomppivat ja riehuvat ympäriinsä pursuten energiaa..Loppujenlopuksi meillä oli kolme todella väsynyttä, mutta samalla myöskin onnellista koiraa. Ja no, 2 koiranomistajaa :)


Koirat nauttivat Tiian antamasta huomiosta (ja herkuista myös:-D) täysin siemauksin..

Kotiinpäästyämme koirat suuntasivat suihkun kautta nukkumaan ja nukkuivatkin sikeästi monta tuntia. Kello alkoi kääntyä jo iltapuoleksi, ennenkuin koirat kömpivät "ihmisten ilmoille".

Koirat hihnoihin, kengät jalkaan ja pihalle! Kävimme noin kilometrin lenkin, että kummatkin saivat tehdä tarpeensa rauhassa. Koirista huomasi heti, että ollaan oltu aiemmin päivällä koirien kanssa menossa monta tuntia, sillä ylitsepursuavaa energiaa ei ollut niin paljon.

Sisälle päästyämme koirat menivät tassupesulle ja sen jälkeen naksuttelin kummallekin erikseen muutamaa temppua. Hertalla oli vuorossa takajalkojen lihaksien vahvistaminen, eli harjoittelimme taka-jalkojen nostoa korkeammalle tasolle. Kertulla ehdollistin sukkaa. Tarkoituksenani on saada joskus Kerttu vetämään sukka jalasta, käskystä. Kertun kanssa ollaan harjoiteltu sukan vetämistä vasta ihan pienen hetken ajan, mutta ollaan saatu tarttuminen sukkaan jo aika varmaksi. Hertan takajalkojen käyttö on tullut tosi varmaksi siitä mitä se on ollut. Nyt neiti jopa tietää omistavansa sellaiset..

Treenauksen jälkeen tein kotihommia muutaman tunnin, koirat pyörien välillä jaloissa sekä lähettyvillä, seuraillen koko ajan töideni edistymistä. Ihanaa omistaa kaksi tälläistä "päällysmiestä" :-D

Iltaruoka koirille, nopea pissatus ulkona sekä takaisin nukkumaan. Päivä oli vihdoin pulkassa ja oli aika heittäytyä nukkumatin maailmaan.. :-)
Tähän postaukseen olisi voinut laittaa vielä ainakin tuplaten kuvia, mutta näissäkin oli jo ihan kivasti tekemistä..:-)

4 kommenttia:

 1. Ihana kuva kun toinen haukottelee :)


  vuonna2014.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Aika samanlainen kuin meidänkin viikonloput :) Tosin itse töiden sijasta teen kouluhommia, silloin kun niitä on. Mutta mukavan rentouttavaa käydä aamuisin pitkällä lenkillä joko kävellen tai juosten, sillä arkisin en ehdi kuin reilun 30min lenkin illalla ja aamulla vaan pikaisen pissatus lenkin, sillä kouluun lähden 7.15 ja kotona olen vasta vähän ennen viittä. Onneksi jakso vaihtuu ja on kevyempää, sillä pisin päivä on vain 6h nykyisen ma-to 8h päivien jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että sielläkin viikonloput sujuvat melkein samaan malliin :-) Tuollaiset päivät eivät kyllä ole itselle, eikä koirille kivoja, kun joutuvat olemaan pitkään yksin, mutta kaikkeen täytyy sopeutua, sillä kyllä se joskus helpottaa :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)