perjantai 25. huhtikuuta 2014

Voihan koiranpäivä!

Ihan alkuun täytyy sanoa, että ei, me emme unohtaneet eilistä koiranpäivää. Eilinen päivä meni kiireisissä merkeissä opiskelun ja uuden kämpän etsimisen parissa, joten noiden karvakorvien juhlistaminen sitten vähän jäi.

Vaikka en tavannutkaan eilen kumpaakaan koirista, niin silti ne on vahvasti mielessä koko ajan. No, tänään sitten paremmalla ajalla juhlistetaan eilistä koiranpäivää, oikein eilisenkin edestä :-) Toisaalta olen sitä mieltä, että meidän pikku karvatassuja, sankareita, ikiliikkujia ja parhaita ystäviä pitäisi juhlistaa joka päivä. Eikö niin?
Eli nyt toivotellaan kaikille oikein ihanaa koiranpäivää, vaikkakin vähän myöhässä...<3

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Saanko kysyä kuka on tehnyt teidän blogiin bannerin? Se on niin hieno, pitäisi saada meillekin uusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Banneri on petsiestä tutun Bea-belgianpaimenkoiran omistajan tekem. Valitettavasti hänen bloginsa on tällähetkellä jostain syystä piilotettuna :(

   Poista
 2. Me ei erityisemmin juhlistettu koiran päivää. Äiti osti Mimmille herkkuja, mutta ihan normaali merkeissä meillä meni. Mielestäni myös koiranpäivä on joka päivä. Saahan Mimmi päivittäin herkkuja ja lenkkeillään. Ei meillä koiranpäivät poikkea muuten, kuin just ostetaan Mimmille jotain sen erityisherkkua tms. kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Aivan totta, jokainen päivä on koiranpäivä!

   Poista
 3. Hei tykkään todella paljon blogistasi! Itsellänikin on kaksi valkoista villakoiraa jos kiinnostaa voisitko lukea blogiani :) sulo-samu-koiraveljekset.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista <3 olemme otettuja!

   Käyn kurkkailemassa :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)