keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Lenkille mars!

Meidän viimepäivät ovat sisältäneet hirveitä hellepäiviä, jotka ovat siis mm. haitanneet meidän lenkkeilyä. Meidän pidemmät lenkit ovat sijoitettu siten, että menemme aikasin aamulla tai myöhään illalla kävelemään. Harmillisesti sade on keskeyttänyt meidän monet iltalenkit, typerää!

Ratian y-valjaat ovat olleet nyt lähes jokapäiväisessä käytössä noin parisen viikkoa ja en voi kuin suositella! Hertan valjaat ovat tosin hivenet liian isot, mutta pysyvät kyllä menossa mukana ihan hyvin. Noi on niin pehmoset ja kivat, vaikkakin kesähelteillä ovat vähän turhan kuumat.

Nyt lähdemme tuonne ihanaan kesäiltaan lenkille! Näistä kivoista ilmoista on nyt nautittava, vielä kun se on mahdollista ;-)


PS. Tytöille on tulossa mukava loppuviikko, sillä meille tulee huomenna-aamulla hoitoon tyttöjen yksi parhaista kavereista, parsoni Peppi! Kivaa :-)

4 kommenttia:

 1. Itse ostin pari viikkoa sitten villakoiralleni Tildalle Ratian pannan, vaaleanpunaisen sellaisen. Tykkäsin kovasti, ja oon nyt päättäny, että seuraavan kerran kun päästään käymään eläintarvikekaupassa, mukaan lähtee talutin kuin valjaatkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka kiva kuulla :-) Noi Ratian tuotteet on kyllä tosi ihania ja niitä voisi ostaa vaikka joka värissä!

   Poista
 2. Takuttaako nuo valjaat pidemmillä lenkeillä? Tekisi hirmuisesti mieli ostaa Femmalle tuollaiset, mutta mietin sitä, että takkuaako turkki jos on hieman pidemmässä karvassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan meillä ole takuttanut! Ihme kyllä, sillä noilla yleensä takuttaa lähes kaikki pannat ja valjaat lyhyemmilläkin lenkeillä. Toki osa syynä varmasti sekin, että kummatkin tytöt ovat tosi lyhyellä turkilla :-)

   Uskon, että ei nuo takuta hirveästi turkkia, toki varmasti riippuu siitäkin, kuinka pitkä koiran turkki on ja onko se kuinka helposti takuttuvaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)