perjantai 27. kesäkuuta 2014

Uintireissu hiekkamontulle

Kuten jo aiemmissa postauksessa mainitsin, niin meillä oli hoidossa viisi päivää parsonrusselinterrieri Peppi tässä jokunen aika sitten. Peppi oli meille kaikille jo vanha tuttavuus, sillä tyttö on ollut meillä monesti hoidossa aiemminkin :-)

Kerkesimme touhaamaan noiden viiden päivän aikana vaikka ja mitä kivaa! Kävimme uimassa muutaman kerran, juoksentelimme hiekkamontuilla ja metsässä sekä pitkillä lenkeillä. Tytöt tulivat loistavasti juttuun ja vapaana ollessaan vain rallittelivat sekä leikkivät keskenään. Voisi jopa uskoa, että Peppi olisi ollut meillä pennusta lähtien, sillä niiiin hyvin meni kaiken osalta!

Kaikki kuvat Pepistä löytyy täältä! 
Hertta ja Kerttu: "Mitä kuule kamu teet? Et kai vaan ui tuolla kylmäs vedes?!"
Ja Peppi ei vissiin saanut tarpeekseen uimisesta, sillä kotipihallemme tultuamme tyttö oli jo etsimässä seuraavaa uintipaikkaa...Tästä tuli nyt aika Peppi-kuvapainotteinen postaus, joten pahoittelut! Toisaalta ainakin mun mielestä on kivaa vaihtelua tälläisetkin postaukset ihan "normaaleihin" postauksiin :-)  Nyt suuntaamme pienen iltalenkin kautta nukkumaan! Kivaa viikonloppua :-)

2 kommenttia:

 1. Hih, yksi ui ja muut katselee :) Meillä kans Luna parson on ihan mahdoton vesipeto, sitä ei saa vedestä pois oikein millään, siksi se uitetaankin flexissä täällä kaupungissa. Kiva kuulla, että lauma tuli heti juttuun, ei ole itsestäänselvyys. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan :-) Onkohan parsoneissa sitten tätä uimapedon "sukuvikaa"? ;)

   Lauman toimeentuleminen keskenään ei ole kyllä itsestäänselvyys ja osaan ainakin itse sitä kovastikin arvostaa, jos koirilla synkkaa hyvin alustapitäen :) Samoin!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)