perjantai 12. syyskuuta 2014

Herkkuperjantai!!

Herkkuja siellä ja herkkuja täällä! Meille saapui tänään kotiovelle varsinainen herkkupaketti Petnetstorelta. Tälläisien pakettien sisältöä on aina ilo tilata ja ennenkaikkea, vastaanottaa. Tytöt ovatkin jo oppineet, että näistä salaperäisistä ruskeita pahvilaatikoista paljastuu aina heille jotain kivaa.. ;-)

Paketista paljastui vaikka ja mitä kivaa - oli luita, herkkuja, lihapullanameja ja pari uutta ruokakulhoa. Saas nähdä laitanko nämä kulhot talteen tulevaisuutta ajatellen, vai otammeko nämä heti käyttöön :-)
Saanko muuten esitellä meidän tyttöjen uuden lemppariherkun? Nämä liha -ja lohipullat ovat valloittaneet sekä omistajan että koirien sydämet! Nää tuoksuu ihan hirveen hyvälle (jos niin voi koirien herkuista ees sanoa :-D) ja koirat hotkaisee nää pikkuhetkessä!

Näillä me pärjätään taas tovi jos toinenkin! Mukavaa saada tuonne herkkukaapinkin puolelle täytettä :-) Ensi postauksessa on luvassa muutakin kuin ostoksia, voin vaikka lyödä pääni pantiksi ;-)

PS. Oon muutes kehitellyt teidän lukijoiden päänmenoksi kuvakisan tyylistä kilpailua, mutta aihe on vielä pahasti hukassa! Jos jollain teistä tulee jotain kivaa ja hieman erikoistakin (?) ideaa mieleen niin kertokaa! Otamme kaikenlaiset ideat ilolla vastaan :)

4 kommenttia:

 1. Ootkos tutustunut tarkemmin noiden grilliherkkujen koostumukseen ts. ootko avannu jo pussia? Mua on kans kiinnostanu noi, mutta oon miettiny, että onks ne kauheen kovia tai vaikee pistää pienemmiks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen avannut - näitä on ollut jo meillä monet pussit! :) Noi on semmoisia hivenen rapeita, menee kyllä pienemmiksi paloiksi käsillä, kun käyttää hivenen voimaa.

   Kannattaa ehdottomasti kyllä ostaa noita, sillä meillä ainakin noi on suurta herkkua, vaikka hinta hieman kirpaiseva onkin..:-)

   Poista
 2. Hih, nyt riittää namit vähäksi aikaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)