lauantai 4. lokakuuta 2014

Lempivuodenaika - syksy!

Musta tuntuu, että meidän blogi koostuu nykyään pelkästään vain postauksista, jossa kerron olleeni Lobon ja Tiian sekä tyttöjen kanssa lenkillä. Meidän arki on vain niin kiireistä ja normaalia tällähetkellä, ettei siitä ole hirveästi postattavaa. Toisaalta, en valita yhtään - Tiian kanssa on niin ihana aina mennä lenkillä, kun saa vain olla ja höpötellä saman ajatusmaailman omaavan ihmisen kanssa! Lisäksi koirat saavat Lobosta kaveria :-)


©Tiia Kivelä
©Tiia Kivelä
 Lisää kuvia Lobosta löytyy täältä!

Kuvakisa huimien lukija- ja kävijämäärien on edelleen työnalla - yritän kehitellä teille jotain superkivaa ja se vaatii hieman aikaa, että saan vastauksia ideaani - joten maltti on valttia! Yritän saada mahdollisimman pian asioihin selkoa, että saan teitäkin sitten infottua :-)

Mahtavaa eläintenpäivää!

9 kommenttia:

 1. Jälleen ihania kuvia :) Itsekin pitäisi aktivoitua kuvaamisen suhteen.. Itselläkin arki on niin kiireistä, ettei pahemmin aikaa jää ylimääräiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia <3 Samaa homma minullakin - nyt syksyllä varsinkin tulee pimeä niin nopeaa, että kuvaamaan on lähdettävä ajoissa, jos meinaa saada kivoja kuvia.

   Poista
 2. Voi, kivat kuvat :) Mustakin tuntuu, että ei mitenkään ole aikaa blogille tai kuvaamiselle! Siksi en nyt olekaan postaillut. Aikaisemmin aina stressasin ja mietin blogijuttuja, mutta nyt olen todennut että kirjoitan blogiin silloin kun ehdin ja se siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja se piti vielä sanoa, että yhteislenkit on ihan parhaita!

   Poista
  2. Kiitos paljon! :) Nimenomaan - itse yritän ehtiä postailemaan väh. kerran viikossa, mutta jos juttua on, niin sitten useamminkin! Ei kannata ottaa liikaa stressiä tämän suhteen, että homma pysyy hauskana ja mielenkiintoisena :)

   Yhteislenkit on kyllä niiiin kivoja ja piristäviä :-)

   Poista
 3. Ihania sänkkärikuvia! Värikästä syksyn jatkoa ja rapsutuksia tytöille :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia taas, niin kuin aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista - olemme tosi otettuja :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)