keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Iltatekemistä!

Just palailin lenkiltä Tiian ja Lobon luota kylästä - oli piristävää mennä välillä näin arki-iltanakin lenkki yhdessä! Nyt tytöt makailevat tuossa tyytyväisenä lattialla syöden samalla luitansa. Ostin tuollaiset sian sääriluut tytöille pitkästäaikaa - ei varmaan kumpikaan tytöistä mene tänä yönä nukkumaan, kun pitää niin ahkerasti tuota syödä! Taisi siis olla loisto ostos ;-)
Tässä se ilta sitten meneekin..nää illat on niin parhaita, kun pitkän päivän jälkeen saa vain olla! Ihanaa keskiviikko-iltaa

2 kommenttia:

 1. Mullakin oli tänään ihan parasta kun sain käyttää naapurin lapinporokoiraa lenkillä :) On kyllä rauhallinen tapaus kun ikääkin sillä on jo 10v. Haisteli vaan ojia ja kun päästin vapaaksi niin löntysteli vaan. Mimmi kyllästyi jo odottamaan kun tietty pojan piti koko ajan merkkailla. Eikä hihnatkaan ole solmussa kun toinen menee oikeata puolta ja toinen vasenta, paitsi tukittiin koko jalkakäytävä, onneksi ketään ei tullut vastaan :D Ja Mimmi pääsi tutustumaan naapurin pariin kissaan kun hain Ropsu koiran. Voitto kisu pelkäsi Mimmiä ja ne juoksi peräkkäin sängyn alle, kuin sööttiä <3 Olisin voinut vaikka koko illan paijailla kisuja ja Ropsua. Mimmi on muuten arka toisia koiria kohtaan, mutta Ropsusta se tykkää ja ne kulkikin peräkkäin ja Mimmi jäi kivelle odottamaan kaveria. Ihanaa, miten Ropsu luottaa muhun kun olen ennenkin lenkittänyt ja välillä käydään omistajan kanssa yhdessäkin lenkillä. Oli ihan innoissaan kun menin hakemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vain samaistua sinuun - on niin ihana nähdä se ilo hoitokoirien silmissä ja hännänhuiske, kun tulen :-D se jos mikä on ihanaa!

   Teilläpäs on ollut sitten tapahtumarikas päivä, wau! Tuollaisen lapinporopojan kanssa on varmasti ihana käydä lenkillä, kun Mimmikin tulee toimeen sen kanssa niin hyvin ja sä olet entuudestaan pojalle tuttu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)