perjantai 14. marraskuuta 2014

TOP5-blogisuosikit

Ensiksi täytyy kyllä mainita, että en ihan väärin veikkaillut, että Linkitä blogisi-postauksen blogivalinnoista tulisi minulle vaikeaa. No, vaikea-sana taitaa olla aika lievä ilmaisu tähän kohtaan, sillä valitsemisesta tuli oikeasti suorastaan jopa hermoja raastavaa - melkein 60 blogista piti valita vain 5 omasta mielestäni parasta blogia.

On kuitenkin hienoa nähdä kuinka ahkerasti jaksoitte linkkailla blogeja - vanhojen tuttujen ja "turvallisten" blogien lisäksi tuli esiin myös aivan uusia kivoja blogeja, tosi hienoa! :-) Yritin valikoida blogeista ns. "parhaat päältä", mutta kuten tiedätte - miten voi valita vain pari, kun kaikki on hyviä?! Olen kyllä yllättynyt kuinka erilaisia ja ihania blogeja teiltä löytyykään - suurkiitos jokaiselle

Oon viimeiset pari iltaa nyt selaillut näitä ja miettinyt, että mitä valintakriteereitä mulla on blogien suhteen ja tulin siihen tulokseen, että ei mulla oikeastaan ole sellaisia. Okei, on mulla yksi - blogin pitää olla koirablogi. Yritin poimia blogeista persoonallisimmat, monipuolisimmat ja aktiivisimmat blogit - blogissa teksti on sujuvaa ja hyvin kirjoitettua, blogilla on siisti ulkoasu, kuvia on tarpeeksi ja ne on suhteellisen laadukkaita, postaustahti on säännöllinen sekä postaussaiheet ovat ennenkaikkea vaihtelevia.

Nyt voin toivottaa vain ihania lukuhetkiä loistavien blogien parissa - voin sanoa, että nautitte varmasti
(Pääset blogeihin klikkaamalla nimeä tai kuvaa!)

Ensimmäisenä esittelen Houndstooth - blogin, joka kertoo kahden sekarotuisen tyttökoiran elämästä - arjen kuulumisia, videoita ja valokuvia tyttöjen puuhista sekä paljon muuta kivaa! Mulla meni (ja menee vieläkin :-D) aikaa tuohon ulkoasun ihasteluun - voi kuinka hienoa työtä! Jotenkin mä vaan tykkään sinisestä väristä ulkoasussa!
http://pihpep.blogspot.fi/


Rocky ja Amor - Mitä mä tästä  blogista voisin edes sanoa muutakuin että valokuvat, valokuvat ja valokuvat. Kai kuulitte jo, että valokuvat? Blogin kuvat ovat laadukkuuden lisäksi jotenkin sopivan "erilaisia" - niihin on nähty vaivaa ja ne on sijoiteltu hyvin tekstin joukkoon. Mä voisin lukea tätä blogia pelkkien kuvien takia. Tässä tapauksessa toki sisältökin astuu kuvioihin - blogissa kivasti eri juttuja! Ainut miinus tulee hieman heikosta postaustahdista, mutta eikö se niin ole, että laatu korvaa määrän?!
http://tassujakahdeksan.blogspot.fi/


Susiasukit - jotenkin tästä blogista huokuu se, että koiranomistaminen on hauskaa, kivaa ja välillä vähän haastavaakin. Blogi kertoo mudi Oran treeneistä, kisoista ja ylipäätään, elämästä. Oli kyllä ilo selailla vanhempiakin postauksia sillä joukosta löytyi monia mielenkiintoisia postauksia (mm. tee-se-itse luonnon omat vitamiinit ja treeneistä)
http://susiasukit.blogspot.fi/


Kultatassut - Blogin kirjoittajan sanoin: "Päätähtenä esiintyy ensimmäinen ikioma koirani Neela, jonka kanssa vietämme lukukauden 2014-2015 Valkealan sisäoppilaitoksen Kennelkympillä. Eiköhän välillä kotipuolen labbis, kissa sekä kanitkin kurkista blogin puolelle." Blogissa on kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi hieno banneri, monipuolisesti eri postauksia hyvin kirjoitettuina (mm. DIY-koirannamit ja lajikokeilu-postauksia) sekä ihana päätähti seikkailemassa
http://kultatassut.blogspot.fi/


Kaiken kruunaa Irratiomania-blogi. Tuo sanoinkuvailemattoman upea ulkoasu salpaa jo oikeastaan henkeä. Voi vitsi, kun tuollaisen joskus saisi itsellekin! Tämä(kin) blogi on sellainen jota vain katselisi pelkän ulkoasun ja valokuvien takia. Aktiivinen (valokuvaus)blogi valkoisen ruotsinhirvikoira Nyytistä - paljon valokuvia, kuulumisia ja pohdintoja.
http://irratiomania.blogspot.fi/Täytyy sanoa, että tähän TOP5:seen oli vaikea sijoittaa vain viittä blogia, joten ajattelin muistaa muutamia blogeja vielä kunniamaininnalla eli kunniamaininnan ansaitsee: Acting Top Dog, Paikka ja hyppy sekä Canini Couture. Kerrassaan valloittavia blogeja :-)

Lisämaininnan persoonallisesta kirjoitustavasta saa savolaespoeka Iivari Määräkoera.Tuo blogi (tai oikeastaan Iivari:-D) valloitti sydämen olemuksellaan ja ihanalla murteellaan

Jos siis etsitte blogilistallenne uusia ihania koirablogeja, voin vain suositella menemään tänne kurkkaamaan! :)

20 kommenttia:

 1. Kiitos kunniamaininnasta! :) Meillä postaustahti on luvattoman hidas nyt, mutta sekin korjaantuu pian! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään :-) eikö se niin ole, että laatu korvaa määrän, vai miten se meni? ;)

   Poista
 2. Oho! Kiitos hurjasti listalle pääsystä ja kommenteista, tätä en odottanut! :D

  VastaaPoista
 3. Vau, kiitos kunniamaininnasta! :)

  VastaaPoista
 4. Suuret kiitokset meidän blogin maininnasta, olipa mukava yllätys :)

  VastaaPoista
 5. Vautsivau, iso kiitos meidän blogin mainitsemisesta! ^.^

  VastaaPoista
 6. Isot kiitokset top vitoseen pääsystä + sanallisesta palautteesta, kiva että tykkäät! ^^ Sinisävytteisiä ulkoasuja on varmasti tulossa lisää jatkossa, oon itekin kovasti tykästynyt ko. väriin nyt viime aikoina :D

  Paljon mielenkiintoisia blogeja esillä tässä ja myös tuolla linkityspostauksessa, pitääkin mennä lisäämään taas omaankin blogikokoelmaan uutta luettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain itsellesi! :-) Hienoa saada kys.postaukseen näin upeita blogeja nähtäville ja omaan lukuluettoloon uutta luettavaa!

   Oon kyllä täysin samaa mieltä :-)

   Poista
 7. Ohoh! Kylläpä yllätit ilosesti. Kiitos maeninnasta <3 Tuo minun ploki on semmonen kotjkutonen tekele. Kuvat ee oo kaksisija. Aenakkaa nuo mamman ottamat. Vävy pelastaa sittä joetahhii postaaksija hyvillä kuvillasa :)
  Paljo lööty uutta luvettavata nuista ehokkaesta. Kiitos sulle! Ja tietennii nuille hurmooville neetosille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään, ilo ilo saada bloginne mukaan tähän :-) Tytöt ja tietenkin myös minä kiitämme <3 mukavaa talven alkua!

   Poista
 8. Oho, isot kiitokset blogin maininnasta! :-)

  VastaaPoista
 9. Tästä postauksesta on kyllä jo aikaa!
  Haluaisin päästä tuon Houndstooth blogin sivuille, mutta sitä ei löydy mistää :(
  Tiedätkö onko se lopetettu?
  Kiitos jis vastaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi <3 Ihanaa, että näihin vanhoihinkin postauksiin kommentoidaan! Pitäisiköhän uusia tämä postaus piakkoin..:P

   En tiedä oliko Houndstooth-blogi piilotettuna hetkenaikaa vai miksi ei näkynyt, mutta kyllä ainakin itse pääsin tuosta linkistä blogiin :) Ja on päivittynyt viimeaikoina ahkerasti. Onnistuukohan siis sullakin nyt? :)

   Poista
 10. Joo kiitos onnistui :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)