tiistai 5. toukokuuta 2015

Puhelinkuvia osa 9

Puhelimeen kertyy aina hirveä määrä kuvia kuukauden aikana ja nyt on aika purkaa nämä taas tänne postaukseksi. Osa näistä on nähty myös Instagramin puolella, mutta osaa ei ole nähty vielä missään eli uusia kuvia tulee nähtäväksi varmasti jokaiselle! :-)

Meillä on ollut viimeaikoina todella tapahtumarikasta arkea - on ollut vaihtareita ulkomailta, Kurikan Kamu-kisan esityksiä, mätsärin valmistelua, Martan sosiaalistamista eri paikkoihin ja asioihin sekä paljon muuta :-) Siksi näitä kuvia on siis kertynyt iso määrä!

Aiemmat puhelinkuvapostaukset voit lukea täältä ( 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7  ja 8)
1. Meidän yksi lehtijuttu #kansikuvatytöt 2. Mätsärijuttuja - again! 3. "Sanoiks mua tyhmäks...Ai mäkö muka??" tuumaa Martta 4. Mikä onkaan parempaa kuin lenkki äidin ja koirien kanssa sumuisella pellolla
5. Kyllä on kurja kyläilypaikka, kun kiusataan vaa.. :-D 6. "Mamma kehui mua päteväks, kun ohitukset räyhäävien koirien kanssa sujuu jo mallikkaasti" riemuitsee Martta 7. Ihana iltalenkki, oih♥ 8. Perjantaina kotiin päästyäni auton nokka lähti kohti postia, josta tuli haettua "muutama" paketti..
9. Tälläinen oli kivunnut sänkyyn, kun nukuin päikkäreitä..onneks oli vanhat lakanat, kun joku oli mutustanut samalla peiton reunan märäksi.. 10. ja 11. Martan ja vaihtareiden kanssa luontoretkellä 12. Iltaisin on niin ihana kävellä, vaikka pimeä onkin välillä vähän pelottavaa..
13. Koirahierontaan menossa! 14. Mätsäripalkintoja kasaamassa - siinä meniki sit "muutama" tunti.. 15. Äänestämään menossa koirien kanssa! 16. Koko porukka sai Mustin & Mirrin aleista uudet valjaat. Nää on niin ihanat♥

17. Kun ei saatu mätsäristä herkkuja, niin piti syödä ees ruusuketta.. 18. Maanantaisella jälkikurssilla oli taas "vähän" naisvaltaista. En valita sillä meitä oli koossa tosi mukava porukka :-) 19. Metsä tulee siis tutuksi myös uuden harrastuksen myötä 20. Ekat mätsäri-ilmoitukset tuli laitettua reilu viikko sitten - nyt ollaan jo aika loppusuoralla ennen tapahtumaa!

Mitä te ootte touhaillut viimeaikoina? Oletteko lenkkeilleet paljon, kun sääkin on suosinut meitä vai oletteko kenties aloittaneet uuden harrastuksen? :-)

8 kommenttia:

 1. Nämä puhelinkuvat on aina niin kivoja! :) Selvästi koirillasi on ollut paljon mielekästä tekemistä.

  Mimmin kanssa ollaan lenkkeilty paljon. Lähinnä juostu, mutta on mukaan mahtunut vapaanakin lenkkeilyä, uuden lenkkipolun tutkimista ja perus hihnalenkkejä. Lisäksi mekin ollaan aloitettu uusi harrastus, rallytoko alkoi viime viikolla. Mimmi oli ihan innoissaan ja selvästi nautti. Harjoiteltiin vasta seisomista, sivulle tuloa ja maahan menoa eli meille ihan simppeleitä juttuja ;) Huomenna aloitetaan harjoittelu pienen radan muodossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas tälläisiä kommentteja ihana vastaanottaa :') Kiitos <3

   Teilläkin näyttää riittävän tekemistä - paljon kaikkea monipuolista juttua Mimmin kanssa :-) Ja oi kuulostaapa teidän uusi harrastus hyvältä, Mimmi tykkää ihan varmasti! Kerrohan sitten jatkossakin miten teidän uusi harrastus etenee, sillä kuulumisia sekä edistymisiä olisi hauska kuulla :)

   Poista
 2. Ihania puhelinkuvia taas!
  Meillä on lenkkeilty Ekan kanssa joka päivä vähintään tunti kerrallaan. Myös viime viikolla vaikka Kajaanissa olikin metsät vielä lunta täynnä. Lähes eksyttiin sinne latupohjien viidakkoon, mutta lopulta tuli tuttua tietä vastaan ja pääsimme takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Kuulostaa hyvälle! Apua, vieläkö teillä on siellä lunta?! :-D Kääk! Martta varmaan lähtis samantien sinne peuhaamaan lumeen jos saisi, sillä meiltä on jo lumet aikoja sitten sulaneet joka paikasta...

   Poista
  2. Ei meilläkään täällä Turussa ole, mutta kävimme viime viikolla katsomassa esikoispoikaa Kajaanissa, joka opiskelee siellä. Siellä oli metsässä vielä lunta ja kun lähdimme keskiviikkona takaisin, niin sinne satoi 20 cm lisää lunta.

   Poista
  3. Kyllä vain! Onpas jännä, että siellä on vielä noin paljon lunta ja tuli vielä lisääkin :-D

   Poista
 3. Nämä on vaan aina niin kivoja postauksia! Meidän arki on mennyt lähinnä treeneihin ja töihin, mutta en valita! Koirien kanssa edistyy ja rahaa tulee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo, siistii! Niimpä, mutta toisaalta treenit ovat hyvää vastapainoa työlle ja sama pätee kyllä toisinkinpäin :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)