sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Esittelyssä Haubox

Sain sähköpostiini niin mielenkiintoisen ja mukavan tarjouksen yhteistyöstä, että en voinut edes miettiä kieltäytymistä. Tälläiset yhteistyöt on niin mukavia toteuttaa, kun saa olla itse mukana vaikuttamassa ja kaikkein parasta näissä on kyl ehdottomasti se, että näistä on iloa niin monelle osapuolelle :-) Mikäs sen parempaa!

Kyse on ihan uudesta ja mielestäni varsin nerokkaasta keksinnöstä - nimittäin Hauboxista. Tiedättehän te ne kaikki kosmetiikka- ja hevostavarapakkaukset mitä on jo vuosia saanut tilata kotiin kuukausittain, mutta koiramaailma on kaivannut vielä sitä omaa boksiaan? Nyt äänetön pyyntömme on kuultu ja tässä se on - Haubox. Yhteistyön avulla saan luvan olla valitsemassa heinäkuun boksin sisältöä ja oon siitä ihan fiiliksissä! Kiva päästä vaikuttamaan boksin sisältöön :) Mietinkin tässä jo näin etukäteen, että tuleekohan mulle kamala valinnanvaikeus tuotteiden valitsemisessa..kääks!

Mikä Haubox sitten on? 
Haubox on kuukausittain lähetettävä yllätyspaketti, joka sisältää 3-5 koiratuotetta. Paketin sisältö vaihtelee kuukausittain, mutta pääasiallisesti paketin sisältö koostuu laadukkaista leluista ja terveellisistä herkuista. Paketissa olevat tuotteet tulevat useilta suomalaisilta ja ulkomaisilta valmistajilta - sekä suurilta että myöskin pienemmiltä yrityksiltä.

Mitä paketti maksaa ja miten sen voi tilata?
Kerran kuussa tulevan paketin hinta riippuu koirasi koosta - paketin hinta vaihtelee 26,90€-29,80€ välillä. Paketilla on ilmainen toimitus yli 1500 Postin ja Matkahuollon noutopisteeseen Suomessa.

Mikäli sinua kiinnostaa tilata koiraystävällesi ihka oma koiramainen pakkaus, niin pakkauksen voi käydä tilaamassa täältä! Ekat paketit toimitetaan 15.7 eli ihan tässä pian! Nyt jos koskaan siis kannattaa olla nopea, sillä paketteja on tilattavissa vain rajoitettu määrä ;-)

Paketin voi tilata vaikka vain yhdeksi kuukaudeksi, eli se ei vaadi pakkositoutumista.
Kuva Hauboxin esimerkkipakkauksesta. Jokaisen boksin sisältö on yllätys :-)

Sainkin luvan järjestää teille yllärikisan Hauboxista ja arvonkin kaikkien tähän postaukseen kommentoneiden kesken yhden Hauboxin! Voit kertoa kommentissasi vaikkapa miten vietät koirasi kanssa kesää tai minkälaisia tuotteita haluaisit tilata Hauboxista :) Arvonta suoritetaan tasan viikon päästä eli osallistumisaikaa on 28.6 klo 24 asti. Palkinto voidaan toimittaa Suomen Postin pakettiautomaatteihin tai Matkahuollon noutopisteisiin. Onnea arvontaan! 

Arvonnan voittaja ilmoitetaan arvonnan päättymisen jälkeen seuraavassa postauksessa, joten pysythän kuulolla? Mikäli voittajasta ei kuulu viikkoon, arvon uuden paketin voittajan.

157 kommenttia:

 1. Onpa hauska, kun tuollainen tuli nyt Suomeenkin! Instagramissa näkee paljon samantyylisiä juttuja, kuten esim. PawPack ja BarkBox yms. kIvaa, kun tällainen arvotaan lukijoidenkin kesken, jos arpaonni suosisi, niin voin antaa sukulaisen osoitteen ja tuoda sen Skotlantiin, kun tulen Suomeen. :D

  Me saatetaan mennä kesällä koirien kanssa Loch Lomondille telttailemaan, jos hyvin käy. Tämän lisäksi kierretään luontopuistoja, treenataan canicrossia Jetin kanssa ja agilityssä olisi tarkoitus käydä parissa virallisessa seuran episten lisäksi. Kaiken riehumisen lisäksi tarkoituksena olisi opettaa kolmikolle 30 temppua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, siistiä! En tiennytkään noista PawPackista tai BarkBoxista! :-D Ja tuollalailla tämän paketin saaminen onnistuukin mainiosti :)

   Kuulostaapa teidän kesä mielenkiintoiselta! Sinne Skotlantiin ois kyllä mukava päästä - ympäristö vaikuttaa Suomeen verrattuna niin samanlaiselta, mutta silti niin erilaiselta. Ja sullahan riittää haastetta noiden kaikkien temppujen opettamisessa, vau :P

   Poista
 2. Omg, johan on jännä idea! En kyllä tiennyt, että hevospuolella on vastaavaa.Tuo boxin sisältö on kyllä kivan oloinen jo nyt. Mitä me siihen kaivattaisiin, niin olisi erilaiset vingut ja narulelut, sekä pallot. Syksyn myötä ehdottomasti heijastimet ja talvella taas tassurasvat etc!

  Tuleeko nuo asiat aina boxissa yllätyksenä vai tietääkö, mitä tilaa? Sivuilta kurkinkin, että voi valita minkä kokoiselle koiralle voi tuollaisen tilata :'D Vähänkö hieno idea! Toivottavasti arpaonni on myötä ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä ja hevospuolelta on ainakin joskus tälläinen vastaava löytynyt - nykytilanteesta en osaa kyllä sanoa enää :-)

   Vitsi mitä ideoita! Nuo pitää ehdottomasti kyllä laittaa eteenpäin :-) Tassurasva on kyllä talvisin ihan must ja syksystä asti kaikki heijastimet samoin.

   Olen ymmärtänyt, että boksin sisältö tulee joka kerta yllätyksenä :-) Paketin sisältö kootaan koiran koon mukaan, mutta tavarat pyritään pitämään samanlaisina - ainoastaan koko erona. Tsemppiä arvontaan :)

   Poista
 3. Taas mainoksia ja koiratavarajuttuja :( ajattelisit vähän lukijoitakin! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurja kuulla, että olet tuota mieltä :(

   Yritän parhaani mukaan pitää blogin mahdollisimman monipuolisena - pitämällä "valikoimassa" tälläisiä yhteistyöpostauksia koen blogin saavan uusia juttuja ja tietysti koen, että näillä pystyn myös palkitsemaan aktiivisia lukijoitamme ja auttamaan mahdollisesti jonkin tuotteen ostoa omilla kokemuksillamme. Pyrin julkaisemaan tälläisiä yhteistyöpostauksia max. 1krt/kk, mikä ei mielestäni ole liikaa :-)

   Mikäli sinulla on niitä postausideoita noin hurjasti, niin laita tulemaan, kun sua ei nää yhteistyöjutut näytä kiinnostavan :)

   Poista
 4. Onpa hauska idea!:)

  Meillä vietetään kesä NuuNuun kanssa kalastellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kalastelu on kyllä mukavan rentouttavaa puuhaa :-) Pitäisi varmaan itsekin lähteä taas pitkästä aikaa etsimään matoja ja onkea jostain..

   Poista
 5. Jeii, kuulostaa mahtavalta yhteistyöltä! Hauboxin sisällön toivoisin olevan laadukasta ja kestävää tavaraa - tarkkaan valikoitua :)

  emppu_98@windowslive.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ainakin oon tästä ihan innoissani! Jihuu :-) Uskon ja osaan jopa vähän luvatakin, että paketin sisältöön on panostettu eli sitä on todellakin mietitty ja valikoitu :P

   Poista
 6. Voi miten hauskaa, että Suomeenkin saadaan tämmöinen! :) Täytyy ehdottomasti tutustua tarkemmin tähän. Kuulostaa mukavalta ainakin tämän sun tekstin perusteella!

  Itse toivoisin pakettiin ainakin joskus jotain hieman erilaista ja uutta, tarkoitan siis sellaista tavaraa, jota ei joka kaupasta välttämättä löydy. Jotkut teemapaketit vois olla kivoja, mutta tietty niiden keksiminen on hankalaa, kun paketin on kaikille mieleinen ja sopiva. Enemmin muutama laadukas ja hyödyllinen tuote ku paketti täynnä "rihkamaa". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että joku muukin on näin innoissaan tästä! Jee :P Mä en ainakaan millään meinaisi malttaa odottaa paketin saapumista, sillä tää ideana on musta niin loistava :)

   Oot kyllä oikeessa - ois kiva nähdä tuolla pakkauksessa aina jotain uutta juttua. Kyseessä vois just olla aina yksi tuote/pkt, sillä siten uudempia juttuja sais keksittyä pakettiin joukkoon jatkuvalla tahdilla. Teemapaketitkin kuulostaa kyllä varsin toteuttamiskelpoiselta idealta :-) Katsotaan mitä tuleman pitää..

   Poista
 7. Mahtavaa että koirillekin on tälläisiä, ja sisältökin kuulostaa hienolta! :') Kovasti houkuttelis tilata joskus tälläinen itsekin!

  Me vietetään kesää pennun kanssa tutustumalla kaikkeen uuteen ja ihmeelliseen, ja opetellen peruskäskyjä. Saa nähdä jos ehdittäis loppukesästä (kun rokotukset kunnossa) pyörähtämään mätsäreissäkin 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä hirmuisesti tilaamaan - paketti tulee olemaan joka kerta mielenkiintoinen ja varmasti jokaisen euron arvoinen :P

   Oi, pentuaika <3 Niin kovin tuttua, sillä täällä kanssa kuljetaan joka paikassa ja treenaillaan kaikkea. Toivottavasti kerkeette - onneksi niitä järjestetään pitkälle syksyynkin, jolloin säät on yleensä ehkä hieman viileitä, mutta niin kovin aurinkoisia ja hienoja :) Tsemppiä pennun kanssa yhteiseloon!

   Poista
 8. Oijoi! Tommoinen ois kyllä kiva kun sais paljon kaikkia erilaisia juttuja:) Vähän niinkuin ois joka kuukaus synttärit ja sais yllätyslahjan;)
  Tuo on myös siinä kiva että kun oot kaupassa ja siellä on tuhat leluvaihtoehtoa niin tässä ei sit tarvii valita! Jos siellä ois herkkuja niin sais kokeilla erillaisia, ja sit jos koira tykkääkin niistä mitä kaupassa et missäännimessä olisi valinnut...

  Tuossa paketissa ois kiva jos siellä ois aina jotain hyödyllistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä ihan oikeessa joka asias :P Meillä koirat muutenkin tykkää olla aina avaamassa paketteja ja on kyl niin siistii, et nyt niille on tulossa joka kuukausi omat paketit! Ja kauppojen valikoimat on yleensä niin suuria, että oot ihan hukassa valikoiman kanssa siellä. Lisäksi mä voin ainakin myöntää turvautuvani aina niihin samoihin herkkuihin, niin nyt toivottavasti päästään testaamaan ihan jotain uudenlaisiakin juttuja :)

   Pakettiin yritetään kerätä joka kerta laadukkaita ja hyödyllisiä tavaroita :)

   Poista
 9. Tätä on kyllä jännä seurata miten ottaa tuulta alleen. :)

  Meillä vietetään kesää agilityn parissa ja lenkkeillen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta - toivon todella, että idea lähtee kantamaan ja saadaan koiraihmiset tilaamaan paketteja :-) Musta tää meinaan on niin hyvä idea!

   Teidän kesä kuulostaa liikunnantäyteiseltä. Täytyy siis toivoa, että säät suosii eikä ole liian kuuma :)

   Poista
 10. Voi vitsi, en oo ees tienny tämmösestä! :) Oispa kyllä kiva joskus vaikka tilatakin, sen verta materialisti nörtti oon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, eli tää postaus tuli siis enemmän kuin hyvään aikaan ;-) Suosittelen kyllä paketin tilaamista, jos yhtään tuntee olevansa materialisti :P

   Poista
 11. Tosi hauska idea! Erilaisia palloja ja aktiivileluja (esim kongi tms) olisi kivaa saada tuollasesta boksista. :)

  www.sagantaru.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että muutkin innostuvat ideasta :P Laitan ehdotuksesi eteenpäin - kongi kuulostaa ainakin varsin toteuttamiskelpoiselta jutulta :)

   Poista
 12. Uskomattoman hyvä idea! Usein kuulee juuri niitä kosmetiikka yms. pakkauksia, nyt on koirillekkin oma, erinomainen idea! :)

  Ja meillä kesä menee pystykorvan ja hoitokoiran kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon just samaa mieltä sun kanssa - tässä jos jossain kukkii potentiaalinen idea :-)

   Teillähän riittää sit kesällä vipinää, jos mukana on vielä hoitokoirakin. Vau! Hauskoja kesähetkiä koirien kanssa :)

   Poista
 13. Voi vitsi mitem mahtavaa! Kyllä pitää varmaan joskus tilata ees hetkeks Banjolle tuollanen :) Itekki oon tosiaan törmänny vastaaviin instan puolella ja harmitellu ettei Suomessa oo samaa, joten tämähän on kuin vastaus rukouksiin :D

  Banjon kanssa kesällä on tarkotus reissailla Pohjanmaalle ja mökille. Käytiin tässä myös agilityn SM-kisoissa turisteilemassa sekä kannustamassa sukulaiskoiria ja tuttuja! Nyt juhannuksen meillä on ollut Banjon kaveri Käpy hoidossa ja vilinää piisaa, kun kaverukset leikkivät matot rullalla! Mutta yritetään me myös muistaa ihan rentoutua ja nauttia toistemme seurasta sekä hyvästä ruuasta, niin kuin kesälomalla kuuluukin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me annetaan kyllä isot peukut tälle paketille - ihan superhuippu juttu! Mä oon ilmeisesti asunut jossain laatikossa, kun en ole Instagramissa vastaaviin törmännyt, haha :-D

   Teilläpäs riittää tekemistä sit koko kesä! :) Koirakaverit on kyllä parhautta ja meillä ainakaan koirat ei millään malttaisi olla erossa toisistaan. Hoitokoirien lähdettyä on riittänyt kyllä sitten untakin sitä mukaan seuraavat kaks päivää, kun koko poppoo on vaan maannut väsymyksestä lattialla :-D Onneksi maltatte kuitenkin rentoutuakin :P

   Poista
 14. Tää on tosi kiva idea, oon jo seuraillut hauboxin toimintaa ja juttuja jonkin aikaa :) Sisältö on kyllä omaan silmään varsin hyödyllisen oloinen, herkut ja lelut tulee aina käyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Kivaa, että jollekin tämä Hauboxin toiminta on jo tuttua :P

   Poista
 15. Tosi kivan oloinen paketti! Pitääpä tutustua tarkemmin jos vaikka tilaisi omalle koiralle tälläisen. Ton esimerkkipaketin sisältö näyttää ainakin hyvältä että ainakin sen perusteella voisi kokeilla tilata ja katsoa että mitä tuolta tulee ja ainakin itselle pisteitä nostaa se että tuossa paketissa on noita Planet Pet Societyn nameja mitkä ainakin omalle koiralle sopisi allergioiden puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Meiltä kyllä lähtee isot peukut tälle toiminnalle - toivottavasti innokkaita tilaajia riittää hyvin :-)

   Mä oon ainakin ihan fiiliksissä tuosta esimerkkipakkauksesta! Mulle pitäis tulla tässä parin päivän sisään ehdotuksia heinäkuun pakkauksesta ja en kyllä millään malttaisi odottaa esimerkkipakkauksen jälkeen mitä kaikkea sieltä ehdotetaan pakkauksen sisällöksi :P Jänskättää..

   Noi Planet Pet Societyn herkut on kyllä olleet hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Etenkin kanalihapullat on koirien lemppareita :)

   Poista
 16. Mielenkiintoinen uusi palvelu! Laatikon sisöltö kiinnostaa kovasti, meillä lelut kestää kyllä kuukauden melkein ehjinä, mutta nuo "herkut/treeninamit" pakkauksen mukana hyvä lisä, niitäkun täytyy aina lähteä ostamaan, loppuisi sekin tapa ja valinnan vaikeus :D saatikaan mitä muuta siellä on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi! Huippuu, että porukka on ihan yhtä innostunut tästä ideasta kuin mäkin :-)

   Mäkin ihan fiiliksissä odottelen, että mitähän tuolta heinäkuun paketista voi löytyäkään..Namit/herkut nyt on aina ihan nappivalinta ja lelut on ainakin meillä yleensä tulleet jokainen käytetyksi. Ja kaikkein parasta vielä tässä on se, että siellä just saattaa olla muutakin kivaa tavaraa :P

   Poista
 17. Hei jes, vihdoin tälläinen tulee myös Suomeen! Oon instagramin puolella ainakin seuraillut ulkomaalaisia koirakoita, jotka saavat kuukausittain vastaavan yllätyspaketin. Ihan mahtava idea!

  Taitavatkin yleensä sisältää erilaisia herkkuja ja leluja ja niillä olisi kyllä ainakin meille käyttöä, varsinkin kaikki aktivointiin liittyvät ovat aina mahtavia juttuja. Voisi olla myös kiva, jos boxit sisältäisivät joskus joitain uutuuksia esim. herkkuja, joita pääsisi sitten testaamaan boxin kautta. Aina kun ei osaa itse niitä uutuuksia bongata kaupoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo siistii! Oon kyllä ihan samalla asenteella matkas - Suomeen on jo pitkään kaivattu tälläistä :P

   Uutuusherkut ois kyllä kivoja - kaikkein hienointa ois, jos niitä pystyis boxin kautta testaamaan vähän niinkuin etukäteen ennenkuin tuote tulee kauppoihin! :)

   Poista
 18. Kiva idea:)
  Boxista olisi kiva saada jotain aktkvointileluja.
  an.kesma@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdotus vastaanotettu - laitan Hauboxille eteenpäin! Kiitos :-)

   Poista
 19. Seuraan jonkun verran brittiläisiä videobloggaajia ja sitä kautta olen nähnyt heidän versionsa tästä samanlaisesta paketista :) Ideana mun mielestä ihan hauska, mielelläni kyllä seurailisin ensin hetken minkälaisia paketteja sieltä tulee. Tuo 9-20kg haarukka vaikuttaa tosin hieman turhan isolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tepäs ootte sit hyvin päässeet tästä ideasta selville ulkomaiden kautta, kun itse kuulin tästä vasta nyt :-) No, Suomi tulee taas tässäkin vähän jäljessä..

   Itse ainakin uskon, että paketit tulee olemaan kivoja - ainakin niihin on panostettu paljon jo nyt :) Tuo 9-20kg haarukka on kieltämässä sinänsä aika suuri, mutta toisaalta painon mukaan on vaikea saada haarukkaa pieneksi jos kokovaihtoehtoja eri tuotteille on vain muutama.

   Poista
 20. Kuulostaapas mukavalta! :)

  Meidän kesä vietetään lenkkeillen, uiden, uusia temppuja opetellessa ja niin edespäin. Aiomme myös tänä kesänä panostaa vähän enemmän ainakin tokoon, ja ehkä muihinkin lajeihin :)
  Minun mielestä paketissa ois kiva olla just nimenomaan jotaki kivoja leluja, mutta ehkä kuitenkin vähän kestävämpiä ettei semmoisia pehmoisia, mutta onhan neki ihan kivoja sisäkoiralle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siistii! :) Teilläkin riittää sit kesän ajaksi noissa paljon tekemistä. Eri koiraharrastuslajit on kyllä kaikkein pahimpia juttuja tehdä, kun niihin tuppaa jäämään niin koukkuun :P Heh!

   Laitan toiveesi eteenpäin - luulen, että paketissa tullaan panostamaan just kestäviin juttuihin ennemmin kuin pehmoisiin ja hentoisiin :)

   Poista
 21. Vau, onpa ihana idea!

  Me vietetään kesä mökkeillen, treenaten niin näyttelyitä kuin rallytokoakin ja tietty nauttimalla lomasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla, että idea saa teiltä tuulta siipiensä alle :-)

   Teidän kesä kuulostaa just siltä, että voisin vaikka samantien tulla tilallesi. Koiramainen kesä on parasta vai mitä? :P

   Poista
 22. Mä en tiedä, mitä kaikkea tällasessa voi tulla, mutta tietyllä tasolla ois kiva, jos mukana ois jotain sesonkituotteita. Näin sais vuoden mittaan vähän variaatiota siihen paketin sisältöön ja sitten sitä pakettia jaksaisi innolla odotellakin. Pidemmän päälle kun voi käydä tylsäksi, että paketissa on aina vain leluja, nameja ja luita, vaikka ne olisivatkin joka kerta erilaisia laatuaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä sun kanssa samalla linjalla - namit ja herkut nyt tosin on kuluvaa tavaraa, eli periaatteessa niitä voi mun puolestasi olla vaikka aina :P

   Mä laittelen Hauboxille yhteenvetoa teidän toiveista! Ihan huippuu, että ootte lähtenyt mukaan ehdottelemaan näitä toiveitanne :-) Näin saadaan Hauboxin paketeista mielenkiintoisia ja kivoja!

   Poista
 23. Ihana idea, oon niin innoissani tästä! Elämään tarvitaankin vähän arvoituksellisia paketteja ;) Vähän jää kyllä opiskelija pohdiskelemaan tilausta, jospa tästä kuullaan jatkossa voin varmistaa että on meidänkin tarpeisiin sopiva :)

  Meidän kesä menee varmasti herkutellessa, ulkoillessa, rentoutuessa.. Siihen mihin kesä on tarkoitettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teitä innostuneitahan löytyy ihan huikeesti! Apua :-D Supermahtavaa!!

   Opiskelijana tuo raha on kyllä jo sellainen summa, että saa pohdiskelemaan, että kannattaako tilata jos vaikkapa just tuotteet onkin sellaisia, että ei tuu käytetyksi tai ne ei jostainsyystä sovi koiralle. Sinänsä toki tuon summan saa helposti vierähtämään kaikkeen muuhunkin turhaan..

   Paketin yllätyksellisyys on siis plussaa, mutta samalla myöskin ois kiva etukäteen tietää, et mitä siellä paketissa just nyt tänä kuukautena on :P Toisaalta olen kai hivenen malttamatonkin..

   Oot asian ytimessä - kesä kuuluu viettää just noin :)

   Poista
 24. Täähän kuulostaa kivalta! :) Tuon boxin sisältö vaikuttaa hyödylliseltä ja suhteellisen monipuoliselta. Pitääpäs tutustua tarkemmin hauboxiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti tutkimaan ja tutustumaan Hauboxiin! Mä ainakin oon ite tästä ihan tositosi innoissani :-)

   Poista
 25. Vau! Saatan tässä tilatakin tommosen ;) Ajattelin, että ois taas kiva tilata 3kk livbox, mutta enpä tilaakkaan! :)

  Kesää on kiva viettää niin, että lähtee metsään tai jonnekin kansallispuistoon retkelle! Ja joskus olisi tosi jännää lähteä yöllä seikkailemaan tonne metsiin, kun ei täällä Lapissa tuu kesällä pimeetä :) Ja uimaan on ehdottomasti koirillakin päästävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Koirajutut menee sullakin siis ihan selkeesti edelle, vai mitä? :P

   Mä kans tykkään ihan hirmuisesti samoilla metsässä. Jotenkin se rauhallisuus ja hiljaisuus on niin huumaavaa, että siellä vain kävelisi ja kävelisi. Arjen kiireet ja stressikin pääsee siellä niin helposti unohtumaan :) Ja mikä parasta, koirat nauttii vapaanaolosta ja riehumisesta täysin rinnoin!

   Poista
 26. Kuulostaapa hauskalta ja mielenkiintoiselta yhteistyöltä! Me vietetään kesää Dinan kanssa mökkeillen, tokoa ja temppuja hajoitellen ja ihan vaan leväten. Paketin sisältö on nyt jo kiva, mutta esimerkiksi jotain treenijuttuja (namipusseja, naksuttimia, patukoita yms.) olisi kiva saada paketin mukana. Olisi kiva jos joka kuukausi paketin sisällöllä olisi joku teema esim. joku kuukausi tulisi treenikamaa, joku kuukausi vaikkapa lenkille jotakin, kesällä vaikka jotain viilennystuotteita, matkakuppeja tms. ja niin kuin jotkut edelliset kommentoijat ehdotuvat niin talvella vaikka tassurasvaa, syksyllä heijastimia tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä tästä yhteistyöstä enemmän kuin fiiliksissä! Ihan huippu mahdollisuus :-)

   Teidän kesä kuulostaa aikalailla samalta kuin meidän - just sopivasti kaikkea, mutta silti kuitenkin levätäänkin.

   Ehdottomasti toteuttamiskelpoisia ideoita! Tuo teema-juttu varmasti olisi ainakin tosi mielenkiintoinen - esim. syksyllä just heijastimia, kurapyyhettä tai vaikkapa shampoota :) Saas nähdä miten paketin sisältö alkaa muotoutumaan eri kuukausille..

   Poista
 27. Meillä menee kesä metsälenkeillä ja uidessa jos säät sallii. :) On kiva kuulla tälläisestä paketista. :) Täytyy varmaan tilata ja kokeilla millainen on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ehdottomasti tilaamaan - mä ainakin oon ihan jännityksessä odottamassa tuota heinäkuun pakettia! Sain jo vähän kuulla sisältöä ja oon ihan innoissani :)

   Poista
 28. Mahtavaa saada Suomeenkin tällanen!

  Meikäläisten kesä kuluu aika pitkälti varmaan tokoa treenaillessa, pitkiä lenkkejä tallustellessa ja uidessa, ne kun ovat meidän karvakorvien suosikkipuuhia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan just samaa mieltä! Mun mielestä Suomeen on vähänniinkuin jo kaivattu tovi tälläistä :P

   Superkiva kesä teilläkin tiedossa - noi kaikki onkin parasta puuhaa karvatassuille :)

   Poista
 29. Kuulostaa kivalta jutulta, jos tuotteissa vaan on joku koukku. Tykkään ideasta, että mukana on myös juttuja, joita ei Suomesta saa. Se olis mulle suurin syy tilata tuollainen joskus, koska mikään ylläridentastix kerran kuussa ei ole ihan niin iso juttu. :D Mukavaa sekin, että taataan, että kamat saa halvemmalla kuin mistään sillä hetkellä. Houkuttelevaa, vaikka en pystykään joka kuukausi tuollaiseen sitoutumaan. :D Sporttaisin, kuten moni muukin kommentoinut, teemabokseja ja kausituotteita! Tästä tulee varmaan seuraava blogivillitys. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä oikeessa - mikään jokakuukautinen dentastix tai ns. "normaali" koiratuote ei ehkä sais muakaan tätä tilaamaan, mutta erikoisemmat tuotteet tai teemapaketit ois ne tämän idean "suola" :-)

   Tuo sitoutumattomuus on ehkä just parasta - aina kun ei tuollaista rahaa välttämättä ole joka kuukausi heittää ylimääräisenä koirajuttuihin :) Ainakaan jos on opiskelija, kuten minä..

   Blogivillitys tästä onkin jo näköjään pikkuhiljaa tulossa..voi ei :-D

   Poista
 30. Hmm... Jännä idea. :) Näin allergisen koiran omistajana panostaisin laadukkaisiin herkkuihin, jotka ei sisältäisi viljaa eikä välttämättä olisi sitä nautaa/possua. Kiva idea kyllä, mutta esim juuri meillä suuri osa herkuista jäisi käyttämättä. Myös leluja löytyy jo aika runsaasti jo omasta takaa. Tämän takia olisikin kiva, jos paketista löytyisi jotain spesiaalia, kuten koulutustarvikkeita jotka sopisi kaikille (kosketuskeppi, naksutin tms.) tai joku tutustumistuote johonkin harrastuslajiin esim. noutokapula (tulee ehkä kokoongelma), rallyn kylttiteline ja pari laminoitua kylttiä, jälkiliina tms. Itse olisin ainakin innostuneempi harrastusjutuista kuin herkuista joita en voi käyttää...;) Nimimerkillä joudun yleensä lahjoittamaan kaikki mätsäri ruoat ja herkut kavereille... t. Saara ja westiet Romeo ja Gloria (tassunjälkiä sydämessä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä ajatukselta! Pointtisi tavaroissa on kyllä varsin järkeviä :) Allergisuus on kyllä vähän rajoittava tekijä, mutta juuri noita viljattomia herkkuja on niin helppo saada, että toivottavasti niitä tulee paketteihin usein :)

   Jäädään innolla oottamaan mitä kaikkia kivoja rallyn kylttitelineitä ja noutokapuloita paketeista löytyykään ;-)

   Poista
 31. Kuulostaa kivalta! Täytyy tosissaan harkita ylläriboxin tilaamista :) me vietetään kesää toyvillistyttöjen Ilonan ja Unnan kanssa mökkeilemällä ja nauttimalla lämpimistä keleistä :)

  iris.kuitunen@live.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän peukkuja paketin tilaamiselle! Itse oon ainakin ihan fiilareissa tästä paketista :P

   Oi kesänne kuulostaa juuri täydelliseltä <3 Mökkeily on ihan parasta!

   Poista
 32. Oooii, kuulostaa tosi kivalta! Voiko tätä tilata esimerkiksi vain kerran, eikä olisi silleen vakitilaaja?
  Kuulostaa ihan ihanalta joulupaketilta :D

  Meillä kesä menee uidessa, vepeilessä, vähän nouto-treeneissä, koirakaverien tapaamisissa, rauhallisiakin nautintoja kuten löhöilyä rennoin mielin myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootpas nerokas! En itse edes älynnytkään kuinka ihana lahjaidea paketti voisi olla! :-) Pakko varmaan itsekin tilata tälläiset kolmikolle joululahjoiksi tänä jouluna.

   Tämän voi tilata ihan koska vain ja vaikka vain kerran :)

   Teidänkin kesä kuulostaa juuri ihanan rennolta ja sellaiselta, että voisin vaikka heti hypätä saappaisiisi. Oon vähän kyllä kade, sillä oma kesä menee lähinnä vain töiden parissa :P

   Poista
 33. Lueskelinkin tästä boxista pari päivää sitten ja aluksi olin aivan onneni kukkuloilla tällaisesta ideasta, mutta kuten Tiina sen tossa yläpuolella ilmaisee, jos sieltä joku dentastixpaketti putkahtaa niin moro :D Kyllä 30€ keksin itse muita ostoksia kuin kälyiset puruluut... MUTTA. Olisi tuollainen silti kiva koiralle tilata, varsinkin kun vakkaritulot on :D

  Norin kanssa kesäksi/alkusyksylle on suunnitteilla operaatio "Norille kaveri", joka tuokin paljon äxöniä arkeen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin! Ollaan ihan samoilla ajatuksilla matkassa - omat odotukseni on paketille suuret ja toivonkin, että sisältö saadaan pysymään laadukkaana ja monipuolisena :P

   Apua, mikä kesä/alkusyksy teillä on tiedossa - vau! Onko kyseessä koira vai millainen kaveri? :) Paljon onnea!

   Poista
 34. Vautsi! :D Toivoisin paketista saavan kestäviä leluja meidän koirien pureskeltavaksi:) Kesällä oon suunnittelu koirien kanssa mennä kunnon patikkaretkelle läheiseen mettään, uimaan (jos sää sallii niin saatan itsekkin uida) ja opetellaan uusia temppuja :) Paketista olisi myös kiva saada jotain muitakin, kuin kestäviä leluja kuten, heijastimia tai "Antakaa tilaa keltaiselle" kampanja tuotteita/Tuote :) Täytyy varmaan kans tilata paketti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi fiksulta kuulostaa! :) Mäkin toivon, että pakettiin saadaan kestäviäkin leluja, sillä tän nuorimman koiruuden purukalusto on jo sitä luokkaa, että pehmolelut ei kovin kauaa kestä käytössä :P

   Patikkaretki koirien kanssa ois kyllä aika siistiä! En oo ikinä oikein kunnolla patikoinut näiden kanssa, lähinnä vain samoillut ja eksynyt lähimetsissä :-) Uiminen ja temppujen opettelukin kuulostaa varsin hauskalta!

   Poista
 35. Meidän kesä menee treenatessa rallya ja agilityä, tavataan koirakamuja ja käydään rannalla - josko Frinikin uisi tänä kesänä useammin kuin kerran :p
  Paketista olis kiva löytää koulutukseen käytettäviä herkkuja, sellaisia pieniä/helposti pilkottavissa olevia - niitä tarvitaan aina. Myös narupallot on Frinille must-juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä tavoitteita! Meidänkin pitäis nyt kesän aikana tsempata ja nähdä useemmin :P josko saatais nää neidit innostumaan uimisestakin..

   Kuulostaa hyviltä ideoilta! :) Tuollaisia juttuja mekin kaivattaisiin pakettiin!

   Poista
 36. Vaikuttaa kivalta idealta, itseä mietityttää että tilaat paketin n. 25e ja et tiedä tarkalleen mitä saat. Esim, jos käy huono tuuri että siellä on leluja mistä oma koira ei tykkää tai nameja mitä koirasi ei voi syödä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä oikeessa, mutta toisaalta uskon itse vahvasti että paketin sisältö tulee miellyttämään melkein koiranomistajaa kuin koiranomistajaa :-) Ainakin tavoitteet ovat korkealla ja Haubox on ollut alustapitäen todella kiinnostunut saamaan vinkkejä mitä kaikkea ihmiset haluaisivat boksiin.

   Pidetään siis lippu korkealla, että paketeista tulee hintansa arvoisia :)

   Poista
 37. Mahtava idea tällänen. Koirilla ei voi koskaan olla liikaa leluja taikka herkkuja, joten niille olisi ainankin käyttöä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osuit naulan kantaan, leluja ja herkkuja ei oo kyllä koskaan liikaa :P

   Poista
 38. Kesä menee uidessa, mökillä juoksennellessa ja ihanista aurinkoisista löhöilypäivistä! :) Sitten varsinkin, jos se aurinko joskus viittisi paistella. Vapaapäivinä kiitos, niin muuttaisin päiväksi rannalle koirien kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hyviä kesänvietto-tapoja sielläkin :P Tulisi nyt niitä aurinkoisia ja lämpimiä päiviä vain vähän lisää..

   Poista
 39. Ihan sairaan kiva idea, sääli että opiskelijabudjetille vähän tyyris! Kuten aikaisemminkin on mainittu, niin ajankohtaisuus olisi kyllä ihan huippua: esim. keväällä/alkukesästä vesileluja, syksyllä heijastimia, mitä näitä nyt on. Ehdottomasti tarpeellista ja kestävää tavaraa kun sais, ni enköhän mäkin ole valmis satunnaisesti tilaamaan paketin.
  Nyt täytyy vaan toivoa, että arpaonni suosii ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Opiskelijalle just paketin tilaamisessa parasta on se, että ei tarvitse sitoutua. Jos jonakin kuukautena on ylimääräistä rahaa, niin voi tilata ja jos taas toisena kuukautena ei ole, niin ei ole välttämätöntä pakettia tilata :)

   Toivotaan kaikille arpaonnea!

   Poista
 40. Kyllä kannatan tuota yllätysluatikkoo! Mahottoman hieno keksintö. Ja semmosija tavaroeta siihe ettee iha joka kaapassa myyvvä. Etton illoo tämöselle peräkylän poejjallehhii. Joka ee aena kaapammaelle piäse :)
  Ja vähä vuuenaejjan mukkaannii jos niitä saes. Niinku justiisa se tassurasva talavella jota joku jo ehottihhii. Ja herkkuja tietennii... :)
  Meekäpoejjan kesä männöö pallompelluussa.Ku nyt on iso aejjattu piha. Ja paljo kaekellaesta muutae hommoo siinä. Niinku vaekka pensaehen ja kukkapenkkiin hoeto. (Kaevelu! Sano äet)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla, jotta Iivariakin miellyttää tää idea! Niin meitäkin :P

   Hyviltä ideoolta kuulostaa! Herkkuja pitää olla jo aina - onhan ne kuitenkin elämän suola ja silleen ;)

   Onpas sulla sit kivat oltavat aidatussa pihassa! Mammakin haaveilee meille aidatusta pihasta, verkkokin ois jo, mut tekijä kuulemma kateissa :P Hehe!

   Poista
 41. Ompas hauska idea! Meillä vietetään kesä mökkeillessä, lenkkeillessä, (toivottavasti) nauttien auringosta sekä odottaessa heinäkuussa tulevaa kolmatta koiraa :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kuinka ihana kesä teillä on tiedossa :-) Ja onnea kolmannesta koirasta! Siinä riittääkin sitten puuhaa syksyksi :P

   Poista
 42. Tää on kyllä kiva idea!
  Ite vaan suhtaudun näihin yllätyspaketteihin vähän varauksella, tuo yli 20kg koirienkin paketti on kuitenkin aika hintava ja jos paketti onkin täynnä kaikkea mitä ei tarvitse, niin kyllähän se sitten harmittaa. Sitä kosmetiikkapakettia joskus harkitsin tilaavani, mutta netistä kun luin, että se oli monesti sisältänyt pelkkiä testereitä jne. niin en sitten tilannutkaan. Varmaan täytyy tässäkin tapauksessa odottaa, että homma lähtee pyörimään ja näkee vähän mitä aikaisemmat paketit ovat sisältäneet ennen kuin uskaltautuu tilaamaan :)

  Olisi tosiaan kätevä jos paketti lelujen ja herkkujen lisäksi sisältäisi hoitotarvikkeita; tassuvahaa, kesällä vaikka punkkipihdit, ensiaputarvikkeita ja muuta käytännöllistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensiaputarvikkeita olis ihan mahtava saada, kenties jopa ensiapulaukku?

   Poista
  2. Joo hei noi punkkipihdit kuulostais mahtavalta!
   T:harva se päivä pitää irrottaa koiralta punkkeja

   Poista
  3. Oot kyllä oikeessa Jenna-Anniina! Toisaalta Hauboxissa nimenomaan luvataan, että ei testereitä tule ja jos tulee, niin ne tulee paketin lisänä :-) Ei siis sisältönä.

   Käytännöllisiä juttuja jään mäkin odottelemaan, sillä just tassurasvat ja punkkipihdit on sellaisia, mitä oikeastaan jokainen tarvitsee :)

   Poista
  4. Venlalta ja anonyymiltäkin tuli hienoja ehdotuksia, kiitos hurjasti!

   Poista
 43. Voi vitsit, mikä idea! Koiralle yllätyslaatikko kerran kuussa :) Meillä koirat sekoaisi täysin ja tappelukin siitä tulisi kolmen kesken, joten täytyisi varmaan tehdä niin, että jokainen saisi vuorollaan ottaa yhden asian laatikosta, vanhimmasta aloittaen ;) Kesää vietetään koirien kanssa leppoisasti lenkkeillen ja ihmetellen kotikulmien uusia reittejä, uiden, syöden hyvin ja agilityn parissa. Mukavaa kesää teille ja rapsutuksia kaikille kolmelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Siispä ratkaisu ongelmaan - jokaiselle oma paketti ;-)

   Ihania kesäsuunnitelmia teilläkin! Meilläkin nautitaan luonnosta ja otetaan ennenkaikkea rennosti :-) Samoin teille ja teidän kolmikolle <3

   Poista
 44. Haubox kuulostaa huikean kivalta idealta, en malta odottaa itsekään! Meidän ihannelaatikko sisältäisi varmaan paaaaaaljon treeninameja sekä ehdottomasti palloja, vinkuvia tottakai. :D Aiemmissa kommenteissa esiintynyt toive jostain oikeasti hyödyllisestä tavarasta on superhyvä, kannatan tätä, koska "turhaa" rihkamaa kertyy nurkkiin vähän joka paikasta.

  Meidän kesä menee aika pitkälti uidessa ja treenatessa ainakin tokoa. Ensi kuussa on kahdet kisat edessä, joten treenattava on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin! Treeninamit on kuluvaa tavaraa eikä palloja oo ainakaan koirien mielestä koskaan liikaa :P Pallo aamulle, pallo päivälle, pallo illalle...

   Mekin jäädään odottamaan innolla just noita hyödyllisiä tavaroita - "rihkamaa" kun meille on kertynyt jo ihan tarpeeksi esimerkiksi mätsäripalkinnoista. Muutenkin ois mukavaa saada paketin sisältö käyttöön asti :P

   Teilläpäs on sit tekemistä! Tsemppiä kisoihin - hyvin ne menee :)

   Poista
 45. Oi, vitsi tosi kiva idea. Meidän kesä menee treenatessa ja ollaan käyty koirien kanssa myös suunnistamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Oi, teilläkin on tuo ihana harrastus - mekin käydään koirien kanssa yhdessä suunnistamassa kesäisin :P Nyt vain jäänyt monta kertaa välistä, kun on ollut niin tolkuttoman kuuma..

   Ehkä me vielä päästään eksymään pitkästä aikaa metsään ensi viikolla..:-)

   Poista
 46. Haubox on ihan uusi juttu mulle! Olisi tosi kiva voittaa tällainen kisa, sillä siitä sitten näkisi vähän sisältöä. Kesällä ajattelin Sussun kanssa enimmikseen uida ja nauttia kesästä ❤
  jennareimaan@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuulla, että oot kiinnostunut myöskin paketista. Mä ainakin täällä jo innoissani odotan pakettien saapumista❤

   Kivoja kesätekemisiä teilläkin :)

   Poista
 47. Oonkin jo pitkään seurannut tuota ulkomailla olevaa Barkboxia ja ajatellut että olisi kiva saada sellainen myös Suomeen :) Tämähän on tietenkin pakko tilata, ainakin kerran kokeilumielessä. Tuo että paketissa on herkkuja, on kyllä iso plussa, koska meilläkin niitä uppoaa noihin koiriin ihan kiitettävästi! Olisi niin hieno myös että paketissa olisi juuri jokin sellainen lelu, mitä ei niin helposti saisi täältä Suomesta, vaikkakin kaikki täytteettömät pehmolelu vinkut on meidän koiran lemppareita, sekä erilaiset pallot ja frisbeet. Kuitenkin hiukan varauksella olen näiden suhteen, koska itsekkin omistan vilja-allergigon, ja tällöin paketissa pitäisi olla myös edes yksi pussi vilja-allergigoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teitähän on monta, jotka tuntee tuon ulkomailla olevan Barkboxin - itse kuulin siitä vasta tämän Hauboxin myötä :-D Olen ilmeisesti skipannut asian kokonaan..

   Herkut ja lelut on kyllä sellaisia, että ne sopii oikeastaan melkein kaikille. Tietty just mun mielestä olisi hyvä huomioida paketissa allergisetkin - esimerkiksi just tuollatavalla, että joka paketissa olisi yksi pussi allergiselle :-) Jään kyllä innolla odottamaan millaisia juttuja paketteihin saadaan valittua..

   Poista
 48. Ompas hyvä idea, vaikka tuskin sitä kuitenkaan koskaan tilaa haha! Mutta ehkä jos kuitenkin....
  Meillä kesä menee canicrossatessa, uidessa, hihnakäyttäytymiseen opetellessa, temppuillessa:) Ja joku uusi harrastus ois kiva alottaa agility, rally-toko ja jälki vois kiinnostaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja puolimaraton ois tavotteena juosta/kävellä kesän aikana! Ollaan kyllä käyty jo 18km lenkkejä niin ei kaukana olla... Joku viilee päivä sitte:) t:sama ano

   Poista
  2. Kiva kuulla! Kannattaa ainakin kokeilla paketin tilaamista - paketin nimittäin voi tilata vaikkapa vain kerran ;-)

   Teilläpäs on hurjasti kaikkia kesätekemisiä - kerkeettekös te ollenkaan rentoutumaan ja nauttimaan kesästä :P Ja hui, tehän ootte ahkeria lenkkeilijöitä! Tsemppiä puolimaratooniin - se on hatunnoston arvoinen suoritus :-)

   Poista
 49. Onpa superkiva idea! Hienoa ettei kaikki tavarat ole sitä samaa kaavaa mitä saa jokapaikasta Suomesta vaan joukossa on tavaroita ulkomailtakin :) Toivoisin isoille koirille kestäviä leluja, sellaisia kun on melko harvassa.

  Meillä ei ole kesällä mitään kummempia suunnitelmia. Katsotaan vaan mihin ikinä päädytään. Toki yksi suunnitelma on varmaa - pennun haku elokuun alussa! Sille tälläinen olisikin kätsy "äitiyspakkaus" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Just tuo mua ainakin kiehtoo hirmuisesti, että tavaroita on ulkomailtakin :P Niitä ei nimittäin itse välttämättä tule löytäneeksi :-) Isojen koirien paketissa on isoille koirille tarkoitettuja leluja ja uskon, että niiden valinnassa kiinnitetään huomiota kestävyyteen.

   Oi pentu <3 Hurjasti onnea! Siinähän sulla riittää sit paljon tekemistä elokuusta lähtien..:-)

   Poista
 50. Oi, tollanen olis kyllä mielenkiintonen tilata kokeeksi itsekin.

  Mä yritän nyt kesän aikana kuoria tuosta isovillastani Väinöstä vesipedon esiin... :D Vielä ei oikein vedessä pulikoiminen napannut, mutta onko edes ihme kun järven lämpötila on sen 13 astetta. Aika nopeasti täytyi lähteä takaisin kotiin kun raukka vaan tärisi ja itki rannalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä ihmeessä tilata, jos yhtään paketti ja sen sisältö kiinnostaa :)

   Samat on tavoitteet meilläkin - Martasta pitäisi saada myöskin vesipeto! Nyt neiti ainoastaan vähän kahlaa, mutta uimaan ei kyllä millään tohtis :P Mutta pitää varmaan odotella lämpimämpiä vesiä ennenkuin ees yrittää saada vesihirviötä tuosta kuorittua! Ja tuttua, että villakoira värjöttelee rannalla, kun turkki kastuu..:-D Voi pienet <3

   Poista
 51. Aika hauska idea ! Tosin tuota boxi tilatessa kertyisi itse kullekkin enemmän tai vähemmän. Meillä olisi ehkä eniten tarvetta kunnon frisbeelle... (-----------:

  Minun ja mitteli Wiksun kesä taitaa koostua aika pitkälti riippumatossa löhöilystä sekä uimisesta. Välillä ehkä vähän agilitykisoissa ja -treeneissä käväistään jos maltetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Eikun siis tilaamaan ja odottamaan frisbeetä ;-)

   Hauskoja kesätekemisiä - mä en ookkaan hetkeen löhöillyt riippumatossa ja uiminenkin on tältä kesältä jäänyt vähiin. Ehkä tää tästä kelien lämmetessä parantuu :P

   Poista
 52. Me lenkkeillään, uidaan, tokoillaan, aksataan, syödään, maataan ja nautitaan. ♥

  VastaaPoista
 53. Hauska idea, luultavasti etenkin nuorten koiraharrastajien mieleen.

  VastaaPoista
 54. Mukana! Kesä vietetään palloillen, tiätty. :D

  VastaaPoista
 55. Tosi hyvä idea tuo haubox! Aina netissä vain höpötetään siitä livboxsista...
  Meidän kesä menee treenatessa ja opetellessa veteen. Tietenkin myös piknic kera koirien. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon tästä ihan fiiliksissä, sillä tää on ideana niin mahtava :-)

   Kiva kuulla! Picnic koirien kanssa kuulostaa loistavalta idealta - herkkuja mukaan, auringonpaiste, viltillä istuminen ja koirat <3 Voiko ees olla parempaa? Pitää varmaan lisätä tuo picnic itsekin kesän tekemislistaan..

   Poista
 56. Tää on tosi kiva idea! Me kesällä tehdään pitkiä lenkkejä ja nautitaan vaan lomasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että vietätte kesänne rauhassa. Niin kesä pitääkin viettää <3

   Poista
 57. Erilaiset herkut ja luut on toki kiva juttu jos koira niitä saisi syödä :D Ois siis kiva että boksissa olis ajateltu myös allergisia/erikoisruokavaliolla olevia koiria eikä joka boksista tarvisi niitä herkkuja aina löytyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tuo on kyllä harmillista :/ Toivotaan, että saadaan pakettiin myös herkkuja ja luita allergikoillekin :-)

   Poista
 58. Mä en oikeastaan innostunut ihmeemmin tuosta HauBoxista, ainakin mitä sisältö tämän kuvien perusteella vaikutti olevan. Meillä ei mene mitkään kuivaherkut tuolle esim treeniherkkuna (ei kelpaa, vain nakit/lihat/etc) ja suurin osa (nettisivujen mukaan) kun on herkkuja, niin uskoisin löytäväni paremmin kelpaavat herkut läheltä kivijalkamyymälöistä.. tai vaikka lihapaketin Prismasta. Dentastixit tai PlanetPetin herkut kun on täällä aika yhtä tyhjän kanssa, kun eivät kelpaa. Toinen sitten mitä voi löytyä niin lelut, toki niitä tarvitsee aina ja tasaisin väliajoin tulee osteltua, mutta oon ehkä tylsä kun suosin mielummin Bilteman kolmen euron leluja... :D Tai pitkään aikaan ei ole edes leluja tullut osteltua.

  Noh, toivottavasti saa tuulta siipien alle Haubox idea ja kannattajia löytyy. Itse näin nirson ja vähän allergisen koiran omistajana nyt vaan en oikein syty idealle, ellei kyseessä olisi jotain ulkomaisia eksoottisia tuotteita tai herkkuja. Krääsää kertyy nurkkiin (ja on kertynyt) jo tarpeeksi, joten ylimääräisille turhille leluille ei ole tarvetta. Kaikki mätsäri tms palkinnotkaan ei välttämättä mene käyttöön ja joskus niitäkin jopa saa itse valita. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, tuossa tilanteessa jää herkut paketista käyttämättä ja paketin sisältö ei ehkä olekaan sitten niin kovin tarpeellinen. Lelut tietty teillekin varmasti kelpaisi eli älä ihan turhaan paketin ostoa heitä kaivoon :P

   Mätsäripalkintoja meillekin on kyllä kertynyt turhana kaappiin - kaikki tavarat kun ei meillekään kelpaa syystä tai toisesta. Toivottavasti pakettien sisältö saadaan kuitenkin niin hyväksi, että turhia juttuja ei tule :)

   Poista
 59. Mukana ollaan, kuulostaa kivalta :)

  heidi.haimakainen (a) gmail .com

  VastaaPoista
 60. Ihan hauska idea. Mietin vain ketkä ovat kohderyhmä noilla hinnoilla. Opiskelijoiden uskoisin tiukalla budjetilla katsovan tarkkaan mitä ostavat ja vähän varttuneemmat koiraharrastajat eivät välttämättä innostu ideasta, ellei markkinointi ole kohdallaan. Nuorten, joiden vanhemmat maksavat tilauksen, ja bloggaajien luulisi ihastuvan Hauboxiin ;). Mielenkiinnolla jään seuraamaan Hauboxin kehitystä ja mahdollista menestystä.

  Meillä kesä menee koiranäyttelyiden ja kokeiden järjestämisessä. Yksi iso urakka on jo ohi ja seuraavat tulossa. Toki sitä itsekin ehtii osallistua yhteen jos toiseenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä pointteja! Toisaalta moni opiskelijakin käyttää tuon samaisen summan vähän niinkuin huomaamattaan samoihin tarvikkeisiin - eli sama summa saattaa kulua kuukaudessa herkkuihin ja leluihin, mutta tasaisesti pienissä erissä. Mutta bloggaajat tämä on ainakin jo nyt ihastuttanut, haha :-D

   Teillähän riittää sit hommaa! Toivottavasti säät suosii näyttelyiden ja kokeiden osalta :)

   Poista
 61. Yks teema vois olla iäkkäämmät koirat. Meillä kun nyt just on pari sellasta. :-)
  Frisbeet on hyvä. Ja joskus teema vois olla isot koirat = 60 kg ja silleen o.o
  Niin ja petijutut kans.

  paulaawake (@) gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit kuinka hyvä idea! Pitää ehdottomasti laittaa eteenpäin Hauboxille vinkiksi! :-) Hurjasti kiitoksia!

   Poista
 62. Meillä vietetään kesää uiden ja kuntooa kohottaen seuraavaa metsästyssyksyä varten ja boxin sisältö saisi olla kestävää ja laadukasta leluista remmeihin ja muihin "in" tuotteisiin keskittyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa fiksulta suunnitelmalta! :) Ja kiitos hirmuisesti kivoista ideoista!!

   Poista
 63. Koska harrastellaan aktiivisesti useampaakin eri lajia koirien kansa, voisi boxissa olla mukana aina yksi treenilelu/treeneihin liittyvä tuote. Lisäksi tietenkin jotain treeninameja/uutuusherkkuja/luita jne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiksusti ajateltu - noita mäkin kaipailen paketteihin :-) Uutuudet ois kyllä hirmuisen kivoja, kun niitä sais testata helposti ilman uutustuotteiden etsiskelyä ja vaikkapa jopa vähän muilta koiranomistajilta "etukäteen" :) Saas nähdä mitä kaikkia juttuja pakettiin tuleekaan..

   Poista
 64. Kesällä koirien kanssa uidaan, treenataan ja rentoudutaan mökkeillen!
  Boksissa olisi mukava nähdä herkkujen ja lelujen lisäksi sesongeittain tarpeellisia asioita. Kesällä esimerkiksi viilennystarvikkeita ja ensiaputarvikkeita. Myös lahjakortit eläinkauppoihin tulisivat tarpeeseen! :) kristakasmiira@icloud.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania kesäjuttuja teillä - mökkeily on kyllä parasta ikinä <3

   Hienoja ideoita oot keksinyt, vautsi! :) Toivottavasti saadaan noita pakettiin mukaan!

   Poista
 65. Kiva että näitä alkaa hiljalleen rantautua Suomeenkin.

  Meillä koirien kesään kuuluu ehdottomasti nukkuminen, syöminen, leikkiminen, pitkät lenkit, uiminen/kahlaaminen, jalkapallon pelaaminen, agility, toko ja hepulit nurmikolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Noita tehdessä se teidän kesä sitten kuluukin mainiosti :-)

   Poista
 66. WOW, 400 lukijaa sulla! Onneks olkoon! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, joku muukin huomasi tämän! :-D Oon niin fiiliksissä ja niin onnellinen teistä jokaisesta!!! Kiitoskiitoskiitos <3 Tää hymy ei varmaan ikinä katoa mun suupielestä..

   Poista
 67. Meillä kesä vietetään makoillen, syöden, treenaten, lenkkeillen, temppuillen, näyttelyiden, mätsäreiden ja kaiken muun koirahommailun parissa! HauBox laatikkoon valitsisin ehkä jonkun vinkuvan lelun (Fani on hulluna niihin!), jotain hyviä luita (mitä olisi vähintään 2 kappaletta laatikossa), dami voisi olla kiva ja ehkä jotain hyviä, terveellisiä (esim. ei vehnää niin allergiset koiratkin voisi syödä niitä). Hyvää kesää teille ja onnea (tuleville) voittajille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillähän on vaikka mitä koiramaista tekemistä - kesä ja koirat on kyllä ihan parasta <3 Ja kiitos hirmuisesti hienoista paketin sisältö-ehdotuksista!

   Samoin teille! Nautihan näistä ihanista keleistä!! :-)

   Poista
 68. Uuu houkuttelisi tilata joskus tälläinen paketti! Itse toivoisin pakettiin just jotain kongia, tai treenaamiseen liittyvää millä voi sekä omaa että koiran motivaatiota kasvattaa :-) me ollaan kesällä ahkerasti tokoiltu sekä pyöritty näyttelyissä. Parin viikon päästä turkki pois ja sitten keskitytään taas agilityyn, kun Tida näkiskin jotain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Kongi ois kyllä kätsy ja siitä ois varmasti kyllä todella monelle iloa :P

   Ei kai Tidalle oo turkki vaan päässy kasvamaan pitkäksi? :P Heh, pian trimmaus koittaa ja näkökin palautuu sit samalla ;-)

   Poista
 69. loistava idea tämä paketti! Ite oon niin materialisti, että jos tämmösen tilaan niin ootan varmasti sen tuloo kuun alusta saakka ja kun se on tullut, odotan jo seuraavaa :D Mutta meidän kesä vietetään pitkiä lenkkejä tehden ja uiden, tuo cockerineiti kun tykkää niin mahdottomasti uida. Välillä myös tuon lauman kanssa ihan vaan nautitaan kesästä ja temmelletään vapaana pihalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan just samanlainen kuin mä! Oon ihan hirvee materialisti ja siksi tää idea upposkin muhun ihan sata-nolla :-D

   Teillä on koiruus tajunnut uinnin salot sitten - meillä vasta opetellaan Martan kanssa uimista ja villakoirat uivat aina sillointällöin jos on lämmin :-)

   Poista
 70. Hieno idea! Itse olen ainakin koukussa kaikenlaiseen koirakrääsään :) Meillä vietetään kesää rentoutuen, agihallilla saatetaan kävästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että löytyy muitakin koiratarvikkeisiin koukuttuneita! :-) Jeij!

   Poista
 71. Paketissa voisi olla hirvennahkaluu, pieni tassupyyhe, kakkapusseja, ja ehkä joku lisäaineeton kuivattu täyslihaherkku.
  Mukana arvonnassa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo jutut kelpaisi kyllä tulla paketissa - kaikki tosi tarpeellisia juttuja :-)

   Poista
 72. Olen jo hetken miettinyt millainen tämä Haubox on ja näyttää tosi mielenkiintoiselta ja todellakin haluaisin omalle koiralleni tämän boxin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Nyt ei siis muu auta kuin tilata se myös itselle ;-)

   Poista
 73. Meidän boxiin mahtuisi vinkuvia pehmoleluja sekä palloja, kelluvia vesileluja, turkinhoitotavaraa, ravinnelisiä, maatuvia kakkapusseja, noutokapula tai muita koulutustavaraa, palkkapussi, pinsetit, korvamuoveja... Myös laadukkaille ja vähän allergisoiville nameille olisi kysyntää. Pieni älypelikin voisi olla kiva - paketti saisi tuoda iloa niin omistajalle kuin koiralle.

  Boksi ei saa olla liian ilmiselvä sisällöltään, mutta tietysti sekin tuo oman hankaluutensa ettei esim turkkiroduille tarkoitetut turkinhoitotuotteet sovi muille roduille, ja allergioitakin on nykyään aika paljon. Toisaalta olisi kiva päästä tutustumaan uusiin tuotteisiin. Myös hinta hiukan hirvittää.

  jupuli@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mainiosta kommentista - todella fiksuja ideoita, jotka toivottavasti jokainen tulee aikanaan pakettiin :-) Meille ainakin noista jokainen juttu enemmän ku hyvin!!

   Musta tää yllätyksellisyys on paketissa parasta, vaikka toisaalta ei saa olla kyllä liian yllätyksellistä :P Haluan ainakin nimittäin itse, että rahoille tulee vastinetta ja siksi tämä esimerkkipaketti on hyvä esimerkki paketin sisällöstä :)

   Poista
 74. Oi tuollainen paketti kelpaisi kyllä! Olisi kiva jos se sisältäisi erilaisia herkkuja ja muita kivoja tavaroita (leluja tms.) joiden saatavuus Suomesta ei ole kovin hyvä. Aina on kiva kokeilla kaikkea uutta mikä liittyy koiriin :D!
  Meidän kesän suunnitelmuin kuuluu ihan kotosalla oleminen, mökillä käyminen, kavereiden kanssa treffailu ja muut harrastukset (näyttelyt, agility ja maastoharkat). Ainoana isompana suunnitelmana olisi tarkoitus lähtä jossakin vaiheessa heittämään joku pidempi vaellusretki, vielä en tiedä että minne päin Suomea olisi tarkoitus suunnata :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutuudet ja erikoisuudet on kyllä mukavia ja niitä odotankin innolla paketissa tulevaksi :-)

   Teidän kesähän kuulostaa tapahtumarikkaalta, vaikka mökillä ja kotosalla oleminen tuokin menemiseen hyvin tasapainoa :P Ja vitsit oon kyllä kade tuosta vaelluksesta! Tahtoo kans :)

   Poista
 75. Kiva idea tällainen paketti! Kuten muutkin ovat todenneet, niin munkin mielestä olisi hyvä, että paketissa olisi jotain mitä ei muualta saa. Varsinkin pienille koirille pehmeitä, maistuvia herkkuja on todella vähän.

  Meidän kesä kuluu lenkkeilessä ja tutustutaan uusiinkin maastoihin ja muutama retkikin on tarkoitus Mimmin kanssa tehdä :) Joka viikonloppu ollaan Hangossa ja opetellaan uusia temppujakin, vaikka lähinnä pidetään treeneistä taukoa. Jotakin pientä virikettä kuitenkin yritetään tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi, suuret kiitokset kivasa kommentista <3 Oon samaa mieltä!

   Kivoja kesähommia löytyy teidänkin suunnalta :-) Noiden parissa sujuu kesä hienosti!

   Poista
 76. Hauboxin voittaja on nyt arvottu ja voittajaksi pääsi tälläkertaa nimimerkki Sussu. Hurjan paljon onnea! :-) Sinulle on laitettu viestiä Hauboxin toimesta.

  Kiitos kuitenkin kaikille osallistujille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Blogiin aijon siitä sitten kirjoittaa postauksen, joten teidänkin blogin aijon siellä mainita! http://www.sussuntassut.blogspot.fi

   Poista
  2. Oi kuinka ihanaa kuulla! Jäämme innolla odottamaan postaustanne <3 :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)