maanantai 11. heinäkuuta 2016

Match show 2.7 Kauhajoki

Mä lähdin viettämään toissa viikonloppua porukalla vanhemmilleni Pohjanmaalle ja samalla reissulla päätin sitten hyödyntää kaksi kärpästä yhdellä iskulla - me mentäisiin lauantaina Kauhajoella mätsäriin yhdessä nuorimpien kanssa. Pääpointtina se, että Martta saisi hyvää kehätreeniä loppukuusta olevan Pori KV:seen ja alkuelokuusta olevaan Nokian ryhmänäyttelyyn. Lisäksi Pirkko pääsisi näkemään paljon koiria, vaikka ei niiden kanssa vielä voikaan ikänsä ja rokomattomuuden takia tekemisissä. Pidän kuitenkin rokomattomuutta pienempänä riskinä kuin sitä, että koirasta tulee epäsosiaalinen. Eli pienestä pitäen meillä koirat kulkee mukana, vaikkakin koirapuistoilut ja tuntemattomien koirien kanssa ei ollakaan tekemisissä. Tuttuja ja rokotettuja koirakavereita nähdään sitäkin enemmän!

Martalla oli käytössä ekaa kertaa reilu kuukausi sitten ostamani kevythäkki. Vitsit miten se onkaan kevyt kantaa verrattuna esimerkiksi meidän muovihäkkiin! Menee jopa ihan hyvin tuohon mun farmariin, vaikkakin tilaahan tuo vie ihan hirmusesti. Lähinnä sisällä asunnossa meinaa olla säilytysongelma, mihin tuon voisi tunkea, kun ei meinaa oikein mihinkään mahtua eikä viitsisi alakerran kellarivarastoon viedä pölyttymään. Oon kaivannut siis jo pidemmän aikaa jotain rauhoittumispaikkaa neidille, se kun selvästi sellaista kaipaisi näyttelyihin ja mätsäreihin. Mua ärsyttää henkilökohtaisesti tosi paljon se, kun oma koira makaisi näyttelyissä jaloissa nukkuen, niin ohitsekulkeva omistaja päästää oman koiransa oman koirani iholle. Hyvä ettei ihan jyrää koko koiraa. Ei siinä paljon levätä tai rauhoituta eli häkistä tulkoon neidin uusi nukkumispaikka mätsäreissä ja näyttelyissä. Treeneihin en edes yritä saati tarvitse tuota, kun autolla liikutaan aina - tiedä vaikka tulisi tuosta läpi innostuksissaan :-D

Pirkko oli mainiosti koko ajan. Meidän kehässäolo-ajan se odotti omassa boksissaan tai ystäväni sylissä nätisti. Jopa liian nätisti ollaksensa Pirkko the termiittiriiviö..:-D Hengaili koko tapahtuman ajan eikä ollut moksiskaan vieressä menevistä koirista. Saataisiin nyt nuo rokotukset kuosiin niin päästäis kehiä valloittamaan neidin kanssa - mikähän hulabaloo siitäkin tulee, kun me siellä pelleillään..Oli muuten vähän tuttuja tuolla liikenteessä, liekö ihmisillä kesäisin paljon tekemistä tai oliko Nummijärvi liian kaukana lähteä :-D Tiedäpä tuota, kun yleensä Pohjanmaan tapahtumat tulvii tuttuja!

Martta meni kehässä kivasti, kerran pomppelehti jotakin omiaan kehässä, mutta muuten keskittyi hyvin. Ei siis tarvi stressata meidän näyttelyitä, jos kehäkäytös on noin hyvää! Tosin päivä oli kuuma ja se näkyi koirassa, kun väsyi niin nopeasti. Sijoituttiin isoissa koirissa punaisiksi, mutta ei saatu sen kummempaa pärjäämistä tälläkertaa. Täytyy kyllä sanoa, että tiesi kuka tapahtuman järjesti, kun pärjänneet olivat omaa rotua...:-D Mut meil oli niin hauskaa, et ei annettu sen haitata! Tahdon käydä mätsäreissä useamminkin, mutta työvuorot ovat sattuneet joka kerta niin pahasti päälle, että en oo kerinnyt mennä. Ehkä me päästäis kuitenkin Pirkon kanssa vielä tänä vuonna johonkin korkkaamaan kehät!
Seuraavana ois suuntana vajaan parin viikon päästä mätsärikehät Seinäjoella ja sen jälkeen ollaan aikasta valmiita jo Poriin! :) 

9 kommenttia:

 1. Nyt petyin, ei yhtäkään kuvaa Pikku-Pirkosta! :D

  VastaaPoista
 2. Mua niin harmitti, kun ei tänne mätsäriin päästy. Töissä meni viikonloppu, joten ei ehditty.. Muutenkin ollaan tänä vuonna tosi vähän ehditty käydä mätsäreissä, jos vertaan meidän viime vuoteen, nyt ollaan käyty parissa-kolmessa ja viime vuonna tähän mennessä alla oli varmaan kymmenet mätsärit.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mulla ollut koko kesän, ettei olla ehditty juurikaan mätsäreissä eikä koiratapahtumissa ylipäätään käymään :S Ihan typerää! Mööh!

   Poista
 3. Moi! Olen tätä blogia jo jonkun aikaa lukenut, mutta nyt intouduin kommenttia kirjoittamaan! Blogisi on AIVAN ihana!<3 samoin kuin koirasi!<3 luen montaa koirablogia, ja tämä blogi on ehdottomasti top 3 joukossa enkä yhtään ihmettele, että tämä valittiin vuoden positiivisimmaksi koirablogiksi, koska sitä se todellakin on! Kaikki postaukset luen innolla! Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mikä kommentti <3 En osaa edes tätä tarpeeksi hyvin vastaanottaa, sillä meen ihan sanattomaksi tälläisestä. Kiitoskiitoskiitos <3 Hihiiii!

   Poista
 4. Martta on kyllä niin kaunis beuceron! Oikeanlainen rotunsa edustaja ja niin kaunis! :)

  Ihana Pikku-Pirkko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. -Vilna

   Hömelö minä unohdin laittaa nimimerkin :D

   Poista
  2. Haha, ei mitään :-D

   Martta on kyllä itsenikin mielestä nätti <3 Hih!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)