keskiviikko 15. elokuuta 2012

Huomioliivit hakusessa!

Olen jo kauemman aikaa katsellut meidän tytöille uusia huomioliivejä. Viime vuosi sinniteltiin vielä vanhoilla, mutta nyt tarvittaisiin kipeästi uudet.

Nyt kysynkin teiltä tämän postauksen lukijat, että minkälaiset olisi hyvät? Meillä huomioliivin kriteereinä on että pysyy hyvin päällä vauhdikkaassakin menossa ja ennenkaikkea, näkyy hyvin pimeässä! Lisäksi toivon, ettei kuluttaisi turkkia hirveästi. Toki kaikki vaatteet kuluttaa turkkia aina vähän..

Petenkoiratarvikkeella onkin nyt kaikki huomiotuotteet -20%, eli nyt saisi suhteellisen halvalla huomioliivit tytöille.

Petellä oli myynnissä tälläiset heijastinliivit.  Onko teistä jollain jokin näistä vai suositteletteko jotain aivan muuta merkkiä? Mitä mieltä ootte? :)

-Hurtta Polar Lifeguard
-Hurtta Micro Lifeguard
-Hurtta Twilight Lifeguard
-Ruff WearTrack Jacket

5 kommenttia:

 1. Mä olen itse ostanu bokserinartulleni tuon Hurtta Twilight Lifeguard-huomioliivin ja täytyy kyllä sanoa, että hyvä on! Minulla on noista tuo pinkki väri ja näkyy kyllä pimeässä oikein hyvin. Pysyy vielä oikein kiristettynä loistavasti päällä, vähän saattaa mennä vinoon, mutta päältä ei varmasti pois lähde eikä menoa haittaa. Aion samanlaisen myös jossain vaiheessa tanskandogilleni hommata.

  VastaaPoista
 2. noista neljästä kaksi ekaa on parhimpia, itselläni on tommoinen mikä on tokana vain eri väri mutta eka voisi olla vielä parempi :)

  VastaaPoista
 3. Meillä pohdittiin Micron ja Polarin välillä viime syksynä, päädyttiin Microon. Polarin miinuksina olivat hankala pukeminen pitkätukkaisemmille koiruille (vetskari), lämmittävyys (ei suositella kesäkäyttöön), vaatemaisuus ja heijastavan pinnan vähäisyys Microon verrattuna. Toki Polarilla oli plussana se, että se ei ns. valu koiran päällä, mutta muuta hyvää en siitä löytänyt.

  Ja ollaan oltu tyytyväisiä Microon, helppo, nopea ja ennen kaikkea pieni ja sievä, mutta tehokas :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on kaikilla koirilla tuo mikä näkyy kuvassa. On aivan loistava, nopea pukea, eikä varmasti luiskahda paikaltansa. Miinuksena on kyllä se että se on todellakin talvea varten, on aika paksu ja lämpöinen, se myös sähköistyy, niinkuin hurtan takitkin sisällä olevan vuoren takia. Mutta ajaa meidän tarpeet loistavasti :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille vastauksista, mukavaa että jaksoitte helpottaa ja auttaa meitä päätöksessä. Netistä kun en hirveästi mitään mielipidettä heijastinliiveihin liittyen löytänyt enkä viitsi heittää rahoja ns.kankkulankaivoon heijastinliivejä hommatessa:-)

  Päädymme luultavasti joko Hurtan Lifeguard Microon tai Polariin, riippuen miltä tuntuvat tyttöjen päällä. Polarissa toki mietityttää juuri nuo Tessan mainitsemat asiat, mutta katsotaan mihin päädymme :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)