perjantai 10. elokuuta 2012

Lenkillä Tiian ja Lobon kanssa!

Oltiin pitkästä aikaa lenkkeilemässä Tiian ja Lobo-saksanpaimenkoiran kanssa ja lopuksi mentiin vielä koirapuistoon, jossa koirat saivat olla irti.

Mulla oli mukana ainoastaan Hertta (sillä Kerttu otti ja aloitti juoksut toissapäivänä) ja toisaalta oli kyllä välillä kiva mennä vain yhden koiran kanssa!

Hertta oli yllättävän rennosti eikä oikeastaan piitannut edes Lobosta, mistä olen enemmän kuin tyytyväinen! Hertta pelkää isoja koiria nykyään hirveästi, sillä lähellä asuvat pari isoa koiraa ovat päässeet 2 kertaa hyökkäämään Herttaan kiinni aivan lähiaikoina ja nyt ollaan pikkuhiljaa yritetty päästä yli, jos niin voi sanoa. Että kun pistääkin vihaksi tuollaiset koiranomistajat!!

Ettei menisi pelkästään Hertan kehumiseksi, myös Lobo oli todella hyvin! Ei voi muuta kuin ihmetellä, kuinka paljon Tiia jaksaa tehdä töitä Lobon eteen! :)

Loppuajasta meidän seuraan liittyi myös Elli-Noora ja Henna.

Pitäisi kyllä ehdottomasti ottaa ja nähdä useammin koiraporukkaa! Jos vaikka nyt syksyllä ilmatkin suosisi meitä! :-)
Hertta tähyilee, että ketä sieltä tulee..

4 kommenttia:

 1. olis se kyllä kiva et KAIKKI sakemannien omistajat jaksaisivt tehdä työtä arjen eteen. Voi, Herttaa ;((( nimimerkillä kokemusta XC

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Ja ylipäätään se että jos koiran päättää hankkia (oli se sitten rodullinen tai sekarotuinen), sen eteen pitää tehdä töitä! Osan koirien kanssa pääsee ns.helpommalla ja osan kanssa saa tehdä sitten enempi töitä! :)

   Ei voi muuta kuin nostaa hattua kaikille, jotka jaksavat tehdä töitä koiransa (ja yleensäkkin eläimien) hyväksi. Nykyisien koirieni kanssa olen itse päässyt ns.helpolla, mutta edellisen koiran kanssa takuttiin sitten senkin edestä pienimmissäkin arjen asioissa.

   Pistää kyllä vihaksi, että näin lyhyellä välillä tulee kaksi eri hyökkäystä, sillä oltiin päästy hyvin yli juniorina colliesekoituksen hyökkäyksestä. Mutta eipä tälle mitään enää voi ja nyt vaan pitää tehdä paljon töitä tämän yli pääsemiseksi!

   Toivottavasti ihmiset tajuaisivat oikeasti pitää ne koiransa kiinni, varsinkin jos on yhtään agressiivisuutta jo aiemmin koiralla tiedostettu. Näin ei olisi käynyt meille, jos ihmiset tiedostaisivat oman koiransa tilanteen kunnolla ja ajoissa.

   Ohoh, tulipas tästä aika romaani taas :-)

   Poista
 2. Kiitos kehuista! :D Ollaan me vain niin hyvää seuraa koiriemme kanssa että saadaan koirattomatkin innostumaan koirapuistoiluista, Henna nimittäin sanoi että haluaa useammin tulla samalla porukalla koirapuistoon hengailemaan! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän ollaan :D Pitää kyllä ehdottomasti useammin nähdä porukalla, viime kerralla oli ainakin meillä tosi mukavaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)