lauantai 25. elokuuta 2012

Mätsärissä!

Lähdettiin tänään pitkästä aikaa mätsäilemään Hertan kanssa Jalasjärvelle! Aurinko paistoi ja väkeä oli tosi kivasti paikalla :)

Ilmoitin Hertan pieniin koiriin. Meitä vastassa oli cavalieri Taisto ja tuomari totesi että meidän välillä oli aika tiukka kisa. Me saatiin kuitenkin sininen nauha. Paljon onnea kuitenkin Taistolle! :)

Menimme sitten odottelemaan kehän laidalle ja yhtäkkiä kehässä huutelivat, että pienten koirien siniset nauhan saaneet saavat tulla kehään. Siinä tuli sitten hirmuinen kiire saada Hertta valmiiksi kehään! Kerittiin kuitenkin hyvin kehään :)

Sinisten kehässä tuomari kierrätti muutaman kerran kehän ympäri ja seisotutti. Sitten tiputti sinisistä useita osallistujia ja kehässä jatkoi nyt noin 8 koirakkoa.
Tuomari kierrätytti meitä useasti kehän ympäri ja seisotutti, kunnes tiputti puolet koirakoista pois.
Meitä oli tuolloin jäljellä enää neljä koirakkoa ja tuomari kierrätti meidät vielä kerran ympäri sekä seisotutti. Tuomari pähkäili aika pitkään päätöksen kanssa. Me oltiin lopulta pienten koirien SIN2!

En voi olla kuin tyytyväinen Herttaan, sillä ei olla hetkeen aikaan mätsäilty <3

Keneltäkään en ole vielä ainakaan saanut kuvia Hertasta mätsärissä, mutta alla kuitenkin yksi huonolaatuinen kuva.

Ja sitten palkintoihin! Ei voi muuta sanoa, että oli nähty vaivaa palkintojen (ja muutenkin mätsärin) eteen. Palkintoina oli mm.lahjakortteja (risteilylle, ruokaan, eläintarvikeisiin..) ja paljon muuta kivaa :)
namipussi,herkkuja,muotovaahto, purkki, rätti, lahjakortti, pokaali&ruusuke

Seuraavaksi meillä olisi luvassa ainakin 2.9 Kauhajoen mätsäri sekä 30.9 Kurikan mätsäri. Meidät voi bongata kummastakin mätsäristä ja juttelemaan saa tietysti tulla :-)

6 kommenttia:

 1. Wau teillä meni tosi hyvin! Onnea:D

  VastaaPoista
 2. Onnea! Ohhoh, onpas tosiaan hyvät palkinnot! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea! Onpas ollut kivoja palkintoja. :)

  VastaaPoista
 4. Paljon kiitoksia kaikille! :) Palkinnot olivat kyllä enemmän kuin kivoja ja mukava lisä mätsäriin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)