keskiviikko 22. elokuuta 2012

Marjastamassa

Ollaan oltu tyttöjen kanssa nyt muutamana päivänä metsässä marjastamassa. Välillä on poimittu valokkeja, välillä mustikkaa ja puolukkaa. Tämän postauksen kuvat tosin on otettu tällä reissulla.

Marjasanko vaan meinaa tyhjentyä sitä mukaan, kun saan marjoja sinne noukittua. Koirat ovat nimittäin keksineet että marjoja saa nopeammin syötyä sangosta kuin itse napostelemalla varvuista. Aika monta kertaa sanko kaatunut tai meinannut kaatu koirien takia! Mutta sen siitä saa kun ottaa koirat joukkoon, eikä itse vahdi sankoa tarpeeksi :-)

Koirat nauttivat metsässä vapaana juoksemista ihan hirveästi! Voi sitä iloa kun saa kirmata varpujen keskellä niin lujaa kuin haluaa! Kyllä sitten illalla aina väsyttää :)
matkalla marjaan!
"missä sä täällä näet marjoja? Et missään!"
Blogin päivitys on jäänyt viime aikoina vähän vähemmälle. Yritän kuitenkin aina mahdollisuuksien mukaan väsätä mahd. monipuolisia postauksia. Oon tehnyt toivepostauksia jo jonkin verran, mutta toivon teiltä blogin lukijat malttia! Teen niitä sitä mukaan kun itsellä on ylimääräistä aikaa :) Mutta nauttikaa nyt viimeisimmistä lämpimistä päivistä täysillä ennenkuin synkkä,pimeä ja sateinen syksy tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)