tiistai 7. elokuuta 2012

Ui, Kerttu, ui

Ollaan käyty nyt muutaman kerran uimassa koirien kanssa ja voi että kun tytöt ovat tykänneet!

Yhtenä päivänä oltiin aluksi nevalla keräämässä valokkeja(=hilla, lakka..) ja koirat peuhasivat koko ajan ympärillä ja söivät marjoja.

Koirat tietenkin löysivät kura-ojan ja voitte vaan kuvitella minkä näköisiä kummatkin olivat nevalta lähdettäessä. Ei ainakaan yhtä valkoisia kuin nevalle mentäessä! Oikein meidän hienostovillakoirat! :-)
tämä oli vasta alkua..
Nevalle menon jälkeen käytiin vielä uimassa, koska kummatkin olivat niin likaisia! Ollaan löydetty aika hyvä paikka uittaa koiria ja vesi on tosi kirkasta (vaikka alla olevissa kuvissa näyttääkin suht tummalta).

Eilen oltiin uimassa pelkästään Kertun kanssa (koska minä otin ja pesin&föönäsin Hertan), jonka jälkeen poimittiin vielä hetken aikaa mustikoita. Kerttu tosin nukkui autossa silläaikaa.

Ainoa huono puoli on villakoiran uittamisessa, turkki! Aina ei jaksaisi pestä&föönätä turkkia uinnin jälkeen, sillä ollaan käyty nyt lämpiminä päivinä päivittäin uimassa, ellei useamminkin. Vaikka meilläkin kummankin turkki on lyhyenä, silti takkuja tulee. Mutta hieman enemmän harjaamalla ollaan selvitty kuitenkin hyvin :)

Vaikka olen hieronutkin kumpaakin koiraa säännöllisesti, tuntuu, että varsinkin Kertulla on lihakset hieman jumissa takaa. Mutta nyt muutaman uintikerran jälkeen ovat hieman avautuneet, vai kuvittelenko vain? Sitä ei tiedä kukaan.
pääsisköhän tästä??
..vai pääsisköhän tuolta paremmin?
täältä tullaan!
Harmillisesti uintivedet eivät lämminneet koko kesänä hirveän lämpimiksi. Silti ollaan käyty ahkerasti uimassa eikä se näytä kumpaakaan koirista haittaavan ollenkaan! Toivottavasti kuitenkin syksy olisi hyvä, eikä sataisi hirveästi, niinkuin nyt kesällä! :)

2 kommenttia:

 1. Söpöjä kuvia Kertusta! Munkin oli tarkoitus käydä uittamassa koiria, mutta se vähän jäi...

  Teille olisi haaste :)
  http://emmafeatkoirat.blogspot.fi/2012/08/haastetta-ja-pentuagia.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerttu kiittää! :) Niinhän siinä usein käy, ettei aika mukamas riitä, näin ainakin meille käy enemmän kuin usein :)

   Kiitos haasteesta, yritämme toteuttaa sen mahdollisimman pian :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)