tiistai 12. maaliskuuta 2013

Missä se kevät oikein viipyy?

Noin viikko sitten kaikki jo elätteli toiveita kevään saapumisesta. Tänään päivällä kaikkien toiveet murskautuivat, sillä lunta oli tullut maahan jo yli 30senttiä ja koko ajan pyrytti lisää. Eikä siinä kaikki, lunta tulee edelleen sankkana pyrynä ja tiet on tukossa. Onneksi pääsin kotia tänne lämpöseen koirien kanssa :) Nyt ei haittaa vaikka tulisi koko yö lunta...mutta kattotaan sitten huomisaamuna uudestaan :-D

Käytin koirat kotiin tultuani vain kotipihalla, sillä en lähtenyt tarpomaan koirien kanssa tuonne auraamattomille teille. Koirat otti vapaanaolosta ja tietysti lumesta kaiken ilon irti ja peuhasivat oikein kunnolla :)
gif creator
Mulla on ollut jo pitemmän aikaa suunnitelmis tehdä itse koirille neuleet. Mulla on langat jo valmiina hommattuna, mutta mistä ohje?! Oon netistä jo muutaman poiminut talteen, mutta jos joku osaa suositella jotain hyvää ohjetta, niin linkatkaa :) Kiitos!

 Miltä kuulostaisi, jos tekisin jossainvaiheessa kysymyspostauksen, sillä ollaan saatu tänne blogiin monta uutta lukijaa? Tervetuloa vain jokaiselle <3 Lisäksi meidän kävijämäärät on heitellyt viimeisen parin päivän aikana ihan huikeita summia! Wau!
Nyt siirryn teekupin ja koirien kanssa sohvalle katsomaan elokuvaa! En muistakkaan, koska viimeksi olisin käpertynyt sohvannurkkaan elokuvaa katsomaan..

PS. Yrittäkää pärjätä lumen kanssa! :-)

6 kommenttia:

  1. http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=102&d_id=43&lang=fi tämä on aivan ihana neuleohje!

    Tuolla sivustolla on muitakin, ihan kivoja nekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkistä! Tuollaiset palmikolliset olis tosi ihanat <3

      Poista
  2. Täällä ei ihan noin paljon tuiskuttanut, mutta niin peijakkaan kylmä oli joka tapauksessa. Kevät tule jo!

    Niin ja kysymyspostaus kuulostaa hyvältä, itsekin löysin blogisi vasta viime viikolla! :)

    http://noutajavalo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, meillä aamulla lunta oli jokapaikassa. Eilen satoi jo noin puolimetriä ja yöllä vielä hieman lisää. Kerrankin tätä lunta on oikeasti paljon :)

      Kiva juttu! Eli kysymyspostaus on tulossa :)

      Käyn kurkkamassa myös teidän blogin!

      Poista
  3. ite oon virkannu koiralleni vaikka mitä ja ilman ohjetta :) mittailet ja suunnittelet vähän ja annat palaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D Ompelussa en ikinä käytä kaavoja saatikka ohjeita, mutta kutominen..apua! Mä tein juuri itselleni palmikollisen villapaidan..saiskohan siitä sovellettua palmikko-ohjetta? Tai sitten käännyin vain tuohon Elinan linkkaamaan villapaidan ohjeeseen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)