sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Linkkaa koirablogisi!

Mä perkasin mun lukulistalla olevia koirablogeja läpi tässä jokin aika sitten ja täytyy sanoa, että mukaan mahtuisi vielä ainakin muutama uusi blogi. Mä oon vähän sellainen, että kesäisin ei koirablogeja tule paljon luetuksi, mutta näin syksyn tullen tulee selattua yhtä sun toista koiramaista blogin tynkää läpi! Mikä onkaan parempaa tekemistä kuin kääriytyä vilttien alle sohvalle glögilasi kädessä selaamaan koirablogeja koirat kainalossa?

Suomessa koirablogit on jo pitkään yrittäneet löytää tietään ylöspäin, mutta jostainsyystä sitä läpimurtoa ei vieläkään ole tapahtunut. Se on aika hassua, sillä tänä vuonna Suomeen on syntynyt pari blogiportaalia aiheeseen liittyen sekä koirablogien kokoomasivu - ja silti tuntuu, että koirablogit elävät edelleen siellä pimennossa. Hevosblogit on vuosia jo olleet tuttuja juttuja kaikille, mutta menepäs mainitsemaan jollekin kirjoittavasi koirablogia, niin voin taata hänen suunsa avautuvan apposen auki hämmennyksestä. Koirablogit on nimittäin loppujenlopuksi niin harvalle tuttu juttu. Mutta hiljaa hyvä tulee, vai miten se nyt meni..

Siispä laitetaan pystyyn taas suuri koirablogien linkkaus-postaus seuraavilla säännöillä:
- Blogisi tulee olla koirablogi tai vähintään koirapainotteinen!
- Päivittelet blogiasi suhteellisen säännöllisesti 
- Kerrot kommentissasi hieman blogistasi

Nyt jäämme odottelemaan minkälaisia koirablogeja sieltä ruudun takaa löytyykään! Aikaa linkkaamiseen on 22.11 asti. Kokoamme yhteen postaukseen omat suosikkimme jo lukulistallamme olevista sekä uusista koirablogeista ihan oman postauksen :) Toivottavasti saamme paljon blogeja mukaan!

53 kommenttia:

 1. http://hileenpisaroita.blogspot.com
  Belle Bella's on kääpiöpinseri Bellan touhuiluista kertova blogi. Blogi ei ole treeniblogi, vaan kertoo tavallisesta arjesta ja koiramaisesta puuhailuista runsain valokuvin varustetuissa postauksissa.

  VastaaPoista
 2. http://onnilauma.blogspot.fi/
  Tämä blogi on tehty kahden energisen labradorinnoutajan elämästä edesottamuksineen, toiveineen ja toilailuineen. Postauksiin sisältyy treeni- ja koepostauksia perusarkea ja elämänpohdintaa unohtamatta.

  VastaaPoista
 3. http://milanelamaa.blogspot.fi
  Kääpiösnautserineidin elämää niin arjesta kuin harrastusrintamaltakin. Kirjoittajana nuori koiriin ja valokuvaamiseen hurahtanut tyttö, joten myös kuvia näkee blogissa paljon.

  VastaaPoista
 4. Hymy Hännässä

  Blogini käsittelee arkea vuotikkaan vesikoirauroksen kanssa, sekä tottakai koulutusvinkkejä ja koko koiramaailmaa koskevia aihepostauksia höystettynä runsailla kuvilla!

  VastaaPoista
 5. Http://sudenhuudon.blogspot.fi/
  Mulla olisi muistikuva, että lueskelet meidän blogia, mutta laitetaan kuitenkin varuiksi :-D

  Kirjoittelen siis blogiin päiväkirjamaisesti arjestani kahden siperianhusky pennun kanssa. Lähitulevaisuudessa blogistamme saa lukea valjakkourheiluun tutustumisesta niin sanotusti omien käsien kautta.
  Blogissa esiintyy satunnaisesti vierailevia tähtiä ja kaikkea muuta mukavaa. :-)

  VastaaPoista
 6. http://marshmallowro.blogspot.fi/

  Hihi, osallistutaan mekin! :)

  Blogi käsittelee meikäläisen ja kahden Romaniasta tulleen rescue-koiran elämää kuvin ja tekstein. Blogin sisältö on lähinnäkin arkipainotteista ja täynnä kuvia, aiheina yleensä sellaiset asiat jotka ovat meille ajankohtaisia. Mikään harrastusblogi Maro ei kuitenkaan ole, sillä nautin ihan tavallisen elämän kommellusten kirjoittamisesta.

  VastaaPoista
 7. http://turonelamaa.blogspot.fi/
  Blogi seuraa vajaa 2-vuotiaan seropi uroksen elämää ja edesottamuksia, silloin tällöin mukana menossa näkyvät myös 11,5-vuotias pappakoira Laku sekä räyhänhenkenäkin tunnettu degu Don.

  VastaaPoista
 8. http://iikku-iikku.blogspot.fi/

  Blogi kertoo kahdesta tiibetinspanielistani sekä äitini mopsista joiden perusarkea ja harrasteluja pääsee seuraamaan mm. koiranäyttelyt, rallytoko.... Tällä hetkellä hieman hiljaisempi, mutta kyllä sinne tekstiä ja kuvia tulee edelleen :)

  VastaaPoista
 9. www.sagantaru.blogspot.fi

  Sileäkarvaisen noutajan blogi, enimmäkseen harrastusblogi, mutta mukaan mahtuu myös arkea ja muita koirapainotteisia juttuja. Harrastamme tokoa, näyttelyitä ja hieman rodunomaisia juttuja kuten nomea.

  Kuvia tulee aika paljon ja postauksia yleensä kerran viikossa. Innosta ja tapahtumista riippuen. :)

  VastaaPoista
 10. http://naturalstance.blogspot.fi
  Sukellus minun ja corgieni arkeen sekä juhlaan. Harrastusta, kisaamista, kasvatusta ja kaikkea muuta.

  VastaaPoista
 11. riemurajaton.blogspot.fi
  Vuoden ikäisen lagotto romagnolon blogi. Mukaan mahtuu koirakavereita, aksaa, tokoa metsäsamoilua, DIY-postauksia, valokuvia, lähiaikoina tulossa ehkäpä mielipidekirjoituksia ja videoitakin.
  Lyhyesti tiivistettynä Riemun riemukasta arkea! ;)

  VastaaPoista
 12. aktiivisetwestiet.blogspot.com

  Kahden westien, Elviiran ja Venlan, treeni- ja kisapainoitteinen blogi löytyy nykyään tällaisesta osoitteesta. Lajeina agility, koiratanssi, rally-toko, toko, pelastuskoirahaku... tai oikeastaan ihan kaikki, mitä koirien kanssa vain pystyy tekemään. Monipuolista, tavoitteellista, puolivakavaa elämää.

  VastaaPoista
 13. http://koiranelamani.blogspot.fi/

  Kahden suomenlapinkoiran elämästä ja treeneistä kertova blogi.

  VastaaPoista
 14. http://jaasilmanfaline.blogspot.fi/

  Blogissa seikkailee siperianhusky narttu Jääsilmän Faline omistajineen. Ajatuksia, kuvia ja tarinoita yhteisen matkan varrelta. Opettelua, seikkailuja & toisiimme tutustumista. Oman polkumme löytämistä. Siitä on tämä blogi tehty.

  VastaaPoista
 15. Hiuhau
  http://hiuhau.blogspot.com/

  Kuuden koiran lauman muodostavat pari phalénea, papillon, chihuahua, bordercollie ja grontun pentu. Blogista voi seurata muun muassa chihuahuan menoa ja menestystä toko kentillä ja agiradoilla, belgi pennun kasvamista aikuiseksi ja ylipäätään kuuden koiran arkea iloineen suruineen päivineen.

  VastaaPoista
 16. http://jokerikortti.blogspot.fi/

  Walesinspringerijuniorin kanssa aloitellaan harrastusuraa, ihmetellään ja ihastellaan arjen ihanuutta.

  VastaaPoista
 17. http://jennijapate.blogspot.fi

  Nuoren naisen ja sekarotuisen harrastamisedta ja satunaisesti muustakin elämästä kertova blogi.

  VastaaPoista
 18. Karvakoirat.blogspot. fi
  2 husky pojan blogi. Toisen kanssa harrastetaan vetoa sekä treenaillaan etsijäkoiriksi. Toisen roolina on vain olla valokuvausmallina :)

  VastaaPoista
 19. www.pikkumitteli.blogspot.fi

  Pikkukoiran seikkailuja milloin missäkin, agilitya, rallya ja temppuja. Arjen aivopieruja unohtamatta !

  VastaaPoista
 20. http://mustavalkeaaenergiaa.blogspot.fi
  Kahden bordercollien tarinoita harrastuksista ja arjesta.

  VastaaPoista
 21. http://dinoundnana.blogspot.fi, eli Koiratädin ihmemaa. Valokuvauspainotteinen koirablogi. Pääosassa sekarotuinen seniorispanieli Nana, lisäksi joukon jatkona kaikenkarvainen joukkio erilaisia hoitokoiria

  VastaaPoista
 22. kuinsiskokset1.blogspot.fi

  "Päätähtinä seikkailevat kaksi sekarotuista narttua, Cindy ja Fanny. Harrastuksiin kuuluvat agility, toko, rally-toko, peko, veto ja mätsärit. Tätä pientä laumaa johtaa 15-vuotias Tiia Etelä-Lapista."

  VastaaPoista
 23. http://vellajakumppanit.blogspot.fi

  Blogissa seikkailee hieman yli 2- vuotias tiibetinspanieli Vella, jonka kanssa tokoillaan koti oloissa, hölmötään koirakavereiden kanssa, temppuillaan, kulutetaan lenkkipolkuja loppuun ja tehdään muuta mukavaa :)

  VastaaPoista
 24. http://kennelfastnstrong.blogspot.fi/

  Aloittelevan kasvattajan mielipiteitä, suunnitelmia, haasteita, ajatuksia, perusarkea omien koirien kanssa, treenipäivityksiä, tapahtumapäivityksiä (kuten näyttely tai koe). :)

  VastaaPoista
 25. http://www.niinerilaiset.blogspot.fi/

  Kahden persoonallisen popcornivarkaan blogi. Päätähtenä oma harrastuskihara jonka kanssa treenataan tavoitteellisesti agilitya, tokoa ja rallytokoa. Hännänhuippuna maailman pitkäjalkaisin sylieläin, perheen hömppälagotto

  VastaaPoista
 26. http://flattielamaa.blogspot.com

  Meidän blogi kertoo suurimmalta osin nuoren sileäkarvaisen noutajan elämästä. Mukaan mahtuu aksaa, nomea, mätsäreitä, näyttelyitä sekä vain arkikuulumisia. Mukana pyörii myös kolmipäinen hunnilauma, jonka omistaa eräs flättikasvattaja. Pyrin postailemaan 3-4 päivän välein, vaikka välillä näin syksyn, sateiden ja huonojen ilmojen takia postausväli venyykin!

  VastaaPoista
 27. http://perhosnoutoa.blogspot.com/

  Silona kertoo kuusihenkisen koiralauman elämästä sekä harrastuksissa että kotona ja kisakentillä. Päätähtinä toimivat kaksi omaa koiraani, labbis Ilona ja papillon Siru. Ilonan kanssa jäljestetään, agiteerataan, hakuillaan, vetohiihdetään ja lumettomaan aikaan vetojuostaan. Sirun kanssa päälajeinamme ovat toko ja agility, joissa ollaan startattu kisaurakin tänä vuonna. Silloin tällöin Sirun kanssa myös hakuillaan ja jäljestetään.
  Blogi on varustettu laadukkain kuvin ja videoin.

  VastaaPoista
 28. http://kaasnatenho.blogspot.fi/

  Kääpiösnautserin (kohta kahden!), mäyräkoiran ja pystykorvan arkea ja aloittelevan kasvattajan ajoittaisia pohdintoja. Harrastuspainotus on näyttelyissä, joskus piipahdetaan myös metsäjäljen ja luolakoetreenien parissa.

  VastaaPoista
 29. Terve vuan! Tiälä Iivari, Iivari Määräkoera. En tiijjä kerkijätkö käämään minun plokissa vuan minä aenahhii kään tiälä :) Minä oon siis se savolaespoeka,määräkoera peräkylältä. Joka ee harrasta mittää kummempija. Vuan jolla on kuitennii aena sanomista,asijjaan ku asijjaan.
  Ja joka ellää melekosen mukavata elämätä tiälä muaseuvvulla.
  www.iivari-ilmaveivi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 30. http://tempputaituri.blogspot.fi/

  Sekarotuisen Tipsun kommelluksia ja muuta touhua. Blogissa valokuvausta, DIY-ohjeita, koulutusjuttuja, temppuohjeita ja normaalia arkea.

  Terveisin omistaja, joka ei jaksa kirjautua google-tilille sisään...

  VastaaPoista
 31. http://suninmypocket-kaisa.blogspot.fi

  Kannuksen kennellinjalla eläintenhoitajaksi opiskelevan parikymppisen tytön blogissa seikkailee kultainennoutaja Viivi. Blogi kertoo meidän yhteisestä matkasta; onnistumisista, epäonnistumisista, arjesta, juhlasta, opiskelusta sekä oman harrastuksen löytämisestä. Mukana paljon kuvia sekä videoita.

  VastaaPoista
 32. http://lifeofbelgians.blogspot.fi/

  Hurjapäiden blogi kertoo kolmesta belgianpaimenkoira tervuerenista ja niiden elämästä, kotisohvalta aina koe/kisakentille asti. Mukaan mahtuu niin arjen iloja kuin surujakin. On pohdintoja treeneistä ja mielentiloista. Harrastusten kattavakirjo näyttelyistä, pk-lajeihin ja agilityyn! Monipuolista luettavaa kaikenlaisille koiraihmisille ;)

  VastaaPoista
 33. http://www.paimentenpoluilla.net

  Kahden bordercollien elämää ja nuoremman treenejä sekä kisoja (lähinnä toko ja lisäksi kesäisin pk jälki ja haku). Paljon kuvia.

  VastaaPoista
 34. dropneusjes.blogspot.fi

  Kaksi arkiaktiivista bordercollieta. Harrastavat lukuisia lajeja, mutta mitään ei oteta liian tosissaan. Hauskoja persoonia, vauhtia ja vaarallisia tilanteita - omistaja koettaa pysyä mukana.

  VastaaPoista
 35. http://dirtydoni.blogspot.fi/

  Australiankelpie jätkien treenielämää. Tokoa, agilityä, hakua, rally-tokoa... Kuvien ja videoiden värittämänä.

  VastaaPoista
 36. http://koiriamaalta.blogspot.fi

  Kaksi erilaista sekarotuista, useita eri harrastuksia ja retkeilyä :)

  VastaaPoista
 37. http://mionablogi.blogspot.fi

  Tollerineidin arkea. Treenaillaan rally-tokoa, doboillaan, harjoitellaan kanttarellien etsintää jnejne. Eli vähän kaikkea! Nyt hetken hiljaisempaa muuton takia, mutta kohta päästään taas reippaampaan päivitystahtiin :)

  VastaaPoista
 38. http://valkoinennova.blogspot.fi/

  Mun ja valkoisenpaimenkoirani arkea :) Blogia aloin kirjottaan jo ennen pennun tuloa (2014 kesällä.) Mukana myös treenijuttuja.

  VastaaPoista
 39. http://metsaveriset.blogspot.fi/

  Pääasiassa sekarotuisen Hiisin arjesta ja treeneistä tarinoiva blogi, jossa mukana on juttua myös karhukoiraseniorista ja kirjoittajan näkemyksiä koiramaailmasta. Blogia värittää kuvat sekä satunnaisesti myös videot.

  VastaaPoista
 40. http://thedogsofmylife.omasivu.fi

  Päätähtenä ja harrastus koirana toimii samojedinkoira. Sivussa mukana kulkee iäkkäämpi hovawartti. Juttua harrastuksista koiran kanssa, meidän arkea ja kaikki normaalista poikkeavat menemiset. hyvin kuva painotteinen tekstiä sitä mukaa mitä itse jaksan keskittyä.

  VastaaPoista
 41. http://sheltt.blogspot.fi/

  Shetlanninlammaskoira Foxin, siperianhusky Aprilin ja blogin uuden tulokkaan shelttipentu Zekon elämää, johon sisältyy pennun tuoksuista arkea, agilitya, tokoa ja metsässä pyörimistä. Mätsäreissä ja virallisissakin näyttelyissä pyörähdellään aina silloin tällöin! :)

  VastaaPoista
 42. http://kolmemastiffisoturia.blogspot.fi/
  Elämää bullmastiffien silmin. Äiti ja poika, Luna ja Hugo, ovat ennen kaikkea kotikoiria suurella ruokahalulla. Näyttelyt on se meidän juttu (vaikka ei niissäkään joka viikko todellakaan kierretä), temppuja opetellaan omaksi iloksi. Postaukset siis kirjoitetaan koirien näkökulmasta. Blogi on uusi, aktiivisempi postailu alkaa kun palaan kotiin 20.11, ja pääsen taas hurttien kiusattavaksi. :)

  VastaaPoista
 43. http://lirika1.blogspot.fi/

  Agiliitoa blogi käsittelee nimensä mukaisesti harrastukseen hurahtaneen omistajan ja karvapallojen elämää. Treeni- ja kisapostauksia, paljon kuvia ja videoita sekä yleistä höpinää arjesta. Tervetuloa seurailemaan!

  VastaaPoista
 44. http://manssimaista.blogspot.fi/

  Manssi uros Jedin arkea,enemmän treenipölinöitä, mutta kaikkea muutakin koiramaista on mukana. Kaikkea mitä hullukoira-akka keksiikään ;)

  VastaaPoista
 45. Pinserimäistä seuraa kahden älykääpiön menoja. Paljon kuvia, videoita ja treenijuttuja.

  VastaaPoista
 46. http://sakemannitniilojajalo.blogspot.fi/
  Kolmen saksanpaimenkoiran arkea, reeniä, kisoja ja näyttelyjä :)

  VastaaPoista
 47. http://villatossu.blogspot.fi/
  Lähinnä kääpiö villakoira Unton elämää jossa tapahtuu ties mitä. Näyttelyitä, treenejä, elämää...

  VastaaPoista
 48. http://villispojat.blogspot.fi

  Blogissa kirjoittelen toy villakoiran ja kääpiö villakoiran pennun elämästä niin agilitykentiltä kuin kotoakin.

  VastaaPoista
 49. http://www.ponkunblogi.blogspot.fi/

  Blogissa kerrotaan Ponku nimisestä koirasta. Ponku on 3 vuotias uros. Hän on rodultaan länsigöötanmaanpystykorva joka on aika harvinainen rotu täällä Suomessa. Blogissa seurataan pelkästään Ponkun elämää. Siis blogissa ei ole ollenkaan lifestylea eikä muuta höpöä. Vain Ponkutusta! ;)

  VastaaPoista
 50. http://lelaakuvat.blogspot.fi/

  Manta & Jekku amstaffit
  Valokuvausta,koiria,hevosia ja piirtämistä

  VastaaPoista
 51. Toivottavasti päästään vielä mukaan, vaikka aika umpeutuikin! Koneen kanssa ollut vääntöä ja nyt tullut pidempi postaustauko :< toivottavasti pääsisin mahd. nopeasti kirjoittelemaan!
  Eli kyseessä uunituore koirablogi yhden nahkan ja kahden sekarotuisen elämästä ja treeneistä.
  http://mieletonta-luke.blogspot.fi

  VastaaPoista
 52. mylifewithheta.blogspot.fi

  Olet tainnut jo aiemmin täällä käydä, mutta laitan tämän tänne nyt kuitenkin varooksi! :)

  Eli siis, kerron täällä tolleri Fanin ja sekarotuisen Hetan elämästä, mutta "päärooli" on Fanin, koska siitä on enemmän kuvia ja kuljen sen kanssa milloin missäkin.
  Tuli vähän myöhässä D:

  VastaaPoista
 53. Kiitos valtavasti kaikille linkkauksistanne! Linkkaaminen on nyt päättynyt ja teen mielenkiintoisimmista blogeista kokoomapostauksen piakkoin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)