torstai 12. marraskuuta 2015

#vainkoirabloggaajajutut

Voi rähmä, aina kun ajastan mun postauksen jollekulle päivälle niin joku kerkeää ensin..haha :-D Nimittäin Paikka ja Hyppy-blogin Anja päivitteli Facebookin Koirabloggaajat-ryhmään mainostuksen omasta #vainkoirabloggaajajutut-postauksestaan ja mietin, että "voi hitsi, sinne meni tääkin idea" Mä olin nimittäin tehnyt oman postaukseni aiheesta jo aikaisemmin ja ajastanut sen julkaistavaksi viime sunnuntaille - olin siis jo melkein pelosta kankea, että kuinkahan paljon samoja juttuja postauksissamme olisikaan. En tarkoita tällä nyt sitä, että joku omistaisi postauksen aiheita vaan sitä, että kuinka hauska yhteensattuma, että joku muukin oli hoksannut saman idean :-D Luin kuitenkin Anjan postauksen ja täytyy myöntää, että oltiin keksitty aivan erilaisia juttuja postauksiin. Musta oli oikeastaan oikein mielenkiintoista lukea mitä joku muu koirabloggaaja samasta aiheesta keksii - tosi hyviä pointteja ja ajatuksia Anjalla aiheesta!! :-) Tälläset postaukset nimittäin on kiertäneet jo jonkun aikaa muissa blogeissa ja nyt nää on ilmeisesti rantautumassa myös koirablogien pariin. Mun mielestä aika siistiä!

Tiedättekö te muut koirabloggaajat sen tunteen, kun..
...kamerasta löytyy helposti ainakin se 100 tai 200 kuvaa jostain yhdestä peltolenkkireissusta 
...talvella ja syksyllä on kiire lähteä ulos kuvaamaan ennen pimeää
...blogin ulkoasun koodaus on tutumpaa kuin moni muu asia
...joskus kaupungilla lenkillä ollessasi sinua katsotaan pitkään, kun otat kuvia koiristasi..
...tai silloin kun remminpäässä on monta koiraa! Aivan kuin ihmiset eivät olisi ikinä nähneet montaa koiraa yhtäaikaa :-D
...mietit monessa eri tilanteessa millaisia kuvia tästä tilanteesta saisi blogiin
...lukijoiden aktiivisuus sekä kommentit saa hymyn huulille
...blogin pitämiseen kuluu viikossa todella monta tuntia! 
...silti et vaihtaisi yhtään niistä tunneista pois
...suunnittelet ja ideoit mieluusti erilaisia postausaiheita kalenterin nurkkaan
...ihmiset olettaa usein, että sun koirat käyttäytyy aina ja on ylipäätään kaikes täydellisiä, sillä olethan sentään koirabloggaaja!
...tai että olet koiranomistajana täydellinen, etkä tee tai sano vääriä asioita julkisesti
...lisäksi ihmiset ajattelee, että sulla ei ole muuta elämää kuin koirat! 
...tosiasiassa joskus asia saattaakin olla niin, mutta minulla ainakin on paljon muutakin tekemistä kuin koirat! Todistappa sitä sitten kavereilles, kun oma Facebook tursuaa koiratapahtumiin liittymisiä tai kun joka kerta ei voi lähteä extemporena baariin, kun koiralauma on kotona odottamassa..
...yksi syy koirien säännölliseen turkinhoitoon on se, että koirista on oikeesti mukavampi ottaa kuvia kun ne ovat siistejä ja hienosti laitettuja!
...kulutat mielummin rahaa uusiin koiratarvikkeisiin kuin vaikkapa omaan uuteen tuulitakkiin
...siispä satanen koirantakkiin ei tunnu missään, mutta laitappa se vaikkapa juuri tuohon uuteen tuulitakkiin! Huhhuh, voi olla että se jää kyllä sinne kauppaan..
...tunnet paremmin kaikki koiratavaramerkit kuin ihmisten vaatemerkit
...luovut mielummin myös omista tavaroistasi kuin esimerkiksi turhista koiratarvikkeista
...varoitat uusien kavereiden tullessa kylään kotiisi ensimmäisenä koirista etkä esimerkiksi sotkusta keittiössä! 

...koirien madotusajankohdat on helpompi tarkastaa blogista kuin vaikkapa omasta kalenterista! 
...ihmisten mielestä koirien kanssa eläminen on jopa vähän noloa, saati sitten siitä bloggaaminen..
...tutuillasi on jo kunnon "koulutus" takana koirien seisontakuvien ottamisesta, sillä pitäähän nyt pennusta olla otettuna uusi seisotuskuva joka viikko..
...naapurisi eivät varmaan huomaisi, jos laumaasi ilmestyisi yksi koira lisää..sillä nytkin niitä on jo kuulemma niiiiiiiiin mahdottoman monta!
...osaat vertailla ja katsella koiratarvikkeiden hintoja - tiedät mikä tavara on jossain kalliimpaa kuin toisaalla! Olet oikea tarjoushaukka!

Monille nämä saattavat kuulostaa oudoilta tai jopa hassuiltakin asioilta, mutta minulle nämä ovat jopa ihan arkipäiväisiä asioita. Tunnistaako joku muu samoja piirteitä itsestään? :-) Vai olenko ainoa hullu bloggaava koiranainen?

28 kommenttia:

 1. Heh, tunnistin itteni oikeesti varmaan jokaisesta kohdasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hyvä että on muitakin hulluja koiranaisia :P

   Poista
 2. Tuttuja juttuja.. :D varsinkin nää koiratavaroihin liittyvät, multa ei tosiaan mene silmien ohi jos joltakin merkiltä on tullut vaikkapa uusi takkimalli. Siitä alkaa hirveä vertaileminen ja tutkiminen :D Pitäis varmaan itsekin tehä vastaava postaus - mulla on mielessä muutamia pointteja tähän liittyen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Siistiä, että on muitakin koiratavara-uutuuksien bongailijoita :P

   Tee ihmeessä - tää on kyllä postaus, johon löytyy vaikka kuinka paljon erilaisia näkökulmia :)

   Poista
 3. Hihhih, hauska postaus ja niin monta tuttua juttua ;) Me kans kerätään välillä huvittuneita ja välillä kauhistuneita katseita, kun niitä koiria on NIIN MONTA narujen päissä. Ei kolme kai paha ole :P Mukavaa viikonlopun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Hih! Hauska kuulla, että on muitakin joilla on "ihan liikaa" koiria narujen päässä :P Naapurit on ainakin tätä mieltä! Kolme koiraa on mustakin ihan sopiva määrä ;-)

   Samoin teille <3

   Poista
 4. Apua ihankun ois itsestään lukenu :D Esim tuo että koiran vaatteisiin ja hierontaan voi kyllä maksaa, mutta itelle en kyllä osta mitään. Ja on maailman hankalinta selittää että joo teen muutakin lun koirajuttuja vaikka insta on täynnä koirajuttuja, mut hei kyllähän mie bloggaan! Paitsi niin, se on koirablogi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahhaha! :-D siis toi just, mä ainakin oon välillä ihan tosi pihi mun vaatteiden suhteen, mutta koirien kamppeisiin saan tuhlaantumaan vaikka ja kuinka ilman, että mietin ees rahanmenoa..hups :D

   Ja oot kans tuon toisen väitteen kans ihan totta - toi onkin yks syy miks perustin koirille oman instan :-D joku valitti mulle kans samasta, että onko mun oma insta mun vai koirien ja nyt sama ihminen tyyliin valittaa, että koirien oma insta on nolo juttu...:DD näitä riittää!

   Poista
 5. Mää en onneksi tuhlaile koiratarvikkeisiin, mutta sen edestä menee sitten koirallisiin harrastuksiin ja tapahtumiin ja hintaa ei edes mieti. Mutta kun pitäisi leffaan mennä tai vaikka edes syömään niin armoton piheys iskee ja morkkis kun tuhlaa rahaa :D

  Mutta et ole ainoa hullu koiranainen, kaikki päti oikeastaan ainakin myös muhun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma!! :-D Oikeesti on niin ilahduttavaa kuulla, että on muitakin samanlaisia hulluja koiranaisia olemas! Tää antaa toivoa, kun en oo yksin täällä kaikkine hulluuksine :P

   Poista
 6. Olipa hauska blogipostaus. :D Itse tunnistan (ja tunnustan) ainakin ottavani kerralla hävyttömän monta kuvaa koiristani kerralla. Ukko tuossa eräs päivä kauhisteli, kun kuvia oli kertynyt yli 3GB verran kameraani vain muutaman päivän ajalta.

  Ja tietysti tuo, että koiratarvikkeisiin voi upottaa sievoisen summan rahaa, mutta omista vaatteista ei paljoa raaskisi maksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin :-D Mä kans aina monesti mietin, että justhan mä sen muistikortin pari päivää sitten tyhjäsin ja nyt se on jo täynnä..hupsistakeikkaa!

   Tuo juuri! Koiravaatteissa 60€ mantteli ei tunnu pahalta, mut auta armias jos tuhlaat saman vaikka farkkuihin...:D Näin se raha on vain suhteellista..

   Poista
 7. Kyllä on ihanaa olla monessa kohdassa samalla tavalla hullu =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että löytyy muitakin kuin vain mä :P

   Poista
 8. Saatoin nyökkäillä jokaisessa kohdassa :D Pelottavaa, miten totta.

  VastaaPoista
 9. Kyllä pystyi moneen kohtaan samaistumaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siisti, että muutkin myöntää itellään tän "koirahulluus"-diagnoosin :P

   Poista
 10. Hahah voi ei! Itsellä tämä postaus ajoitettuna joulukalenteriin... No, eiköhän se silti toteuteta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehe :-D Hyvä, että muitakin! Jäämme innolla odottamaan mitä sä keksit postaukseen :P

   Poista
 11. Voin ilmoittaa itseni ensimmäisenä tuohon listaan samaistujaksi. ;D Vaatteet aina ilomielin vaihdan koirakamaan, enkä ikinä kaupoissa käy muuta kuin lähinnä Mustin ja Mirrin.

  Oli tosi kiva tämmöinen postaus! Uskon että melkein jokainen koiranomistaja löytää itselleen täältä jonkun kohdan ainakin mikä täsmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee!! Siistii, et on muitakin "kohtalontovereita" näiden asioiden kanssa painimassa :-D Itse kanssa suuntaan mielummin Mustiin ja Mirriin kuin muualle kaupoille..heh :P

   Poista
 12. Tosi hauska postaus oli! :D Hymyilytti ihan kunnolla tätä lukiessani! :D Paljon tuttuja asioita minunkin kohdallani, heheh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikös vain! :-D Hyvä, että nappas muillekin samat jutut! En siis ole ainoa hullu koiranainen :-D

   Poista
 13. Mä ainakin oon ihan onnellisesti hullu koira-akka! :D

  http://manssimaista.blogspot.fi/2015/11/toinen-haaste.html Teidät on haastettu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! Mua ei haittaa, vaikka mua pidetäänkin ihan hulluna koiranaisena - pikemminkin, pitäkööt jos haluavat :P


   Kiitos haasteesta, käyn kurkkimassa <3

   Poista
 14. Hehe meillä on _taas_ teille haaste! :-D http://sudenhuudon.blogspot.fi/2015/11/haastetta-haasteisiin.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)