maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kaikenmaailman kissanristiäisiä...

Me reissataan aika paljon tyttöjen kanssa ympäri Suomea. Me kierretään melkein kaikki pienetkin "kissanristiäiset". Kilometrejä tulee mittariin vuodessa PALJON! 

Hertta kulkee matkat takapenkillä ja Kerttu kevytmetallihäkissä takakontissa. Hertalla on päällä autoiluvaljaat,Kertulle pitäisi kanssa omat hankkia.

Enempää höpisemättä, tällähetkellä ainakin nämä tapahtumat on meillä tiedossa.

Nyt on ihmeen paljon mätsäreitä tälläseudulla luvassa, mätsärit onkin oiva tapa treenailla koirien esittämistä ja samalla koira tottuu toisiin koiriin/toisiin ihmisiin! :) Peruuntui kuumuuden takia

-7.6, match show, Seinäjoki, tapahtumaan pääset tästä , Peruuntui kuumuuden takia!
-18.6, match show, Kauhajoki, tapahtumaan pääset tästä  mukana oltiin!
-20-22.6 koiraleiri, Ilmajoki, mukana oltiin!
-10.7, match show, Kauhajoki, tapahtumaan pääset tästä ,mukana oltiin!
-28.8, match show, Kauhajoki, tapahtumaan pääset tästä ,mukana oltiin!


3 kommenttia:

 1. me oltiiin tiistaina mätsäreis sjoella. meinasin kyl kans etten mee ku niin kuuma mutta ei siellä sitte ollu enää, ku oltiin varjos koko ajan :)

  VastaaPoista
 2. Miten meni? Oliko paljon väkeä? :)

  Meiltä ois kans oltu tulossa, mutta ei tosiaan tultu, kun oli niin kuuma, vaikka autossa onkin ilmastointi! Nyt yritetään tuonne Kauhajoelle tulla ! :)

  VastaaPoista
 3. no väkee vaikutti aluksi olevan paljon, mutta tuntu että sitä olis vähentyny sitte siitä.. kyl me punanen nauha saatiin, mut ei sij. tuomari mietti TODELLA pitkään, joten liinulta alkoi loppua kärsivällisyys seisomiseen :D me tultais kjoelle muuten mutta provinssi samana viikonloppuna niin ei onnistu :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)